Pirátka bez kouska citu a bez politické obratnosti a- a a+

Jejich volební program se mi nelíbí a jejich chuť zvyšovat daně a přijímat uprchlíky a dělá v mých očích nevolitelné.

Ano, hloupá Pirátka a to teda hodně. Nedávno se ve sněmovně smála poslanci Volnému, že potřebuje obejmout. Hloupost, arogance a hlavně nevědomost toho, co člověk chce slyšet se dotýká až nebes.  Pirátka narážela na zvyk poslance Volného v objímání lidí. Jak může takový člověk chtít ovlivnit voliče, když ani nepozná jak moc lidé potřebují v této blbé době obejmout. Ví vůbec, co to pro lidi znamená obejmutí? Blízkost člověka na stejné vlně? V době, kdy skoro každý má na ústech náhubek, tak poslanec Volný potřásá chlapům rukou a ženy obejme a políbí na tváře. No není to krásné? Je to krásné a lidské.

Lidé nejsou osamělí střelci a žijí ve společenství. Mají rádi blízkost dalších lidí a těší je laskavé obejmutí. Oni ani nechápou, že jim Volný vzal tu nejlepší zbraň. Nebojí se jít mezi lidi, povídat si s nimi a nechat na sebe sahat. Zdá se vám to málo? Kdepak. To je opravdu hodně. Je to něco, co vy neumíte a nenabízíte. Sedíte si ve sněmovně na zadku a vymýšlíte jak uškodit a čím nás dorazit.

Nevím, jestli preference o Pirátech a Stanu jsou pravdivé, ale pokud jsou všichni stejní jako Pirátka Richterová, tak potěš nás Bůh. Tohle uskupení je naprosto šílené a já nechápu, kdo je vlastně chce volit. Jejich volební program se mi nelíbí a jejich chuť zvyšovat daně a přijímat uprchlíky a dělá v mých očích nevolitelné. Dny ubíhají a máme posledních pár měsíců na rozhodnutí které ovlivní náš další život

2 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Frank

    Mili ! Clanok si zverejnila uz par dni nazad.A ku koncu spominas ako sa tesis na vyssie dane. heej! mam pre teba dobru spravu. Aj pan zasluzily genreal Hodges sa usiluje aby ste znarodnili banky vyrabovali banky a dodrzali slub co ste zlozili ked ste podpisovli clenske v naa-to. Vraj vam naozaj a naostro hrozi Ukrajina. Tak bacha, ide sa do tuheho https://www.idnes.cz/zpravy/nato/hodges-modernizace-armada-rusko-nato-bvp-ukrajina.A210611_220258_zpr_nato_inc

    Odpovědět
  2. KARA

    Kdokoliv přijde v říjnu 21 po vládě Babiše (s ČSSD a tolerujícími??? komunisty) - i kdyby Babiš volby \\\"vyhrál\\\" tak, že by vzal do party kdo půjde s ním a opět měl většinu, musí nutně daně zvýšit.

    Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.