Foltýnovi pindy a- a a+

Foltýnova slova jsou evidentně určená jen nám-sviním, protože on se podle nich rozhodně nechová.

Strategická komunikace má být spojující. – Ano, měla by být, ale komunikace páně Fontýlnova je tak rozdělující, že víc to snad ani nejde. Ten člověk nekomunikuje, ale přikazuje. Když nejdeme s ním, jdeme proti němu a to se nedělá. Zavřít, zakopat, vykopat a hlavně vyvolat nenávist vůči těm, co s ním nesouhlasí.

Schvalování agrese nepatří do debaty. – Taky dobrá hláška. Foltýn je agresivní ze své povahy a názorně to ukazuje stále víc a víc. Jak cítí, že se dostal k nějaké moci, tak by nejraději dostal všechny „svině“ pod kuratelu, aby si s nimi mohl dělat co chce.

Je potřeba vykopat příkop mezi většinovou společností a sviněmi. – No vidíte a je to tady. Vykopat tak široký a hluboký, že už ho nezdoláme ani s horolezeckým vybavením, nebudeme se moci vrátit a zbytek prožije v příkopu – bude to moderní koncentrák?

Odpojených od systému je podle něj přibližně 4,5 % a většina z nich jde vrátit do hodnotové společnosti, ve své radikálnosti jsou podle Foltýna jen proto, že jsou zklamaní, nešťastní. V ČR desítky tisíc lidí, kteří jsou nenávratně ztracení a proti systému České republiky. – Jsme prý nevratní. To jako už jsme horší než PET láhve? Ty už se můžou vracet a začíná jim být fajn, protože je nebude nikdo recyklovat. Tak svině jdou recyklovat nebo jsou jen na vyhození na skládku?

Jsou tu desítky tisíc lidí, které by vítaly, kdyby tu skutečně jezdily ruské tanky a vůči těm žádná tolerance neplatí. – Nevím, jak přišel na blbost, že si svině přejí vrátit tanky. Omyl. Nechceme ruské tanky, ale nechceme ani usácké tanky. Všechny bychom vyhodili a udělali z nich něco užitečného. Říkají nám chcimíři a ti opravdu nepotřebují žádné zbraně, natož tanky.

To, co hlásáte, je natolik odporné, že se s vámi vůbec nebudeme bavit. – Jak se vede demokratické diskuzi, je vidět na této větě. S vámi debatovat nebudu, protože hlásáte odporné věci. Jenže co je odporné a co není? Kdo to rozhodne. Nějaký Foltýn v mundůru? To najdu většího demokratu v každé šaškárně.

Pedofily také nezavíráme, ale nechceme, aby chodili do debaty a říkali, jaké je to super mít takovou úchylku. A úchylka na to, že byste kolaborovali s okupantem, je přinejmenším stejně odporná. – Ale to je chyba. Pedofil je hrozba pro děti a to chcimírovské svině rozhodně nejsou. Svině patří do příkopu a pedofil kam? Tohle je poslední kapka a já opravdu nemám chuť ještě někdy poslouchat Foltýnovic pindy.

1 komentář

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Iva

    Jak pravil klasik - dej blbci funkci a vymyslí lejstro, ovšem tady je to posunuto o mnohem větší level. Co bychom měli čekat od zeleného mozku, kterému chybí řvaní na bozerplacu. Začíná to tady být, jako by nás chtěli všechny převychovávat a zavádět novou normalizaci. Jenže se to ještě moc nedaří, protože je tady stále generace, která může předávat poselství, co zažila, mladším. A tak by to i mělo být, dějiny a kulturu národa nemá právo nikdo překrucovat a ani mazat. A to se jim nelíbí. Jedno přísloví zní: Chceš-li porazit nepřítele, vychovej jeho děti. Současný režim nevychovává osobnosti, spíš otroky. Mnozí rodiče už to rozpoznali a snaží se výuku suplovat. Když prezident shání munici a zbraně do války proti Rusku, netipuji ho ani na tu sto sedmičku. Fotogenická paní europoslankyně Nerudová nás ve videoinstruktáži učí otevřít láhev coly. Předsedkyni Evropské komise, která nás při covidu názorně učila mýt si ruce. Čekám, kdy nás paní Drábová bude učit, kterak si na zahradě vykopat protiatomový kryt. Galerie politiků, kteří jsou dnes u moci, tato skvadra v čele státu bez výčitek svědomí riskuje jeho samotnou existenci.

    Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.