a- a a+

Jak tak koukám, tak Hitler byl spasitel. Válku začali Češi tím, že postoupili svoje pohraničí a koncentrační tábory vystavěl židovský národ. Ať koukám jak koukám, přepisování jede na plné pecky. Německo je křišťálově čisté, a až pamětníci pomřou, tak mladí budou věřit tomu, že jediné správné pro Evropu bude založení 4 říše pod vlajkou Německa a Muslimských spojenců.

Evropský parlament schválil dne 18. 9. 2019 Usnesení o významu evropské paměti pro budoucnost Evropy, které naprosto přepisuje dějiny. Dává stejnou vinu Německa a Sovětského svazu při zahájení 2. světové války. Význam Sovětského svazu na poražení nacistického Německa mizí a dělá z něj hlavního viníka.

Začíná se mluvit o tom, že Adolf Hitler zaútočil v červnu roku 1941 na SSSR proto, aby Evropu zbavil bolševismu. Za hlavního útočníka 2. světové války začínají označovat Sovětský svaz a o Německu začínají mluvit jako o ochráncích před bolševismem z Ruska. V dokumentu je vynechána Mnichovská dohoda a nikde není uvedeno ani datum 1. 9. 1939, kdy skutečně vypukla 2. světová válka napadením Polska nacistickým Německem.

EU žádá podporu této nové historické paměti v členských státech a přikládá pod kotel penězi, jak jinak. Bude finančně podporovat vzpomínkových a pamětních akcí k uctění obětí totality. Jinak EU bude sypat prachy na přeměnu dějin přepisování dějin.

Dokument staví na stejnou úroveň že nacistické a komunistické režimy. Oba prováděly masové vraždění, genocidu, deportace a omezení svobod rozsahem nevídané v celé lidské historii. EU konstatuje, že po 2. světové válce žila střední a východní Evropa ve zločinném režimu, který byl stejný jako nacismus a EU spolu s Nato nás osvobodili a vrátily do svobodných demokratických zemí. S pomocí EU jsme dosáhli pokroku v sociálně-ekonomické oblasti.

EU je dokonce hluboce znepokojena snahami ruského vedení překrucovat historické skutečnosti a maskovat zločiny spáchané sovětským totalitním režimem. EU dokonce vadí, že v některých členských státech stále zůstávají na veřejných prostranstvích pomníky a památníky oslavující totalitní režimy. Tady je vidět jejich ruka při odstraňování soch našich osvoboditelů – jako sochy maršála Koněva a podpora postavení sochy Vlasovovi.

Martina Dlabajová (za ANO), Martin Hlaváček (za ANO), Dita Charanzová (za ANO), Ondřej Knotek (ANO), Ondřej Kovařík (za ANO), Radka Maxová (ANO), Evžen Tošenovský (ODS), Alexandr Vondra (ODS), Veronika Vrecionová (ODS), Jan Zahradil (ODS), Markéta Gregorová (Piráti), Marcel Kolaja (Piráti), Mikuláš Peksa (Piráti), Luděk Niedermayer (TOP 09), Jiří Pospíšil (TOP 09), Stanislav Polčák (STAN), Hynek Blaško (SPD), Ivan David (SPD), Michaela Šojdrová (KDU-ČSL), Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL).

Proti přepisování historie hlasovala jen europoslankyně Kateřina Konečná (KSČM).

Dokument vytvořila a Evropskému parlamentu předložila eurokomisařka za ČR Věra Jourová

Jak tak koukám, tak Hitler bys spasitel, válku začali Češi tím, že postoupili svoje pohraničí a koncentrační tábory vystavěl židovský národ. Ať koukám jak koukám, přepisování jede na plné pecky. Německo je křišťálově čisté, a až pamětníci pomřou, tak mladí budou věřit tomu, že jediné správné pro Evropu bude založení 4 říše pod vlajkou Německa a Muslimských spojenců. Docela masakr.

Tak já teď nevím, kdo vlastně zabil 60 milionům lidí za II. světové války. Že by mimozemšťani? Trochu se koukneme na fakta:

  • 1938, 12. března: Obsazení Rakouska
  • 1938, 30. září: Mnichovská dohoda a obsazení Sudet
  • 1939, 16. března: Vyhlášen Protektorát Čechy a Morava
  • 1939, 23. srpna: Smlouva o neútočení se Sovětským svazem (Ribbentrop – Molotov)
  • 1939, 1. září: Hitler napadl Polsko
  • 1941, 22.června Německo útočí na Sovětský svaz

Lidé, učte svoje mladé pravdě.

9 komentářů

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Jarmila

    Úplatná banda a tady se to, za co byli koupeni k prosazování lží a gaunerství dá přesně vyčíslit-jsou to jejich platy a náhrady.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Ano, souhlasím.

      Odpovědět
  2. Otza

    Ve vyctu vojenskych akci wermachtu mi chybi prochazka Hitlera po dobyte Parizi vcetne datumu. Protoze to je take zajimave.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      To máte pravdu, ale o tom píšu v jiném článku a nechci se moc opakovat. O druhé světové by se toho dala napsat mraky a o Hitlerovi také. Samostatný seriál s názvem Druhá světová válka bez lží a překreslování je 25 dílný pro ty, co se o to zajímavé a vydám ho na zvláštní stránce, protože je velmi dlouhý a nechci to dávat po dílech, ale v celku.

      Odpovědět
  3. K-NOBL-AUCH

    Pre p. Tomas Lisku. Tym ze ste fandil Britanii urcite stojite za tzv. Czexit. Ak sa mylim nie treba dalsieho slova. Kto a ako zaisti Czexit ked Anglii to trvalo 5 rokov a bude to stat miliardy!? Tym ze Czechia nema prakticky ziadne cenne papiere mimo dlhopisov od zeme Wirschaffendas, kde sa najdu miliardy na odskodne? S kym bude izolovana a obklopena mysicka s 10 milionmi ludi obchodovat? S Rusmi a Cinou? Ako porazite nenavist polovice naroda voci tym zemiam? A co sa tej damy s anjelskym usmevom a samaritanskymi umyslami tyka velmi rad by som ju pohladil. Sice stary to ja dedek, ale preco by mi niekto branil vyjadrit obdiv a naklonnost? Anjelik jeden mily ani nevie kolko lasky voci nej vo svete existuje. Uz len najst tu rukavicu z koprivy.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Děkuji Franku:-))

      Odpovědět
  4. Milena Doušková

    Důležité je přečíst si všechny body které jsou v této rezoluci zmíněny a nevypichovat jen ten jeden, protože se o nich hlasuje společně. Já si tedy nedokážu představit jak bych hlasoval. Nejlepší by bylo, kdyby takováto rezoluce předložená Jourovou vůbec nevznikla. Každý si může udělat svůj vlastní názor, když si na tyto body bude odpovídat podle svého vědomí a svědomí ANO nebo NE. Ještě lépe si tento dokument vytisknout a napsat si ke každému bodu ANO nebo NE. Myslím, že pak bude každému už trochu jasné o co jde. A pak padne i jiné světlo na Konečnou ze které se dělá hrdinka. V každém případě hlavní viník tohoto paskvilu je Jourová! Komentář Martin Straka

    Odpovědět
  5. Tomáš Liška

    Dobrý den. Měla byste k článku "přiložit" odkazy na originály komentovaných dokumentů. Rozhodně nejsem zastáncem EU, držel jsem palce Brexitu, ale také bych rád měl ověřené informace na podporu svého postoje. Děkuji. TL.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Máte pravdu a já jsem je do článku na vaše upozornění doplnila.

      Odpovědět
Zrušit reakci

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.