Světový řád se mění a nic to nezastaví a- a a+

Putin podsekl cenu ropy. Odmítl snížit ruskou produkci a barel klesl pod 30 dolarů. Takto udusil nákladnou těžbu ropy na Západě. Všechny dolary, které investoři z trhu stáhli, musely být Americkou centrální bankou...

Změny přijdou  Žijeme v době plné změn a před námi velké neznámo. Nevíme jestli se máme bát, nebo mít radost. Světový řád se mění před očima a všechna impéria možná zaniknou aby udělala místo něčemu jinému. Hrajeme se životem vabank a Putin drží zbraň. Nový světový pořádek si přeje hrstka mezinárodních bankéřů, kteří chtějí ekonomicky a politicky vládnout celé této planetě. Tyto mezinárodní banky, které od roku 1944 rabovaly planetu pomocí amerického dolaru, jsou ohroženy hyperinflací. Neustálé tisknutí dalších dolarů na udržení šílených válek o ropu a dalších zdrojů se jim vymstilo.

Potřebovali nutně předejít hyperinflaci, tak provedly virový útok na čtyři země. Čínu, Írán, Itálii a na Spojené státy. Cílem bylo rozšířit paniku v široké populaci za pomoci médií které nemají žádnou morálku. Koronavirus se neliší od jiných nových virů, které rok co rok napadají lidi po celém světě. Mediálně vyvolaný strach ochromil lidi a sebral jim střízlivé uvažování. Dobrovolně se pozavírali v domech, přestali chodit do práce a děti mají zavřené školy. Česky řečeno, strach má veliké oči. Někteří lidé přišli o práci, obchodní společnosti krachují, panika způsobila pád burz. Výsledek je odliv několika bilionů virtuálních dolarů z trhu, aby se uvolnil tlak na americký dolar.

Jeden z předních virologů potvrdil, že Číňané pro vyléčení nakažených použili chlorochin s velice dobrými výsledky, které zmiňovaný virolog ještě zdokonalil přidáním látky zvané azythromicin. Tím zachránili první nakažené. Trump rozhodl, že stejný léčebný postup v boji s koronavirem má použít i americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv. Tato skutečnost následně přiměla média ostouzet elixír Dr. Didiera Raoulta. Pokoušeli se zničit pověst lékaře a vymýšleli si nebezpečné vedlejší účinky léku, který se již 60 let používá při léčbě malárie.

Z filmu 1984 od George Orwella

Mezinárodním bankéřům se zdálo, že nic nedokáže zastavit jejich přání uskutečnit orwellovský sen. Zničit několik zemí na Středním východě, rozšířit Izrael a získat úplnou kontrolu nad světovým ropným trhem. Když v roce 1991 přišel pád Sovětského svazu, tak bankéři ovládli 95% planety. Ovšem nepočítali s jedním jednoduchým faktem. Po opilci Jelcinovu se vlády nad Ruskem ujal Vladimír Putin. Tento bývalý důstojník KGB  má mnohem více předností, než byly na první pohled patrné. Putin je patriotismus, humanista se smyslem pro spravedlnost. Je mazaný a za přítele má ekonoma Sergeje Glazyeva, který opovrhuje Novým světovým pořádkem. Putin ztělesnil sen o politické a ekonomické nezávislosti. Po několika letech, kdy šlapal na krk ruským oligarchům a mafiánům, se dal Putin do práce.

Protože jeho odpůrci po 250 let ničili tuto planetu kolonizací s hrozbou války, Putin věděl, že musí začít vybudováním nových vojenských technologií. Rusko vyvinulo různé druhy nadzvukových raket, které nelze zastavit ani těmi nejlepšími obrannými systémy, elektronickými rušičkami ani stíhačkami. Aby měl Putin jistotu, že hrozba jaderná války bude mimo hru, vyvinul ruský vojenský sektor Sarmat, Poseidon a Avangard, nezastavitelné zbraně schopné zničit jakoukoli zemi v během několika málo hodin.

Rusko může porazit veškeré síly NATO nebo kteréhokoli z jeho spojenců. Všem zemím dokázalo, že nezávislost na bankovním systému Nového světového pořádku je nyní věcí volby. Putin v syrské válce zvítězil, ale také získal podporu mnoha zemí ze sféry vlivu Nového světového pořádku, které najednou změnily strany, když  si uvědomily neporazitelnost Ruska. Na diplomatické úrovni si Rusko získalo také Čínu na svou stranu a pak dokázalo ochránit nezávislé producenty ropy, jako jsou Venezuela či Írán. Putin ovládá všemocný ropný trh a NATO jen přihlíží co se to děje. Putin má za posledních pět let takové výsledky, že Nový světový pořádek vypadá jako Golem na hliněných nohou. Bankovní impérium zápasí pět let a teď už jen lapá po zbytku kyslíku. Putinovi stačí počkat až mu dojde.

Na rozpoutání třetí světové války není žádná naděje pokud nechtějí zničit celou planetu. Tak provedli poslední útok virem a nazvali to Pandemií. Cílem bylo vyhnout se hyperinflaci velkého množství amerických dolarů, protože o ně není žádný zájem. Jejich snaha je zavedení vlastní kryptoměny do virtuálního světa a dostat pod kontrolu světové peněžní prostředky. Žádné peníze jen karty a čipy. Přesouvání částek virtuálně na klávesnici počítačů. Doufali, že by to mohlo fungovat, ale v ten okamžik zakročil Putin.

