a- a a+

Tento článek se zaměřil na osobu paní Jourové. Když ji pustili z vězení a ona se přihlásila k hnutí ANO doufala jsem, že tam bude někdo, komu záleží na lidech. Čas ukázal, jak moc jsem, se spletla. Paní Jourové je nejbližší její politická pozice v Evropské Unie a chuť moci. Najednou je národ až na poslední místě.

Tohle je ta osoba, co spustila nenávistnou kampaň dětí proti vlastním rodičů. Z lidí, co tuhle zemi budovali, nechali na ní svoje mozoly a zdraví, tak z nich dělá nesvéprávné dementy, co se nesmí sami rozhodovat a nechat to milostivě na mladých. Vybírat jim na co se smí koukat, co smí poslouchat a kontrolovat jim meily jak malým fakanům. Kdyby tohle na mne zkusily moje děti, dostanou takovou přes hubu, že se jim kousavé otočí dozadu. Kde to jsme, aby politici popouzeli děti proti rodičům a navíc dělali z rodičů neschopné blbce. Lidé nad 60 ztrácejí prý schopnost uvažování a neumí rozlišit co je správné a co je špatné.

Tohle je velmi nebezpečné tvrzení, protože na jeho základě nám paní Jourová sdělila, že skoro všichni politici by měli držet hubu, nazout pupuče a nechat si pustit od potomků vhodný program. Ostatní se jim pro jistotu zablokuji. Uvědomuji si někdo z těch štváčů tahle skutečnosti?:

  • nám vládnou lidé staršího věku, protože mají zkušenosti
  • největších úspěchů dosáhnout vědci ve vysokém věku, protože celou dobu se učí
  • oslavujeme umělce vysokého věku protože zrají jako víno
  • potřebujeme zkušené doktory, ekonomy, inženýry, stavaře atd. protože mládí nemá jejich zkušenosti

Docela by mne zajímalo, co by se stalo s touto zemí, kdyby se všichni lidé nad 65 dohodli a zmizeli z veřejného života a šli si sednout na ryby, do hospody, na zahradu a užívali se nic nedělání. To by ta naše zemička hodně rychle zkrachovala.

Co všechno se na sebe starší lidí dozvědí

  • že se pod vlivem nenávistných a dezinformačních e-mailů a TV pořadů změní v nepřítele svých dětí a vnoučat
  • že nemají koukat na Barrandov a na Novu. Taky si nesmíme nechat posílat mejly od kamarádek, mohli by být závadné.
  • že nám potomci mají zablokovat šiřiče lží a nenávistných emailů, aby vaši potomci mohli klidně spát.
  • je těžké dostat rodiče na vyšetření, aby se ujistili o jejich duševním zdraví a jestli mohou sami disponovat svým majetkem
  • že by bylo vhodné jim nechat mobil jen na volání a posílání zpráv, ostatní funkce jsou pro ně nebezpečné
  • že by mohli někomu naletět, třeba naletí šmejdům, ať prodejním, energetickým, nebo mailovým, děti si mají hledět svých rodičů aby nebyli odkázáni sami na sebe, ale radili se s potomky
  • že jsou bezbranní a zranitelní
  • že jsou ovlivnění z řetězovými maily ve prospěch SPD, ANO a komunistů. (Asi je štve, že jsou neovlivnitelní ostatními, třeba ODS)
  • že se nebudou koukat na Soukupa
  • že se k nim nedostanou meily propagujících Putina, Okamuru, nebo Babiše (oni by raději třeba Fialu či Bartoše)

Stát se může cokoliv a starší lidé opravdu někdy potřebují pomoci, ale nemůžete je házet do jednoho pytle. Ono těch nemocných, osamělých a neschopných se o sebe postarat zase tolik není. No a kdo je má v rodině, je jeho povinnost se o ně starat a nemusí to vědět celá republika jak stařečkovi a stařence musí zakazovat informace

Dovětek: „My, starší generace bychom si nikdy nedovolili s našimi rodiče jednat jak s blbci a varuji vás i vy jednou budete ta stárnoucí generace.“.

Malá ukázka vynikajících lékařů a vědců co mají vysoký věk, nebo se dožili. Všichni pracují naplno.

Trochu myslet ještě nikoho nezabilo. I důchodci byli kdysi mladí a za ně rozhodovali zase jejich rodiče a prarodiče. Zvrátit běh světa nelze a i tohle hloupé tele bude jednou staré a možná, že v té době budou všechny nad 50 střílet. Ono to tak vypadá, když budou takoví jako ona vychovávat děti.

Já vím, že Babiš nemůže za každého vola co má v tom svém hnutí, ale být na jeho místě já, tak ji vykopnu a zakážu o ANO i mluvit. Nevím o ničem v čem nám ta čúza pomohla, vím jen o tom, že tam měla být pro nás a zatím opovrhuje hrubě těmi, co ji tam dostali.

