Co všechno musí tolerovat normální člověk a- a a+

Náš svět se mění a my v něm máme právo žít podle svého a nenechat se nikým omezovat. Pokud člověk ví co je to morálka a zná desatero přikázání podle kterých se řídí, tak nikdo nemá právo mu do života zasahovat.

Když jsem se chystala psát článek o toleranci, přišlo mi tohle mejlem a autor je nepodepsal. Použila jsem jeho slova, protože naprosto vystihují to, co si myslím i já. Tak proč bych měla opravovat něco, co je napsáno tak moc dobře.

  • Nikdy jsem se nestaral, jestli jsi homosexuál, dokud jsi to nezačal strkat do tváře mně a mým dětem
  • Nikdy jsem se nestarala kdo si s kým užívá radosti v ložnici a jakého jsou pohlaví. Bylo mi to jedno, protože to je jejich věc. Teda byla to jejich věc. Skončila v té době, kdy nám začali pochodovat Prahou a strkat pod nos svoji sexualitu. Co je mi do toho kdo s kým spí, kdo to chce s výpraskem, kdo si užívá skupinový sex. Navíc se mi nechce koukat na 69 pohlaví a zjišťovat kdo je kdo a co co má rád. Pokud nezačali s tímto bylo mi to ukradené. Znáte to. Podejte čertu prst a urve vám celou ruku. Najednou chtějí to a to a to a diví se, že mi nechceme a chtít nebudeme. Než jsme se vzpamatovali, tak jsou všude a pořád je jim to málo.
  • Nikdy jsem se nestaral, jakou máš barvu, dokud jsi nezačal obviňovat mou rasu ze svých problémů
  • To je přesný. Proč zkoumat barvu kůže, když všem teče stejně rudá krev. Ovšem to platilo jen doby, než začala všeobecná nenávist vůči bílé rase a nejraději by nás vyhladili. Nebudu líbat ruku co nám chce bít.
  • Nikdy jsem se nestaral o tvou politickou příslušnost, dokud jsi mne nezačal odsuzovat kvůli mé.
  • Tahle doba je neuvěřitelná a netolerantní vůči politickému myšlení. Každý má svoji prioritu a priorita toho druhého je totální magořina a tak si to dávají vzájemně sežrat na sociálních sítích. Tolik nadávek jsem neslyšela hodně let, ale teď bych z nich mohla dělat maturitu.
  • Nikdy jsem se nestaral, kde jsi se narodil, dokud jsi nechtěl vymazat moji historii a obvinil mé předky ze svých současných problémů.
  • Ano, chtějí vymazat Slovany a bělochy a to mě nemůže nechat chladnou a musí to ve mně vzbudit pud sebezáchovy. Chce mě zabít? Tak musím konat první. 
  • Nikdy jsem se nestaral o tvůj příjem, dokud jsi neřekl, že jsem tě diskriminoval tím, že jsem byl za lepší práci povýšen.
  • Tak o tento bod se nestarám dodnes. Ovšem slova mladých že by důchodci měli raději pochcípat a stát ušetřit jejich důchody mě docela rozezlila. Mít někoho takového po ruce, tak mu to rychle a stručně vysvětlím.
  • Nikdy jsem se nestaral o tvou víru, dokud jsi neřekl, že moje víra je špatná.
  • Je jedno kdo co věří, pokud je to slušný člověk a nechá mě žít v mojí víře. Když budu věřit na víly a trpaslíky komu tím škodím? J8 si myslím, že nikomu, ale muslim by mi vysvětlil, že jsem ničemnice a jediný Bůh je ten jeho. To je ta jejich tolerance.
  • Nikdy jsem se nestaral o odlišnost tvého přesvědčení, dokud jsi mne nezačal trestat za to, že se držím svého přesvědčení.
  • Bohužel nastala doba, kdy nás opravdu bijí za to, že myslíme jinak a že naše přesvědčení na některé věci je prostě jiné. Neznají slovo toleranci a nejraději by nás vodili na provoze a přikazovali co si máme myslet.
  • Teď se starám, protože moje trpělivost a tolerance jsou pryč. Nejsem sám, kdo se takhle cítí, jsou nás miliony a máme toho dost.
  • Opravdu není sám a rosteme a jednou se naštveme a pak Bůh nebo trpaslíci i s vílami s námi.

Náš svět se mění a my v něm máme právo žít podle svého a nenechat se nikým omezovat. Pokud člověk ví co je to morálka a zná desatero přikázání podle kterých se řídí, tak nikdo nemá právo mu do života zasahovat. Nechte nás žít podle našeho a pak bude na svět klid a mír.

3 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Jirka

    Milunko Moje zlatá vílo. Jseš rozhozená z toho, že by Ti najednou fanatici mohli začít ubližovat. Kořen je ve lhostejnosti. Někomu bylo jedno, že se idioti dostanou k moci. Šumák to bylo většině lidí. Nejen u nás. Debilita prostě vítězí a úplně nás převálcovala. Vítači migrantů, 69 pohlaví, ekodebilové a ekozáškodníci mají zelenou. Kdo to zastaví, netuším. Možná by to mohl zařídit hladomor. Jednou příjde, protože ti parchanti ovládnou celou planetu.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      To se hodně pleteš. Já se dávno nebojím naprosto ničeho a ublížit mi nemá kdo.

      Odpovědět
  2. Frank

    \" Nechte nás žít podle našeho a pak bude na svět klid a mír.\" Nie moja mila Mili, oni ani Teba ani tvojho suseda ci priatela nenechaju. Ked sa tak zamyslim v podstate to bolo tak po milenia. Ked upalovali bosorky ked palili knihy, palili kniznicu v Alexandrii. Ked sused isiel nahlasit ze ste zapichi dve prasata a NIE LEN JEDNO. A dovolim si prehlasit ze teraz je to vytesane v kameni pretoze sa jedna o poslednu kapku vody, Poslednu kapku oleja a dokonca pasledny \"prd\" plynu. Divame sa do enormnej hlbokej studne a ona je...PRAZDNA. Nase oceany su zamorene, nase lesy napadnute a vysusene, lesy nam horia a horia nam cele vesnice. LYTTON Britska Columbia kde sa teplota vysplhala na 49.6 A ako v clanku uvadzas kazdy by ti rad strcil pred ksicht svoje spinave pradlo a nutil aby si sa vyzivala. Smutne? Tragicke.

    Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.