Politika po pirátsku se špekem v hubě a- a a+

Piráti, piráti, už jen vy jste chyběli této Bohem zkoušené zemi. Jen chorý, zdegenerovaný mozek totiž může vyplodit takové hovadiny. Já neustále přemýšlím nad tím, jak taková mrňavá strana si chci vyskakovat a moc ráda bych si pohovořila s jejich voliči. Pak bych to třeba trochu pochopila.

Bartoš nám oznámil, že potřebujeme poctivou práci, nikoliv snění s kouzelnou hůlkou a dodal pár mouder: „Dvě pětiny občanů České republiky se nacházejí v tíživé socioekonomické situaci. V exekuční pasti je téměř milion lidi, dostupnost bydlení je jedna z nejhorších v Evropě a kriticky se týká 150 tisíc lidí. Náklady na provoz státu i počet úředníků trvale rostou a Češi ze svých odměn za práci odvádějí jednu z nejvyšších daní. V součtu dokonce více, než co odvedou firmy.“.

Já s těmi jeho plky dokonce souhlasím, ale jsou to v jeho hubě jen a jen plky.

Piráti, piráti, už jen vy jste chyběli této Bohem zkoušené zemi. Docela ráda bych se stala neviditelnou, sedla si na vaši schůzi a poctivě a vší silou bych se snažila pochopit procesy vašeho, poněkud mdlého mozku. Jen chorý, zdegenerovaný mozek totiž může vyplodit takové hovadiny.

Jejich zkrácený program

Kontrolu moci a mocných politikům musí být vidět pod ruce. Občan má právo vědět, jak hospodaří jím volení zástupci s veřejnými penězi vybranými z daní nás všech. Hájíme registr smluv. Prosazujeme osobní odpovědnost a odvolatelnost politiků.

Zjednodušení státu pomocí technologií všechny úřady mají být kompletně dostupné online. Zavedeme daňovou správu s přátelským helpdeskem a call centrem jako v bance. Daně a odvody se mají platit na jediném místě. Obíhat mají data, ne lidé po úřadech.

Ochranu občanů před šikanou živnostníci a e-shopy jsou pronásledováni státem, zatímco ročně z Česka plynou stovky miliard do daňových rájů. Dlužníci s více exekucemi čelí bezvýchodné situaci, když jejich dluhy narůstají díky poplatkům za každou exekuci zvlášť.

Obranu svobody prosazujeme svobodný přístup občanů k informacím i svobodu projevu a právo na soukromí. Podporujeme demokracii a zapojení lidí do rozhodování. Bojujeme proti cenzuře, omezování svobody a potlačování lidských práv. Více svobody, méně buzerace!

Blbosti z jejich mozků.

Bydlení

  • PhDr. Olga Richterová, PhD., poslankyně PSP ČR a 1. místopředsedkyně Pirátů
    Moderní a inteligentní bytová politika je pro nás jednou z priorit. Češi jsou obvykle zvýhodněni tím, že pracují a mohou se tak v pohodě zadlužit hypotékou na zbytek života. Všichni však takové štěstí nemají. Miliony Afričanů takové možnosti nemá a proto jim musíme pomoci a učinit z České republiky důstojnou zemi, kde nás bude každý mladý Afričan chtít kulturně obohatit svojí přítomností. Věříme, že bychom mohli v ČR v první vlně přijmout desítky tisíc uprchlíků a věnovat jim pro jejich pohodlí byty pro mladé!
  • Čím víc poradců, tím chytřejší Hřib?
    Má devět nových poradců, desátého zdědil po své předchůdkyni z ANO Adrianě Krnáčové. Magistrát každému vyplácí měsíčně kolem 20 až 30 tisíc korun hrubého, přesnou částku však na otázku Práva úřad nesdělil. Ovšem pět poradců paní Krnáčové mu bylo trnem v oku.V čem mu radí? A kolik stojí?
  • Hřibovi početní poradci stojí Prahu čtvrt milionu měsíčně
    • Magistrát každému vyplácí měsíčně kolem 20 až 30 tisíc korun hrubého, přesnou částku však na otázku Práva úřad nesdělil.
    • Analytik Jaroslav Vlk, kterého se snažili umístit do dozorčí rady Pražské plynárenské na jedno ze tří míst, která jsou obsazena zástupci zaměstnanců.
    • Tomáš Vovsík radí se sociálními médii.
    • Martin Štěrba se zabývá komunikací jako celkem, protože věří, že všechno souvisí se vším.
    • Ivo Vašíček provádí externí poradenskou činnost na specializovaném IT odboru informatických aplikací jako OSVČ.
    • Paní Vacková je Hřibovou šéfporadkyní. Na starost má zejména komunikaci s médii, píše i tiskové zprávy. S tiskovými zprávami Vackové pomáhá poradkyně Veronika Kubičková.
    • Adéla Cinkaničová je tajemnice tajemná V čem přesně Hřibovi radí, není známo a nesdělila to ani Vacková. V týmu má prý funkci tajemnice.
    • Magdalena Valdmanová má na starosti záležitosti kultivace veřejného prostoru města.
    • Marka Šafru Hřib „zdědil“ po Krnáčové. Náplní práce je od října 2017 koordinace a zpracovávání komplexních politických, ekonomických, právních nebo jiných analýz, komunikace a styk s veřejností, monitoring tisku.
    • Martin Kameník specialista se na veřejné zakázky.

