Světové ekonomické fórum dští síru a smrad a- a a+

Takže, milí voliči, připravte se na všechno, co vám globalisté ještě nenapařili. A pokud se vám to nelíbí, no, buďte klidní – Schwab a jeho ekipa mají určitě další scénář plný šoků už nachystaný.

Takže, Světové ekonomické fórum (WEF) a Klaus Schwab opět přicházejí se svou předvolební katastrofickou věštbou. Tentokrát nám elitáři varují, že před americkými volbami v roce 2024 nás čeká „éra šokových událostí“ – což zní jako poněkud sofistikovaný způsob, jak říct „připravte se na totální chaos.“ A kdo by se na to netěšil, že?

Mezi těmi „šokovými událostmi“ je například kybernetická pandemie. Ano, pandemie – jen tentokrát místo viru přichází kyberprostor. Protože co by to bylo za globální katastrofu, kdyby neexistovala příležitost pro Schwaba a spol. hodit do toho nějakou technologickou apokalypsu. Asi si řekli, že covid byl moc analogový, a teď to musíme přenést do digitálního světa.

Pak tu máme klasickou kartu „klimatická katastrofa“. Možná nás čeká potopení nějakého ostrovního státu. Protože co by to bylo za globální fórum, kdyby neprohodili pár slov o „potápění“ ve jménu klimatických změn, které samozřejmě budeme zachraňovat pomocí nekonečných klimatických fondů, což znamená, že bude všechno zase v pořádku. Dokud se nevyplaví další ostrov, samozřejmě.

A co třeba „vznik nové globální extremistické skupiny“? Tak to je snad první originální nápad, který Schwab a jeho kamarádi vymysleli. Jen bych ráda věděla, jestli tu novou skupinu už sami založili, nebo to ještě nechávají na externích konzultantech.

Samozřejmě, jak jinak, vše směřuje k tomu, že potřebujeme digitální měnu centrální banky (CBDC) a digitální ID. Protože víte, kontrola nad vším, co děláte, je pro vaše dobro – ne že by někdo plánoval digitální diktaturu nebo tak něco.

Takže, milí voliči, připravte se na všechno, co vám globalisté ještě nenapařili. A pokud se vám to nelíbí, no, buďte klidní – Schwab a jeho ekipa mají určitě další scénář plný šoků už nachystaný.

7 komentářů

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Observer?

    Ze sa \"moj\" komentar nehodi?? Ze je totalne vedla? Je mi jasno ako krustalova voda co dnesny svet je. A kto su bezcitni bezcharkterni zlodeji podrazaci. Aj to ze sa pred nimi neda utiect. Predkladam jednu najsmutnejsiu \"poeziu\" co som mal cest citat. Hovori mi o zemi z ktorej som za katastrofalne \"vykupne\" odisiel. Basen mi zviera zrdce dnes prsne ako po prvy raz: Šel starý Magdon z Ostravy domů, v bartovské harendě večer se stavil, s rozbitou lebkou do příkopy pad. Plakala Maryčka Magdonova. Vůz plný uhlí se v koleji zvrátil. Pod vozem zhasla Magdonova vdova. Na Starých Hamrech pět vzlykalo sirot, nejstarší Maryčka Magdonova. Kdo se jich ujme a kdo jim dá chleba? Budeš jim otcem a budeš jim matkou? Myslíš, kdo doly má, má srdce taky tak jak ty, Maryčko Magdonova? Bez konce jsou lesy markýze Gera. Otcové když v jeho robili dolech, smí si vzít sirotek do klínu drva, co pravíš, Maryčko Magdonova? Maryčko, mrzne a není co jísti… Na horách, na horách plno je dřeva… Burmistr Hochfelder viděl tě sbírat, má mlčet, Maryčko Magdonova? Cos to za ženicha vybrala sobě? Bodák má k rameni, na čapce peří, drsné má čelo, ty jdeš s ním do Frydku, půjdeš s ním, Maryčko Magdonova? Cos to za nevěstu? Schýlená hlava, fěrtoch máš na očích, do něho tekou hořké a ohnivé krůpěje s lící, co je ti, Maryčko Magdonova? Frydečtí grosbyrgři, dámy ze Frydku jízlivou budou se smáti ti řečí, se synky uzří tě Hochfelder žid. Jak je ti, Maryčko Magdonova? V mrazivé chýši, tam ptáčata zbyla, kdo se jich ujme a kdo jim dá chleba? Nedbá pán bídných. Co znělo ti v srdci po cestě, Maryčko Magdonova? Maryčko, po straně ostré jsou skály, podle nich kypí a utíká k Frydku šumivá, divoká Ostravice. Slyšíš ji, rozumíš, děvucho z hor? Jeden skok nalevo, po všem je, po všem. Černé tvé vlasy se na skále chytly, bílé tvé ruce se zbarvily krví, sbohem buď, Maryčko Magdonova! Na Starých Hamrech na hřbitově při zdi bez křížů, bez kvítí krčí se hroby. Tam leží bez víry samovrazi. Tam leží Maryčka Magdonova.

    Odpovědět
    • Milena

      Franku, proč by se nehodil? Copak já něco mažu?

      Odpovědět
      • Observer?

        Mila P. Douskova! Vdka za Vase slova a potvrdenie ze citate. Dovolim si predlzit fantasticky nahlad na spolocnost, vlast, zivot: “To make us love our country, our country ought to be lovely.” – Edmund Burke Aby nas prinutili milovat nasu zem, nasa zem by mala byt milucka. Milionove odpozorovanie a potvrdenie za nieto jedineho dna aby sa clovek nenaucil nieco noveho.

        Odpovědět
  2. Vlasta

    Někteří potřebují především výplach mozku.

    Odpovědět
    • Milena

      To už nepomůže, oni žádný nemají.

      Odpovědět
      • Vlasta

        Ten výplach mozku by se týkal paní Vás. Reagovala jste dobře, dala jste si sama vlastňák.

        Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.