Platí tedy pravidlo stejná příležitost UMŘÍT za režim a- a a+

To znamená, že USA se připravují na jadernou válku, která má probíhat současně s Ruskem i Čínou.

Zdroj: Autorizační zákon o národní obraně USA od roku 2025 umožní povinnou selektivní vojenskou registraci amerických žen, čímž se v podstatě zavádí mechanismus povinné vojenské služby žen. Tato nová povinnost je uvedena v dokumentu Výboru pro ozbrojené síly Senátu Spojených států. Novelizace zákona NDAA, který automaticky registruje všechny americké muže v branném věku pro systém selektivních služeb. To znamená, že všichni američtí muži ve vojenském věku mohou být nedobrovolně povoláni do války.

Takže, nyní jsou zavedeny mechanismy pro odvod mužů i žen, čímž se zajistí, že mladí progresivní muži se nevyhnou vojenské službě tím, že se jednoduše identifikují jako ženy. Zatím není jasné, zda se americká probuzená mládež bude moci pokusit identifikovat jako nějaká imaginární fantazijní stvoření, protože v zákoně NDAA není uvedeno nic, co by opravňovalo povinnou vojenskou službu pro mořské víly, stromových elfů nebo duhových skřítků.

Zatímco američtí psychopatičtí váleční štváči jako senátor Lindsay Graham prosí o globální jadernou válku s Ruskem, Íránem a Čínou, zbytek proválečného vládnoucího establišmentu se připravuje na vržení milionů mladých amerických mužů a žen do celosvětového válečného mlýnku.

Zdá se, že Ukrajině došli muži, které by globalisté mohli obětovat na oltář krve a moci, takže nyní potřebují využít evropských a amerických občanů. Francie, Německo a Velká Británie také diskutují o povinné branné povinnosti, přičemž se připravují na obětování potenciálně milionů vlastních občanů, kteří budou samozřejmě okamžitě nahrazeni migranty.

Takto totiž funguje teorie nahrazení. Masoví vrazi u moci pošlou vlastní občany zemřít v zahraničních válkách, kterým se dalo zcela vyhnout, zatímco nelegální přistěhovalci přeberou jejich ženy, domy, práci, komunity a politické vůdce.

Ruský prezident Vladimir Putin v nedávném projevu jmenoval jednoduché podmínky pro mír. Tento návrh, kdyby ho Kyjev a Západ přijaly, by okamžitě ukončily konflikt, zastavil krveprolití a stáhl svět zpět z pokraje jaderného zničení. Důležité však je, že západní lídři neprojevili žádný zájem o mír s Ruskem. Raději uvidí zabité miliony vlastních občanů v globální válce než mír v Evropě.

Putin oznamuje podmínky pro zahájení jednání mezi Ruskou federací a Kyjevem.

  • Ukrajinské jednotky se musí zcela stáhnout z území Doněcké lidové republiky, Luhanské lidové republiky a Chersonské a Záporožské oblasti.
  • Ukrajina nesmí vstoupit do NATO
  • Rusko chce neutrální, nezúčastněný a bezjádrový statut Ukrajiny.
  • Všechny západní sankce vůči Ruské federaci musí být zrušeny.
  • Statut Krymu a Sevastopolu, DLR a LLR, Záporoží a Chersonu jako regionů Ruské federace by měl být zaznamenán v mezinárodních smlouvách.

Pokud Kyjev a Západ odmítnou nový mírový návrh, pozdější podmínky už budou jiné,“ řekl Putin.

USA se připravují na dvě simultánní jaderné války

Toto mobilizační úsilí pomocí zákona NDAA dále vyžaduje, aby Ministerstvo obrany USA vypracovalo plán na odstrašení a poražení simultánní agrese dvou téměř rovnocenných jaderných konkurentů, včetně stanovení požadavků na velikost jaderných sil.

To znamená, že USA se připravují na jadernou válku, která má probíhat současně s Ruskem i Čínou.

Mobilizace byla uzákoněna. Muži i ženy budou posláni do války. Dolar s eurem budou vytištěny v zapomnění a americký lid s evropskými národy budou zbídačeny.

Vláda USA aktivuje ustanovení zákona NDAA, aby zabavila všechny zásoby potravin a paliva na celostátní úrovni a vyvolá nedostatek jídla a energie, aby způsobila masové vymírání.

Okupační, nelegitimní federální vláda USA není přece jen ve válce s Ruskem a Čínou. Je ve válce i s vlastním lidem a neexistuje nic, co by neudělali k dosažení masové smrti a ničení v globálním měřítku. Ti, kdo nepostřehnou, že se to blíží, budou tím zničeni.

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.