Boj rouškařů a nerouškařů a- a a+

Život nám změnily testy a docela zvláštní, že testovacích zařízení jsou miliony. To, co jsme dřív vůbec nepotřebovali nám teď určuje jak máme žít.

Je naprosto neskutečné co se děje kolem roušek. Rouškaři a nerouškaři si jdou po krku a mimochodem ti méně tolerantní jsou v tomto případě rouškaři. Zrovna jsem shlédla video z Francie, jak tlupa rouškařů mlátí a kope do kluka bez roušky. Už tu není demokracie, už tu neplatí rovnoprávnost v názorech, neplatí lidskost a vlastně neplatí tu nic. Jen spory o tom co je koronovirus. Pro jedny neskutečný strašák a projít kolem někoho bez roušky rovná se smrt. Pro druhého další z typu chřipky. Možná horší než ty před chřipky ostatního typu, ale pořád jen chřipka. Na ni se umíralo vždy a umírat se bude pořád.

Děti a rouška.   Video ukáže rodičům co se děje s jejich dětmi při nošení roušek. Děti nosící roušky jsou plánovaně tráveny obrovskými objemy CO2. To vede u menších dětí k poruchám vývoje mozku a k neurální hypoxii. Video z USA je mazáno na všech sociálních sítích, YouTube i Facebook. Po zhlédnutí videa pošlete Prymulu i s rouškami do háje a už nikdy je dětem nenasadíte! Americký publicista Del Bigtree totiž na svém a dnes již smazaném YouTube kanálu The Highwire publikoval počátkem července výbušný pořad, ve kterém na svém synovi Everovi testoval měřící přístroj na detekci úniku CO2 z produkce taiwanské společnosti AZ Instrument Corp. Del Bigtree je odpůrcem roušek pro děti od 10 let věku a starší osoby. Před těmito praktikami varují američtí pediatři, kteří upozorňují, že u malých dětí je zakrývání úst vysoce nebezpečné, protože malé děti na 1. stupni a předškolního věku potřebují vysoký objem kyslíku po celý den pro zdravý vývoj mozku. Pokud však děti musí často anebo dokonce trvale během vyučování nosit roušky a trvá to dny, týdny, nebo měsíce, může dojít k nezvratnému poškozené vývoje mozku v důsledku neurální hypoxie.

V ČR počty nemocných každoročně dosahují statisíců, počty zemřelých v souvislosti s chřipkou zhruba 1 500 osob v roce 20187 – 2019. V aktuální chřipkové sezoně 2019/2020 bylo do března hlášeno celkem 267 klinicky závažných případů chřipkové infekce vyžadující hospitalizaci v režimu intenzivní péče, z nichž 55 osob infekci podlehlo.

Každý rok celosvětově onemocní chřipkou okolo 5 – 10 % dospělých a 20 – 30 % dětí. Je třeba uvést, že řada případů onemocnění chřipkou není závažná, mnohdy nemocný ani nevyhledá lékaře, tedy v žádných statistikách nefiguruje. Za 6 epidemických týdnů vyhledalo praktického lékaře s akutní respirační infekcí a chřipkou celkem 996 000 osob. V době chřipkové epidemie je virus chřipky dominantním původcem respiračních onemocnění.

Čísla jsou pochopitelně nižší, ale musíte si uvědomit, že nikdo nikoho nenutil do testů, nezavíral nás do karantény. Velké číslo nakažených tam vůbec není protože jsme se řídili radou lékaře. Do postele, pít čaj, brát něco na teplotu a nikam nechodit. To bylo všechno. Spousta lidé chodila s chřipkou do práce, protože si prostě mysleli, že mají rýmu. Ani lehký kašel nikoho nenutil měnit život. Život nám změnily testy a docela zvláštní, že testovacích zařízení jsou miliony. To, co jsme dřív vůbec nepotřebovali nám teď určuje jak máme žít.

2 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Jirka

    Učenci šediví se vášnivě přou, jestli ten koronavýr je chřipčička, rýmička, nebo prudce nakažlivá infekce, která může přerůst v pandemii a zahltit zdravotnická zařízení a ohrozit fungování kritické infrastruktury. V Itálii a ve Španělsku si to vychutnali a v současné době si v tom chrochtá Izrael. Ve Švédsku zakázali posílat nemocné seniory do špitálů. Dokud v tom ve vědě nebude jasno, nosím roušku bez brblání. Pokud rouška ohrožuje zdraví dětí, tak asi existuje jediné rozumné a účinné opatření jak jejich zdraví chránit a to je karanténa. Chápu, že děti se potřebují učit a vzájemně se setkávat. Obojí se dá celkem snadno zařídit. Extrém, když dítě ve škole propadne a musí opakovat ročník, jeho další vývoj také nijak drasticky neomezuje, a na to se neumírá.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Jirko já ji nosím když jdu někam mezi lidi, protože nechci abych je děsila. Nic jiného v tom není. Vadí mi, jak jsou vystrašení a nejraději by mí tu pusu zacpali sami.

      Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.