Covid připravuje lidi o zdravý rozum a- a a+

Psychiatři a psychologové mají žně. Farmaceutické firmy vyrábějí antidepresiva a psychofarmaka ve velkém. Tohle je dnešní svět. Pod pozlátkem jen špína.

Pro obchody platí ode dneška nová pravidla, na svatby a pohřby může nově až 15 lidí a mohou otevřít také salony pro psy a kočky.

  • Každý zákazník musí mít pro sebe 15 m²
  • Prodejci jsou povinni řídit fronty uvnitř i před obchody
  • Musí také dohlížet na dodržování dvoumetrových rozestupů
  • Zavírací čas se prodlužuje z dosavadních 19:59 na 21:00
  • Maloobchody nesmějí fungovat nově ani o svátcích

To už není jen takové nějaké nařízení. To je řízená šikana lidí. Když už máme mít v obchodě 15 m na člověka, nechápu, proč jsou skoro všechny ostatní obchody zavřeny.  Přece stačí, aby i tam měl člověk pro sebe 15 m. Nebo pro českého obchodníka je situace jiná? Jaký je rozdíl mezi metry v supermarketu a v obyčejném českém obchodě? Je jen jeden a to je tržba. Zatím co naši obchodníci nemají ani korunu příjmu, cizí supermarkety se pakují se našem trápení a na zločinném jednání našich politiků. My krachujeme a cizina se z nás obohacuje.

Stačí se jen trochu zamyslet. V MHD žádné metry neplatí. Vejdete k zubaři do čekárny a taky neplatí metry a tak je to všude. Už vidím jak ve nemocnicích mají pacienti pro sebe 15. Jejich opatření nemají hlavu ani patu. Na demonstracích všude po světě, a začíná se i u nás, také neplatí rozestupy.  Stane se to, co už víme, jen si to nechceme připustit? Seberou nám vánoční stromky a kapry? To je docela pravděpodobné. Udělat si doma Vánoce nám zakázat nemohou, protože doma si zatím můžeme dělat co chceme, ale pořádně nám znechutí.

Sebevraždy neustále stoupají a myslím, že v prosinci na tom bude lidé psychicky velmi zle. Staří lidé v domovech jsou stále opuštěnější a umírají více na samotu než na nemoci. Všichni to podceňují, ale pro někoho je samota vražedná a než by takhle živořil, tak raději dobrovolně odejde z tohoto světa. Takových rozených poustevníků je na světě hodně málo a těm je jedno jestli někoho vidí. Většina lidí má potřebu se vídat s rodinou a přáteli. Popovídat si a nabrat sílu. Tohle všechno je jim upřeno a zanechá to na jejich duši trvalé šrámy. Psychiatři a psychologové mají žně. Farmaceutické firmy vyrábějí antidepresiva a psychofarmaka ve velkém. Tohle je dnešní svět. Pod pozlátkem jen špína.

3 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Frank

    Hyeny sa napakuju. Tak ako vzdy. Pan premier a jeho poradci uz nahalsili kolko miliard zacaluju za vaccinu. Nenahlasil ci daju zarobit nemcurom, amikom alebo cine. Rusku Sputnik V? Odvazim sa prehasit ze NIKDY! Preco nikdy? Supi diktuju z Bruselu z Berlina a samozrejme diktuje aj Deep State. Ja sa len a len odvetravam. Ale kafe mam silne aj kelimek cokolady tak mi dovolte: Amici si zavrazdili svojho prezidenta. O tom nie je co debatit. Rozcafrkovali mnoho zemi a vtrhli do zemi a znasilnili ich vladu alebo odraglovali dem. zvoleneho vodcu (Khadafi, Hussain) alebo dokonca dronom odkraglovali najvyssieho generala. Drzia ako rukojmi a vyhladovavaju Kubu. Tym ze narod spolknul vrazdu prezidenta zlikvidovli dve neznicitelne budovy vyplnene asbestom. Tretiu si dal zid Silberstein poistit na dvojnasobnu cenu a ta spadla. Jeho slova??? \\\"We decided to pull it\\\" Nesmiem zabudnut a nespomenut rozcafrakovanu Juhoslaviu. Presne tu co som obdivoval a ich hudbu mal prenesmierne rad. Presne tu co sa rozpadla a mrnavucke zemicky teraz figuruju ako clenovia fasistickej vrazednej organizacie naato. Aj pan prezident H. odsuhlasil humanne bombardovanie. Aj zhidula Magdalena Albanska rzheznice je dnes uznavana honorvana a mydli si ruky. To su len priklady aby sme si uvedomili ze za 70 rokov sa nasa sloboda a demo-gracia zlikvidovala. Pan premier co dovandroval zo Slovenska a bali sa aby mohol zdrhnut do Svajcu az obruce okolo suda prasknu a mohol hravat sachy s usklebenym panom Ba-kalaa v jeho betonoveho bunkru na brehu jazera Geneva... toho nezaujima nejaky zebrak co si vlastne vakcinu z dani zaplati. Jeho zaujima vacsi gauner a zlodej ako je on sam. Keby som sa mylil tak uz davno obcanom CZECHIE predlozil svoj overeny a krvou opecateny zivotopis, (Odtlacok prsta) Odserete to vsetci. Az na par krys co sa budu navzajom chranit alebo dooknca vrazdit. Mate sa na co tesit. Drtiva vacina ludi a specialne ti co sme splodili uz nic nevlastnia. Budu si rentovat pouzivat na \\\"lizing\\\". HA! Kam sa hrabu chudaci a zebrci co nam kedysi velili aby sme sa hlasili za ranneho slnka na ich poliach! Kam sa hrabu faroauni ci otrokari s olovenymi gulami a retazmi. Dostanete karticku! Dostanete CIP. Vsetko co mate doma funguje na CIP a vysiela signaly. Eventualne nekupite auto co nema GPS a nekomunikuje s centralou. Ziaden mechanik sa neopovazi sytem neutralizovat alebo ten potom neumozni autu nastartovat. ODBOCIL SOM? Nie, sedim na druhej strane stola. A ze hyeny - teda hrstka krvolacnych baastardov sa o nase zotrocenie postarala nei je pochyb. Uz nam nariadili liibati prdele najazdnikov uz nam ukazali ako sa umyvaju a bozkavaju nohy utecencov. Co vam mam vykladat!!! Nazrite si sem a nechajte si prelozit katastrofalne proroctvo: <https://www.globalresearch.ca/global-takeover-underway/5727567>

    Odpovědět
  2. KARA

    Mili můžu maličko k super článku? \"My krachujeme a cizina se na nás obohacuje\", Myslím si, že ne všech 10 milionů občanů naší země krachuje. V těch vyšších patrech by se to krachování dalo nazvat jinak a vypadá hóóódně jinak.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Jistě že můžeš:-)) a máš pravdu. Bohatší budou ještě bohatší a chudší budou ještě chudší:-((

      Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.