Žebrácké Česko a- a a+

Plán Friců je jasný jako facka. Seberou nám rozhodování o zákonech, zruší Benešovi dekrety. Pak se přihlásí o náhrady za majetek Sudeťáků.

PL  – Ožebračí vás Petr Bystroň aneb co přichází z Německa

Zelení jsou naštěstí tak hloupí, že před volbami říkají, co za zvěrstva plánují po volbách. Momentálně je v diskusi zdražení benzínu a zrušení letů na krátké vzdálenosti,“ říká poslanec německého Bundestagu za Alternativu pro Německo Petr Bystroň. V souvislosti s možným vítězstvím Zelených v Německu mluví o vyvlastnění střední třídy, zhoršení vztahů s Ruskem nebo o poučování Čechů a Slováků. Vyvlastnit střední třídu a ze všech lidí udělat pouze nic nevlastnící, a tudíž na měsíčním příjmu ze své práce závislou masu pracovní síly pro nadnárodní koncerny.

Zelení v Německu jsou stejní jako naši Piráti. Chtějí omezit stavbu rodinných domů a všechny sestěhovat protože takhle zabíráme moc místa. Možná že nám začnou stavět domy jako mají indiáni v Jižní Americe. Jeden velký pro muže, jeden velký pro ženy a je hotovo. Jaképak rozmazlování a každému člověku vlastní místo k života. Takový nehorázný přepych. Bude následovat likvidace střední třídy a nejlépe aby nikdo neměl nic a byl naprosto závislý na tom jakou výplatu mu vyvolení dají. To je báječná perspektiva. Pak nám seberou hotovost, vypálí nám na čelo znamení a je vymalováno.

Evropská komise dnes podala žalobu na Českou republiku a Polsko

Tak chudáci cizinci u nás mají moc malá práva. Prý je nutno jim povolit kandidaturu do veřejných funkcí tak jako můžeme my,  čeští občané. My jsme ty mrchy co diskriminují občany EU. Takže na nás řítí žaloba za neuposlechnutí a následek bude pokuta a sankce. Já opravdu nevím, proč by u nás měl kandidovat kde kdo a to bez českého občanství. To už by se mohl za chvilku hlásit i křovák  nebo pygmejec z Afriky jako kandidát do poslanecké sněmovny. Fakt nepotřebujeme křováky z Afriky, my totiž máme docela dost svých vlastních křováků a docela rádi bychom jim umožnili se realizovat jako šamani v těchto afrických kmenech. Nepochybuji o to, že by se jim podařilo zblbnout domorodce až do samovyhlazení. Jsme samostatná země a a když nás nechá všelijaká pakáž na pokoji, tak si dokáže vládnout sami. Zbytečné politiky pošleme do pralesa zachraňovat chvilku někoho jiného.


EU – Kdo chce zničit Slovany a Maďary.

Všem uprchlíkům v celé EU vyplácet německé sociální dávky a hlavně už nechtějí aby se stěhovali do Německa, Belgie, Holandska, Lucemburska a Švýcarska, ale do Česka. Navíc budeme muset vyplácet dávky, ale ne v poměru k našim mzdám, ale ke mzdách zápaďáků.  Slovany a Maďary čeká odebrání práva veta a následovat bude konečné splnění plánu a zrušení Benešových dekretů. Plán Friců je jasný jako facka. Seberou nám rozhodování o zákonech, zruší Benešovi dekrety. Pak se přihlásí o náhrady za majetek Sudeťáků a zaplní naši zemi  imigranty typu PRYMA INŽENÍR. Dostanou hlasovací právo a je vymalováno.

Tady bych dodala jen pár vět. Víte kdo měl za druhé světové války nejvíce obětí? Ne, nebyli to židé, ani lidé ze západu. Bylo to Slované – Rusové, Bělorusové, Ukrajinci, Poláci, Čechoslováci. Zachránilo nás tehdy Rusko. Teď se jedná zase o Slovany a pořád jsou tu lidé, co věří Německu které tyhle hrůzy má na svědomí a nenávidí Rusko, které nás zachránilo od německého otroctví. Ne není to na palici? 

7 komentářů

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Hanick

    Jen přes mou mrtvolu. A pak prý před 1989 byla totalita.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Ted víme, co to pravá totalita.

      Odpovědět
  2. Frank

    tu je zdroj: https://www.idnes.cz/xman/rozhovory/karel-kostka-nejchytrejsi-cech-iq-umela-inteligence.A210602_153909_xman-rozhovory_mama?zdroj=top

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Franku, to jsou u nás placené stránky a já za žádné nehodlám platit. Už tak nás berou všichni dost u huby.

      Odpovědět
      • Frank

        Mili! Ani ja nehodlam za stranky, clanky sprochy platit! Platim za INTERNET! To keby som zacal citat a platit, to by som rychle musel doniest moju najvzacnejsiu flintu do zalozny! A zanedlho by som si musel zobrat na chalupu hypoteku. Ked uz sme u chalupy/pozemku. Chcem ti dokazat ze to co som napisal sa kazdopadne stane. teda ze nebudu vlastnit nic a budu stastni. Moj priklad: dochodok a starobne vyzivne je cca 2160 ($) Dane za tu moju chalupu/pozemok sa klidanko vysplahli z 980 na dnesne 2270. Tak si zober tie dve figury. Prva stupa mozno 2=3% rocne a nie je to zarucene. Druha cifra stupa bez problemu cca.10%. Potrebujes nasobilku ci kalkulacku? Budem rad ze za desat rokov tu nebudem. A ti co si myslia ze system porazia su na katastrofalnom omyle. System je postaveny tak ze par rokov po penzii si zacnes utahovat a eventuelne vsetko predas aby si mala co jest a niekde v jednej izbietke sa vyspat. System nas vyraduje ako nadbytocnych a ti ca nastupuju na pas nemaju sajnu ze boj nevyhraju. Jedine v com si libujem a co ma drzi ze som (zatial) schopny si urobit pivko, svoje vino a na jesen dotiahnut domov kus divokeho masa z lesa. Je to obrovsa pomoc. Zahrada? Jak balsam pre oci a dusu. Pripijam na tvoje zdravie!!!

        Odpovědět
        • Milena Doušková

          To je strašné. Všude je blbě.

          Odpovědět
  3. Frank

    Mila moje Mili! Ty si to povedala takto: \" Takový nehorázný přepych. Bude následovat likvidace střední třídy a nejlépe aby nikdo neměl nic a byl naprosto závislý na tom jakou výplatu mu vyvolení dají. \" A nejaky fabrikant, obchodnik/priekupnik v zemi Helvetov, menom Klaus Schwab povedal: Nebudu mat nic ale budu spokojni! Na tej buducnosti sa horuckovite pracuje. Ak si niekto mysli ze vyhra ze ich porazi je na katastrofalnom omyle. Ked absolutne nic ineho tak teba/jeho/ju zdania tak ze ze sa prepadnes do minusu, zostane ti len jedina moznost. Ist na zobracenku, stanu podporu a budes piskat presne ako ti predlozia. Mimo ine pan profesor a riaditel privatnej skoly (Vsetin) sa nechal pocut: Sledujeme sebevrazdu civilizacie v priamom prenose. Ja nemam co dodat, moje IQ je vesmirne mile daleko od p.riaditela co ich ma napocitane 206!

    Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.