Zasahují Rusko na bolavém místě, chtějí konflikt? a- a a+

Je to doba šílených lidí, co se snaží vyprovokovat konflikt s Ruskem a donutit tu část národa co nechce poslouchat lži a překrucování pravdy k rezignování. Jak jinak si vysvětlit činy trojky psychopatů co mají pocit, že jim tahle zem patří. 

Je třeba konat.  Novotných spratek napíchl na kůl zmenšený model sovětského tanku a jeho víko si dovolil „ozdobit“ nacistickou helmou. Řeporyjský šílený výtvor je dílem neznámého zbabělce, který se raději k vlastnímu názoru nepřiznal. Sice se o jménu spekuluje, ale pravdou je, že ho neznáme.

Pomník vlasovcům v Praze, první v Česku

Starosta Novotný postavil pomník vlasovcům. Vlasovci přespali jednu noc 6. května právě v Řeporyjích a  podle Novotného naprosto zásadně ovlivnili průběh pražského povstání a o osudu Prahy se vlastně rozhodlo v Řeporyjích. Takže nebýt nacistických Vlasovců a šíleného Novotného, tak dodneška nevíme, že Vlasovci byli mírumilovní lidé, co toužili osvobodit celý svět ruku v ruce s nacistickým Německem.

Vlasovci byli sovětští občané, kteří se připojili k nacistům a říkali si  Ruská osvobozenecká armáda. ROA od začátku roku 1945 bojovala za Třetí říši, ale na konci války se zúčastnila Pražského povstání. Prahu však do kapitulace německé armády a vstupu Rudé armády do města opustila.

Myslím, že naši zákonodárci a politici by si měli honem rychle osvěžit paměť a znovu si prostudovat Norimberský proces. Zločiny vlasovců tam jsou kvalifikovány jako účast na spáchaných  válečných zločinech nacisty. Generálporučík Rudé armády Vlasov se v létě 1942 dostal do obklíčení a vzdal se do zajetí, později se stal hlavou ROA a bojoval na straně Německa. Po válce bylo 11 generálů ROA včetně Vlasova v roce 1946 oběšeno.

Stavba pomníku vlasovcům může  vést k tomu, že mladí lidé začnou vnímat nacismus jako báječný režim a esesáky bude považovat za hrdinu. Je to velmi nebezpečné a nemyslím, že si lidé uvědomují co všechno tohle může způsobit. Je to doba šílených lidí, co se snaží vyprovokovat konflikt s Ruskem a donutit tu část národa co nechce poslouchat lži a překrucování pravdy k rezignování. Jak jinak si vysvětlit činy trojky psychopatů kteří mají pocit, že jim tahle zem patří.

Co provedli všichni vědí, tak jen malé připomenutí. Kolář nechal v dubnu odstranit pomník maršála Koněva, zatímco Hřib přejmenoval náměstí, kde stojí ruské velvyslanectví na počet zavražděného ruského opozičního politika Borise Němcova. Hřib loni odmítl po rekonstrukci Staroměstské radnice vrátit pamětní desku, která připomínala pomoc Rudé armády pražskému povstání. Novotný tohle všechno korunoval pomníkem pro Vlasovce.

Lidé, odpovězte si sami na otázku kam chcete patřit. Na západ který nás vysál jak pijavice a nenechal nám nic. Jsme jejich spižírna i odpadkový koš. Pracujeme na ně a oni si z našich mozolů žijí v klidu. Mají z nás legraci jak nás doběhli. Na západ co nás zradil jednou a zradí nás zase. Na východ kde jsme měli kdysi vojenskou ochranu, byli jsme soběstační ve výrobě potravin a uměli jsme vyrobit vše od letadel až po sirky. Mimochodem ani ty sirky nám západ nenechal a sebral nám raději i Primeros. Pak je třetí řešení. Vybudovat silný Visegrád, nastartovat výrobu potravin a znovu dokázat, že umíme vše na co sáhneme. Být hrdými potomky našich předků.

4 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Frank

    Traja ppsychopati zatiahli cely narod do zumpy? Traja individuali dostanu cenu p.Temletona? Pre troch dementov co nemaju sajnu ako potupili narod sa rehoce cely zapadny dekadentny rezim a nie je schopny sa ukludnit? Bez jedineho vstrelu bez jednej ludskej obete sa narod ocitol na rozburenom oceane. Ako p. autroka uz povedala...\"nas vycucali\", kto ma o Vas zaujem mimo faktu z na jeho uzemi by bola tak zakladnicka ako usita? A cielom ako vsade a vzdy je jedno: Postavite ju VY! Budete sa starat o vyzivu parazitov a zlodnierov co s velko fnafarou pozve pan premier. Ako vzdy ako vsade. A ziaden individual nespada po zakony Vasej zeme. Ak by bol obvineny z nasilia, precinu ci vrazdy okamzite je z uzemia odlifrovany. A ze sa to stane? Uz ste poculi pana premiera ci niekoho prehlasit ze \"zemje Ceska\" je suverenna zem? A ak ste nemali dost, pocuvajte a sustredte sa: Vytrou si s Vami prdel.

    Odpovědět
  2. Jirka

    Přijměte moji poníženou omluvu za nespisovné výrazy. Bez nich by se to nedalo číst.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Já se taky nedokážu ovládnout a nasypu do článku sprosťárny, takže to neřeším:-))

      Odpovědět
  3. Jirka

    Řeší se ricin. Nedivil bych se, kdyby šlo o květ blbosti, vždyť je právě máj. Pokud tam nebyla blbost, ale úmysl, tak by mě setsakramentsky zajímalo, kdo to vymyslel a k čemu mu to mělo posloužit. Pokud by se ti tři mušketýři zesrali až za ušima a pak se teprve ta zpráva dostala na veřejnost, tak by to byla normál Baťa kauza Skripal jak vyšitá přes kopírák. Pokud by ta zpráva měla posloužit k tomu, aby se jmenovaní zesrali až po jejím zveřejnění, tak bych v tom spatřoval dílo génia.

    Odpovědět
Zrušit reakci

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.