Dost! a- a a+

Teď máme, co jsme chtěli, a situace se vyostřuje. Co bude dál? Do budoucnosti nevidím, ale nic dobrého nečekám.

Západ chce rozložit veškerou kulturu, tradice, zvyky a lásku k rodné zemi na atomy. Čím více nenávisti a rozporů mezi národy, tím větší radost jim to přináší. Nejde jen o nás, ale o celý západní svět. Lidé jsou nešťastní a elity se v tom neštěstí rochní jako prasata v bahně. Východ chce pravý opak—zachovat kulturu, tradice, zvyky a lásku k vlasti. A právě proto je Západem z hloubky duše nenáviděn.

Polovina lidí už je v rozkladu a poslušnosti k novému světovému řádu, aniž by si uvědomila, že upsali svou duši dekadenci a rozmařilému životu několika vyvolených.

Hodnoty splacené staletími a velkým utrpením. Trvalo celé věky, než jsme se dostali až sem, a teď je zde dělící čára, kde někdo řekl: „Dost, běloši. Jste ještě pořád příliš pyšní, příliš moudří, příliš nezvladatelní. To nepotřebujeme a přivedeme vás do propasti. Zničíme vaše hodnoty, vaši schopnost se sami uživit, vyrábět a také plodit.“ Tohle vše přinesla doba, kterou nazývám „čas oligarchů.“ Tito ne-lidé nebudou mít nikdy dost a jediné, co chtějí, je, aby jim patřil celý svět.

Jediná cesta, jak se s tím vypořádat, je navzdory politikům zachovat tradiční rodinu, morálku a zvyky. Komunisté měli pravdu, když říkali, že rodina je základem státu. Je to stavební buňka, na které stojí celá země. Jen rodiče chtějí pro své děti to nejlepší: aby se měli dobře, mohli studovat a milovat v míru. Proto se protěžují všechna ta „nemocná pohlaví,“ protože ti, co je podporují, kašlou na rodinu, děti i na zemi. Chtějí jen jedno: žít si po svém a po nich potopa.

Rok 1989 byl rokem zrození moderního otroctví pro pár vyvolených, kteří během několika let stačili rozkrást Čechy, Moravu a Slezsko. Ti nahoře měli informace, ti se dostali k moci, a po nich zůstala rozkradená Česká republika, vydaná na pospas českým zlodějům a Západu. Všichni ti, co nám lhali ze svých balkonů, jsou vinni, a vedl je Havel. Komunisté se dostali k moci a vzali s sebou několik tzv. disidentů. Od té doby to slovo nesnáším. Bylo mezi nimi pár poctivých, ale většina z nich byla horší než samotní komunisté. Kdo z vás věděl, kdo je Havel před rokem 1989? Skoro nikdo, a najednou stál na pódiu jako nový prezident, jehož předci se paktovali s nacisty. Tohle jsme opravdu chtěli?

Tito uchvatitelé se poté domluvili s bankami a korporacemi a potichu rozprodali náš majetek do zahraničí. Nebo snad chcete tvrdit, že to není pravda? Oni se napakovali a lidé jen zírali, místo aby si přiznali, že jsme byli pro Západ jen chutným soustem, předkrmem před hlavním chodem, kterým mělo být Rusko. Vždycky Slovany pohrdali a to se nikdy nezmění. Přesto plníme jejich rozkazy jako správní otroci.

Pak přišel rok 1999 a s ním Putin, který jim do toho hodil vidle. Nehodlal prodat Rusko ani dělat hlupáka. Byl rozumný, ústupný a Západ se neustále snažil Rusko vyprovokovat. Putin se nedal, a tak si Západ začal uzurpovat Ukrajinu a připravovat se na konflikt s Ruskem. Trvalo to roky, ale podařilo se jim to. Když v roce 2014 začali na Donbase zabíjet Rusy, byla to jejich cesta k válce s Ruskem. V roce 2022 už muselo Rusko zareagovat, protože už šlo o jejich zemi a životy.

Na čí stranu se postavili naši politici? Na stranu Ukrajiny, potažmo USA, a stále ji podporují našimi penězi. Nikdo jim k tomu souhlas nedal, ale tito váleční štváči si stejně dělají, co chtějí, a polovina našeho národa jim k tomu tleská. Teď máme, co jsme chtěli, a situace se vyostřuje. Co bude dál? Do budoucnosti nevidím, ale nic dobrého nečekám.

3 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Iva

    Na to se dá jen napsat, DOBŘE UŽ BYLO !!!

    Odpovědět
  2. Observer?

    \\\"Na čí stranu se postavili naši politici?\\\" Zaskodnici, vydieraci a byvali udavaci ci tryznitelia, vsetci su rodeni z Ceskej matere. (Sorry jako, Bures je asi vynimka cislo jedna co?) Na Vase zaverecne slova: \\\" Co bude dál? Do budoucnosti nevidím, ale nic dobrého nečekám.\\\" je velmi lahulinka jednoducha odpoved. Absolutne nic noveho mileho a prijemneho. Pretiekli miliardy kubikov po Vltave i Labe, statisice ludi sa pominuli bez jedinej potesujucej spravy. Presne ako ste spomenula ze zem bol vyrabovana najprv rodnymi zlodejmi a neskorej organizvanym \\\"korporatnym\\\" tahom. Jedna z mala veci co si dovolim spomenut ako krejci Ba-ka-laa prachproste prachdrzo vy.............bal p s hornikmi a doslova ich okradol i o ich byty. Dnes sa schovava v gigantickom a luxusnom betonovom bunkri u jazera Geneva. Ma v jeho neznych rucickach dokumenty o korporaciach a ich pravach. Nebudem sa vnucovt a nasilne predkladat moje rozhdonutie, osud, zazitky. Tie su Vam vlmi dobre zname ak pamat sluzi. Od strnastich som snival a vzyval vesmirne sily aby mi dozicili zit moj zivot podla pravidiel vesmiru. Slava Bohu na vysosti mi osud zicil a moje planovanie (Nemcina!) a koumanie sa vypaltili. Mate totalnu pravdu ze nejaky VLASTENEC nie som. Sm na to hrdy, pysny a nikdy nezapriem moje pravo najst mrnavucky flek kde mi moze kazdy chrapun zlodej a pa-poushek s copami ci sedy vlk, zakerny udavac a gauner co dnes sedi na hrade ukradnuty. Som obcanom tejto planety. K Vasej otazke na zaver - este raz. Absolutne nic necakajte pretoze cakanie je zbytocne a nadejovonie je zbytocne ako napis na brane pekla kde je to priam vytesane: Abandon all hope all yee that enter here. Bol to Dante??? Odhodte vsetky nadeje vsetci co sem vstupujete. Ja tu bolest zapijem chladnym pod menom Velkopopovicky Kozel. Ono sa to hodi, Na zdravie vsetkych statocnych a poctivych co to este nevzdali. Frank, z dalekeho (otrasneho ) zapadakova.

    Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.