Maturita

Praha, 6. června 2019 – Piráti dnes na tiskové konferenci představili návrh novely školského zákona a nové podoby maturitní zkoušky. Volají po zachování volby mezi matematikou a cizím jazykem ve společné části maturity. Cílem předkládaného návrhu je rovněž přiznání adekvátní kvalifikace žákům, kteří neuspěli u maturity, přestože úspěšně zakončili poslední ročník studovaného oboru. Podle zahraničních zkušeností Piráti navrhují bodové testy a přizpůsobení obsahu rámcovým vzdělávacím programům.

Piráti především nechtějí, aby se od roku 2022 povinně maturovalo z matematiky. Dále požadují, aby se písemná práce a ústní část maturitní zkoušky z českého jazyka i cizího jazyka vrátily do pravomoci škol, a ve státní části tak zůstaly jen didaktické testy z těchto předmětů. A konečně, Ivan Bartoš a spol. chtějí, aby i žákům, kteří neuspějí u maturitní zkoušky ani na třetí pokus, byla přiznána střední úroveň vzdělání (byť bez maturity).

Piráti ve svém rozhodnutí argumentují tím, že počet maturitních propadlíků z tohoto obávaného předmětu (v loňském roce jich bylo zhruba 22 %) je velký už nyní, kdy si maturanti matematiku volí dobrovolně, respektive vybírají si mezi ní a cizím jazykem. A když z ní budou za pár let povinně  maturovat, tak to bude ještě horší.

Mariánka, mařenka, špek

Jako volební tahák nám slibují legalizaci marihuany. Jen si zahulte, mi hulíte taky a vidíte jak nám to prospívá, jak jsme se dostali ke korytu. Kuřte a budete u koryta taky. Jen nevím jestli u toho co my, nebo u prasečího, protože kdo makat, když všichni budeme hulit. Kupodivu i já jsem pro povolení pěstování marihuany, protože její léčebné účinky mají obrovské možnosti. Ovšem hulení je jiná věc.

Bartoš chce být premiérem

V tomto případě nemohu být objektivní, protože pocitově mi ten člověk nesedí. nechci mít za premiéra člověka s dredama, vyžilým ksichtem a vyhuleným hlasem. Nechci mít za premiéra člověka co pochoduje v duháku a culí se na lidi, co tam lezou nazí po kolenou, mají na sobě oblečky na sado maso a řvou že všechny úchylky jsou normální. Už jim nestačí že je pro nás naprosto normální homosexualita, ale cpou nám za normál pedofilii. pro mne naprosto nepřijatelná a nevolitelná figurka.

Piráti, piráti, už jen vy jste chyběli této Bohem zkoušené zemi. Docela ráda bych se stala neviditelnou, sedla si na vaši schůzi a poctivě a vší silou bych se snažila pochopit procesy vašeho, poněkud mdlého mozku. Jen chorý, zdegenerovaný mozek totiž může vyplodit takové hovadiny.

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.