Splní Turek to co slíbil před volbami? a- a a+

Já za tím cítím Klausovu ruku a protože jsem mu neodpustila divokou privatizaci, tak nevolím nic, co smrdí Klausem. Všem nám moc přeji abych se spletla a Turek byl opravdu dobrým politikem pro naši zem. 

ODS by Turka měla přibrat k sobě do frakce protože prý mají průnik. Česky řečeno, Turek a Vondra říkají to samé. Co z toho vyplývá? Turek nebo Vondra všechno fuk, hlavně když tam sedíme a bereme prachy. Fiala se dal slyšet, že vlastně volby vyhráli. Proč by tedy měli něco měnit a pouštět si lišku do kurníku. Enže je Turek liška v kurníku? Když si mohl notovat s Vondrou, tak je to spíš takový lišáček. Co se týká slov o vyhrání voleb, tak já si fakt nemyslím, že Pětikolka vyhrála EU volby. Spíš bych řekla, dostala na prdel a jen se snaží aby to nepoznali jejich voliči.

Voliči nepotřebují jeho kecy, protože obrázek si už dávno udělali sami. Nejvíc dostali na prdel Piráti a to považuji za velký úspěch mladých voličů kteří je konečně pustili k vodě.  KDU si to slízlo taky pořádně a jsou rádi že tam mají toho svého jediného. Jenže nehodlám tady rozvíjet co by kdyby, ale kouknout se na to co a proč a jestli to něco změní.

Turek a Konečná bodovali na hranicích krajů a u lidí se základním vzděláním. Prý nám to ukazují data. Od jisté doby na data nedám a je jedno kdo jim hlasy nasypal, ale ptejme se proč je tam nasypal. Zoufale potřebují změnu a odpočinout si od šílené vlády Pětikolky která naši zem vyloženě ničí. Kdyby kandidoval Satan, asi by dostal ještě víc hlasů za příslib, že tahle vláda skončí.

Drzost s jakou prezentují neznalost jejich voličů je přímo skandální. Vědí asi houby, protože je volilo tolik vzdělaných lidí o kterých se jim může jen zdát. Hodně z voličů si řeklo, že to letos hodí Turkovi, protože koalici Spolu nedávají. Co jim zbývalo? Moc možností neměli a tak vybírali jak se dalo.

Fenomén Turek? K úspěchu mu pomohly média, o tom není sporu. Kdo jiný dostal tolik času v televizích než Turek a Konečná. O tom se mohlo Rajchlovi jen zdát. Ten nedostal ani minutu stejně jako Svobodní a spousta dalších. Tomuhle se říká nátlak a vymývání mozků. Nejsem Rajchlův volič, ale měl mít stejný čas v televizi jako Turek. Nesrovnávám s Konečnou, protože ta jako europoslankyně má svoje práva.

K úspěchu mu hodně pomohla štvavá kampaň a toho si Klaus s Macinkou radostí mnuli roce. Dobře vědí, že hodně voličů to nakrkne a pak ho just budou tlačit nahoru. Všichni vědí, že Macinka je Klausův kůň -manažer Institutu Václava Klause. Já za tím cítím Klausovu ruku a protože jsem mu neodpustila divokou privatizaci, tak nevolím nic, co smrdí Klausem. Všem nám moc přeji abych se spletla a Turek byl opravdu dobrým politikem pro naši zem.

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.