Putin odmítl snížit ruskou produkci a barel klesl pod 30 dolarů. Tak udusil nákladnou těžbu ropy na Západě. Všechny dolary, které investoři z trhu stáhli, musely být Americkou centrální bankou i dalšími centrálními bankami znovu na trh napumpovány, aby se zabránilo pádu cen a celkové katastrofě. Bankéři nenašli žádné řešení.

V té chvíli zasáhl Trump. Zatímco se média snažila vyhýbat zmínkám o chlorochinové pilulce na malárii, která umí zlikvidovat i koronavirus, Trump americkému Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv nařídil používat tento lék pro pacienty s koronavirem. To muselo vyvolat reakci. Výkonní ředitelé farmaceutických společností byli propuštěni, protože přišli o smlouvy na očkování. V sobotu 28. března Rusko představilo vlastní recept ničící koronavirus na základě magického lektvaru Dr. Raoulta. Pořádná ráno pro farmaceutické pijavice. Většině západních zemí teď musí poskytnout kvalitní lékařskou péči, protože nad nimi visí ruská pilulka jak Damoklův meč. V březnu poslal Putin 15 vojenských letadel naplněných lékaři a zásobami přímo do severní Itálie.

V neděli 29. března se čtenáři dozvěděli, že Trump převzal kontrolu nad americkou Federálním rezervní bankou, kterou teď spravují dva úředníci z amerického ministerstva financí. Po třech letech u moci Trump splnil svůj slib vyřadit soukromé banky z amerických veřejných záležitostí a ukončit stoleté vykořisťování amerických občanů. Investiční skupinu Blackrock Trump pověřil, aby pro Fed začala skupovat důležité korporace a tím začal znárodňovat části amerického hospodářství. Teď už by všem mohlo dojít, že Vladimír Putin i Donald Trump jednají svorně, totiž ve snaze přivést lidstvo na křižovatku volby mezi Novým světovým pořádkem a Svobodou. Nový světový pořádek čelí dvěma nejmocnějším zemím na této planetě a falešná pandemie vše změnila. Ukázalo se, jak zoufalí bankéři vlastně jsou. Je třeba ukončit činnost BIS, Světové banky, MMF, Evropské centrální banky, EU i NATO. Třeba je to pro lidstvo dobře a naše děti poznají klid a mír.

Volně přeložila Milena Doušková

4 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Jirka Piškot

    Pan Putin je úžasná politická persóna a navíc má znalosti z mnoha rozličných oborů, včetně zdravotnictví. Přeju mu zdraví a sílu. Jirka.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Ano, hodně síly a zdraví. Je to hodně náročné to, co dělá.

      Odpovědět
  2. K-NOBL-AUCH

    Sledujem ten bordel, spiknutie prakticky od zaciatku a nestacim sa divit. Dama Ursula von und zu Leyen konecne zacala hovorit o solidarite ci neospravedlnosti pristupu EU voci napadnutej Italii. Ked sa Italia zvierala v krcoch cely Brusel drzal hubu a tvaril sa ze Italia neexistuje. Triliony co su po zemi slobodnych vyhadzovane z helikopter idu hlavne pre krachujuce firmy a banky. Ako vzdy predtym. 1200 dolarikov jednorazova almuzna nikoho nezachrani od bankrotu. Tym myslim nie individuala ci rodinu co sa zmieta v biede. Ale celkova suma cca. 7 trillionov co sa rozhodi po spomenutej zemi musi nutne sposobit inflaciu. Nakoniec vsetci experti co kecaju do financii tvrdia ze pruser do ktoreho sa nazchranitelne rutime je najhorsi od svetovej krizy minueho storocia. BACHA! Zatial sa nikto neopovazil pouzit vyraz depresia. A co vydieraci? Tak vraj budu trpezlivo cakat do konca maja nez dohodnute osekavanie tazby sposobi stupnutie cien. Takze situacia sa musi vyuzit a obchod ide na plne cucky, Amiici nakupuju giganticke kvanta ropy jednak doplnit svoje krizove rezervy a hlavne az cena stupne mozu olejicek dat na trh a nacpat svoje konta. Skoda, ja som dufal ze teraz ked je v Kanade cena za liter 94 centov, ze za par mesiacov si kupim cisternu a naplnim tiez. Tak uz som to presvihol? Opatrne prosim! Stale verim ze to najhorsie este len pride. Obavam sa ze vlady sveta nebudu schopne posielat ludom hotovost a oni sedia doma a z okna na dlhej palici kosom zberaju nadielku. To sa musime zamysliet nad dobou ked sa chodilo s trakacom mariek pre bochnik chleba. Ze sa to nestane o to sa prave elity postarali tym ze vsade kde sa hnete je lajstro ze hotovost sa neprima. Uz len body co? Co budu ludkovia robit s hotovostou pod matracou ked banky nahlasia ze vymenia maximalne tisicku za tisic bodov? Co s tym papierom?

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Co s tým papirkem:-)) Raději se neptej, musela bych být velmi vulgární.

      Odpovědět
Zrušit reakci

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.