Jourová, je mi z vás špatně. Řadíte se mezi bandu lotrů, co si zaslouží přes hubu, sebrat jim prachy a strčit jim do pracek lopatu a krumpáč ať si jdou vydělat na svůj chleba.

Výrok paní Jourové: „Nenechávejte seniory samotné u počítačů. Informace na ně mohou negativně působit.“. Zdroj výroku: zpravy.aktualne.cz

Přemýšlím, co by se stalo s naší zemí, kdyby se všichni nad 60 rozhodli odejít do předčasného důchodu. Tak to by fakt nebyla žádná legrace. Zubaři, lékaři všech oborů, vědci by rázem zavřeli svoje ordinace a laboratoře a my bychom byli lidově řečeno v prdeli. Tak to prostě je. Kolik z nás se modlí, aby mu jeho zubař a doktor neodešel do důchodu na který už má nárok? Neodvažuji se oni odhadovat to množství. Zuby by nám začal trhat kovář. Jejda, co to plácám? Vždyť my už skoro žádní nemáme. Tak si je budeme škubat sami. Slepák nám vyoperují vrátní a na žlučník chcípneme.

Víte o tom Jourová, že starší generace vám všem zachraňuje zadky, protože mládež raději studuje a studuje a studuje. Máme kopy neužitečných filozofů, novinářů, umělců, ale instalatéra či kominíka musíte nahánět po republice jako vzácnou raritu. Víte, že je milejší šikovný elektrikář než vysokoškolák s oběma rukama dozadu?

A co říkáte na to, že vás obstarožních politiků v důchodovém věku je tam fakt hodně. Proč ujídají chleba mladým? Proč tam sedí jak přibití? Poradím vám, pošlete je do důchodu, seberte jim PC, účet a raději i mobil, jsou to přece debilní důchodci a mohli by se polekat mejlu nebo esemesky.

Mimochodem, je vám 54. Za 6 let plavte do důchodu a zabarikádujte se doma, aby k vím nemohli děsivé informace, za kterých byste se mohla strachy podělat.

14 komentářů

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Mesijé opřenej o Zeď

    Tahle nechutná louže zvratků a žok nepochopitelných výplodů choré mysli už začíná pěkně smrdět! Obhajuje Hitlerovy válečné akty (anšlus, protektorát a invazi do Polska) tím, že se Evropa, v čele s A.H,, jen BRÁNILA PROTI BOLŠEVIZMU! A ještě z toho udělala ofic.usnesení EU! A teď tohle..? Ta by se měla projít v noci nějakou \"no-go\" zónou, aby si s ní pár migrantských \"doktorů\" a \"právníků\" pohrálo! Čúza zdegenerovaná. Omlouvám se za sprostotu :(

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Já to chápu a pokud tam nejsou vyloženě vulgarity nechávám komentáře tak jak jsou. Mě zajímá, komu slouží, to bych ještě chtěla vědt.

      Odpovědět
  2. Víťa

    Oslovil bych dotyčnou,ale cenzor by mě vymazal. Proto,dámo. ANO Vám bylo dobré,aby Vás vyneslo tam,kde nyní jste.Jakmile však vyslovilo požadavky jako na člena,začalo Vám být těsno a nepohodlno. Už jste byla zadrápnutá v EU. Dnes se vyjádřujete nedůstojně k těm,kteří Vás volili a do EU poslali. Byli to i důchodci.Pokud jsou pomatení,opravdu asi byli když Vás volili !!!

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Já nemažu názory a navíc s vámi souhlasím.

      Odpovědět
  3. Karel

    Stanoviska která prezentuje a ŠIKANUJE svéprávné lidi a státy v EU připomínají praktiky v Německu, v období 2. světové války ...

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Ano, jak vidíte, já si myslím totéž.

      Odpovědět
  4. krepelinda

    Pani Jourova za chvli bude duchodkyne.Co když ji pak poslou k sipku.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Nepošlou. oni se drží navzájem.

      Odpovědět
  5. Kosťa

    V některých bodech má pisatelka pravdu, ale nelze všechno shrnout jen jedním směrem. Názor, že důchodci jsou paraziti mladé generace, propagoval náš všemu odolný pan Kalousek, pokud vím.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      To je pravda, už by měl jít do bedny podle svých vlastní slov.

      Odpovědět
  6. Alexcz

    Stejně smýšleli fašističtí a StB ,, pohlaváři, prostě ANO,,kdo nejde s námi,jde proti nám.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Ano jich bude v té naší politice daleko víc než si umíme představit.

      Odpovědět
  7. Vlastimil

    Vzhled Jourové odpovída skutečnosti,že ta baba má v hlavě temno.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Řekla bych, že má velmi jasno jak si obstarat pořádný balík a na kašlat na národ.

      Odpovědět
Zrušit reakci

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.