Je povinnost se naočkovat a to bez řečí a- a a+

Předtím z nás nadělají pitomce a udělají vše pro snížení IQ lidstva. Žádná společnost si nepřeje, aby lidé byli moudří, protože moudrého nelze tak snadno vykořisťovat a podrobit si ho tak, jako hlupáka.

Povinné očkování.   § 46 (1) Fyzická osoba, která má na území České republiky trvalý pobyt, cizinec, jemuž byl povolen trvalý pobyt, cizinec, který je oprávněn k trvalému pobytu na území České republiky, a dále cizinec, jemuž byl povolen přechodný pobyt na území České republiky na dobu delší než 90 dnů nebo je oprávněn na území České republiky pobývat po dobu delší než 90 dnů, jsou povinni podrobit se, v prováděcím právním předpisu upravených případech a termínech, stanovenému druhu pravidelného očkování. Pravidelná očkování se provádějí k zamezení vzniku a šíření závažných infekčních onemocnění s vysokým rizikem dalšího epidemického šíření v kolektivech a život ohrožujících infekčních onemocnění, s ohledem na doporučení Světové zdravotnické organizace a Evropského střediska pro kontrolu nemocí. Prováděcím právním předpisem stanovené fyzické osoby a fyzické osoby, které mají být zařazeny na pracoviště s vyšším rizikem vzniku infekčních onemocnění, jsou povinny podrobit se ve stanoveném rozsahu stanovenému druhu zvláštního očkování.

(2) Před provedením pravidelného a zvláštního očkování je fyzická osoba povinna podrobit se v případech upravených prováděcím právním předpisem vyšetření stavu imunity (odolnosti). Pravidelné a zvláštní očkování se neprovede při zjištění imunity vůči infekci nebo zjištění zdravotního stavu, který brání podání očkovací látky (kontraindikace). O těchto skutečnostech poskytovatel zdravotních služeb uvedený v § 47a vystaví fyzické osobě potvrzení a důvod upuštění od očkování zapíše do zdravotnické dokumentace.

(3) Zjistí-li příslušný orgán ochrany veřejného zdraví, že se nezletilá fyzická osoba nepodrobila očkování nebo vyšetření podle odstavce 2, a jde-li o nezletilou fyzickou osobu, která nemá zvoleného poskytovatele zdravotních služeb v oboru praktické lékařství pro děti a dorost, stanoví jí rozhodnutím povinnost podrobit se tomuto očkování nebo vyšetření u určeného poskytovatele zdravotních služeb.

Můžete se sami přesvědčit co se vám děje za zády a jen jen otázka času, kdy zde budeme mít život podle spisovatele Orwella a jeho knihy 1984. Jsme omezováni, zastrašováni a deptáni. Neustále jsou mezi námi lidé, co slepě důvěřují tomu, že to s nimi vláda myslí dobře. Ne, nemyslí. Jsme jim u pozadí a jediné co je zajímá je jejich vlastní prospěch, život a moc. Až tohle všichni pochopí, pak máme šanci se z toho dostat.

Uvědomte si, že nemají potřebu nás zachraňovat. Je nás na světě moc a všechno dochází. Vyčerpáváme obrovskou rychlostí přírodní zdroje, zabydluje kdejaký kousek země a ničíme všechno kam strčíme lidskou hubu. Proč by nás chtěli zachraňovat, když jediné po čem špičky touží je smrt miliard lidí a získání země jen pro vyvolené.

Předtím z nás nadělají pitomce a udělají vše pro snížení IQ lidstva. Žádná společnost si nepřeje, aby lidé byli moudří, protože moudrého nelze tak snadno vykořisťovat a podrobit si ho tak, jako hlupáka. Moudří budou neustále bojovat za svoje právo na svobodu. Jen hlupákovi je jedno v čem žije a bude sbírat drobky odpadnuté ze stolu elity. S moudrostí v člověku roste chuť bojovat za svoje práva, nepodrobit se nátlaku a žít tak, jak chce on sám.

Jak odmítnout vakcínu.   Neodmítejte ji agresivně. Mohou na vás zavolat policii, armádu v záloze. Hodí vás na podlahu a doktor vám píchne vakcínu proti vaší vůli. Zeptejte se v klidu lékaře, jestli vakcína obsahuje MRC-5. To je látka z embryí a obsahují ho všechny vakcíny a takovou máte právo odmítnout. Zeptejte se na nežádoucí reakce způsobené mnoha sloučeninami léků které už v těle máte. Možnost nežádoucí reakce je velmi pravděpodobná a žádný doktor nemůže říct dopředu jak budete reagovat. Kdyby vám ji přesto vnucoval, vyžádejte si příbalový leták k prostudování.

Vyžádejte, aby potvrdil na papír, že vakcína neobsahuje MRC-5 a po vakcinaci nehrozí žádná možnost alergická reakce a ať se pod to podepíše, dá tam datum a razítko. Tohle lékař nebude riskovat protože ví, že případnou žalobu by prohrál a nejspíš by přišel o diplom. Vám to dá šanci odmítnout vakcínu kterou si nepřejete. Pokud vám dobrák doktor bude nutit podepsat revers o odmítnutí, odpovězte, že se poradíte s právníkem a jiným lékařem, ale až vám vystaví ono potvrzení o MRC-5 a po vakcinaci nehrozí žádná možnost alergické reakce. To vám nevydá, protože dobře ví, že to byl on, kdo prohraje.

5 komentářů

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Frank

    Moc, ale moc ma mrzi ze sa porouchal pocitac a s nim zmiznul obrovsky kapital ci akumulator spomienok. Zaujimave, ze nie su to nakladaky sperkov co zmizli a nas boli, ale nase spomienky/cas/usilie co sme vlozili a necitime sa na opakovanu krizovu cestu. Welcome back! Teraz citujem co ste napsiala: \"Uvědomte si, že nemají potřebu nás zachraňovat. Je nás na světě moc a všechno dochází. Vyčerpáváme obrovskou rychlostí přírodní zdroje, zabydluje kdejaký kousek země a ničíme všechno kam strčíme lidskou hubu. Proč by nás chtěli zachraňovat, když jediné po čem špičky touží je smrt miliard lidí a získání země jen pro vyvolené.\" Kotol pod ktory sa priklada uz dlho nevydrzi. Mlada generacia bude celit obrovskemu sklamaniu, Mam dojem ze ti co maju sancu prezit katastrofalny krach co nas caka a neminie, su ti co sa podobaju mravencom ci svabom. dav co nasleduje svoje instinkty, svojho neviditelneho vodcu. Ak sa mylim s pokorou vypijem horky a kyslely pohar. Bliziace sa Vianoce zapadneho (civilizovaneho) sveta sa drzo, proste a jasno vobec nemusia uskutocnit. Ale nie je to virus co nas uskrti. Je to neudrzitelny podvod na financnych trhoch, lzi a cucanie statu tymi co su plateni v milionoch. Najvacsie banky sveta peru drogy a fiktivne zisky. Najlepsie plateni sefovia automobiliek klesli na dno oceanu a LHALI! Mozete mi ukazat neoblomny charakter z mramoru? Michealangelo nevytesal Davida za dva tyzdne! A slavne (vraj) prehlasil ze vytesat taku nedheru je extremne jednoduche, treba odtesat vsetko co neni DAVID! Takze ano, stojim si za svojim prehlasenim ze nas caka katastrofalny krach. Nemame jedineho cloveka co je schopny opakovat cin Michealangela.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Mrzí mě to, ale svět se točí dál. Ještěže m i synové koupili nový PC. já bych na to neměla.

      Odpovědět
  2. Jirka

    Všeho s mírou, nevyvolávat hysterii, očkovalo se furt a některé smrtelné choroby zcela u nás vymizely právě díky očkování. Zkus odmítnout protitetanovku. Ten drastický případ neočkovaného dítěte mediálně proběhl a popisy utrpení při tetanu jsou k dohledání ve Wikipedii. Proto : biomatky patří do cvokhauzu a to doživotně.

    Odpovědět
  3. KARA

    Mili, nikoliv komentář k novým tvým psaníčkům, ale díky, Mileno, díky, že TĚ LZE OPĚT ČÍST, že jsi tu po nějakém mezičase opět se svými postřehy, názory, nevím jak a až kam vzpomínkami, což není podstatné. Krásně se umíš vyjadřovat, nepochlebnicky, a co mě těší, což pro tvoji volbu výrazů při psaní jistě není rohodující, upouštíš od - někdy trochu, někdy i více, vulgárnějších výrazů. Ale na mě nedej, buď pořád svá. I já jsem stále svá. No, a tak nějak, a vím, že to máš stejně, okolí má s námi někdy problém. Ovšem, a to si musíme pro své duševní zdraví stále připomínat - JE TO JEN JEJICH PROBLÉM. Měj se a buď zdravá, včetně celé tvojí rodiny. KARA

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Ahojky Karo, je pravda chvilku jsem tu nebyla a musím říct, jsem ráda, že jsem ti chyběla:-). Odešel mi počítač. Vypočítal si to přesně na dovolenou:-)) Odpočla jsem si a zatím mi synové pořídili nový, nainstalovali a zachraňovali co se dalo. Bohužel, všechny povídky a básně co jsem neměla na Politikařině jsou zničeny a obnovit nejdou. Pro mne velká rána a to se o nápravu pokoušeli ajťáci. Spoustu jsem toho stačila dát do knih před výbuchem, ale všechno nové je pryč. No, musím se s tím srovnat a když vidím jak jsou smutní synové tak dělám, že se nic neděje.

      Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.