Novodobý hitlerjugend a masírka médií jak za Goebbelse a- a a+

Spalte venkov, vidláci si mažou hnůj na chleba, občanská válka, venkov nemá volit, spodina společnosti si nesmí dělat co chce, Babiš je ulhané monstrum, venkovany zapálit. Jak vidíte, my jsme ti podlidi jako byli za Hitlera židé a cikáni. Že je to moc? Pro mě je moc když kdejaká městská držka si takhle otevírá držku

Člověk se vrací zpět do minulosti a hledá odpovědi. Vždycky se v historii najdou a jde jen o to najít si čas, pátrat, sledovat, číst. Jak se dostal Hitler tak snadno do čela státu a čím zfanatizoval německý lid? Napřed si našel lidi se stejným názorem, pak je spojil do jedné prima party. Dal jim najevo, že jsou něco víc. Takoví ti nadlidi a než se člověk nadál, najednou tu bylo dělení na nadlidi a podlidi. Kdo není čistý Árijec, tak to je průšvih. Co mě na tom vždycky bavilo, tak Hitler se rozhodně nepodobal nordické rase, ala měl podobou velmi blízko k rase židovské.

Ve svém týmu měl geniálního mediálního manipulátora Josepha Goebbelse. Ten ovládl rádio, noviny a jeho masírky dostaly lidi tam, kam chtěl. Za jejich mizerné životy kdy se v Německu žilo hodně zle našel viníky. Napřed to byli židé a cikáni. Hlavně židé mohli za všechno zlo a cikáni, to byla pro něj špína co je potřeba zlikvidovat. Pak už jen zbývalo přikládat pod oheň. Tahle označení lidé nesměli chodit do práce, po chodníku ani nesměli jít do divadel či restaurací. „Árijci “ mohli beztrestně urážet a napadat podlidi a nakonec jim to tak vtloukli do hlav, že tomu sami uvěřili. Najednou byli božská rasa. Nenávist se rozšířila na Slovany a pak na celý svět který měl padnout Hitlerovi a jeho lidem k nohám. Skoro padl. Postavilo se mu Rusko, ale než došli až do Berlína stačili Němci vyvraždit milióny lidí.

Najednou tu máme něco podobného. Městská elita nenávidí venkov a kdo je k tomu vede. Je to Sedmá velmoc – tisk. Média se rozrostla do takových rozměrů, že pracháčům nezbývá nic jiného než si je uplácet nebo kupovat aby je měli na své straně. Média se naučila manipulovat, lhát a ničit lidské životy lusknutím prstu. Máme to denně přímo u nosu a nejvíce ovlivnitelná je mládež která nepozná zlo a dobro i kdybychom je tím praštili do hlavy. Kdo uvěří médiím a propagandě, ten je ztracen. Bude muset znovu dělat stejné chyby jako jsme je dělali všichni, ale tak to prostě je. Naší prací bylo nedopustit, aby se do politiky dostali takoví lidé a neměli jsme jsme dost síly zvládnout prolhaná média.

Víte, že 6 lidi s Aspen institut a 5demolice jdou proti jednomu kandidátovi?  Je to tak, jediný kdo tam není je Babiš. Teď se dokonce dočítám, že je mu i jeho rodině vyhrožováno a média to zpochybňují. Takže když média nevěří, tak já jsem uvěřila. Vím, čeho je schopná tato politická sestava. Nenávist vůči Babišovi z celé té kumpačky přímo teče. Proto ho budu volit. Když je proti banda které nevěřím ani slovo, tak je jasné kudy půjdu já.

Petr Pavel – Podporovatele Ruska nechci mít jako své voliče. Tak co lidi? Ještě ho chcete volit. On vás přece nechce.

Danusche Nerudová – Babiš je zlo. Co je potom ona? Zfanatizovala mladé lidi, zničila univerzitu a jen prázdné řeči rozumného člověka nepřesvědčí.

Hesla z Twitru:

Spalte venkov, vidláci si mažou hnůj na chleba, občanská válka, venkov nemá volit, spodina společnosti si nesmí dělat co chce, Babiš je ulhané monstrum, venkovany zapálit…atd.

Jak vidíte, my jsme ti podlidi jako byli za Hitlera židé a cikáni. Že je to moc? Pro mě je moc když kdejaká městská nula si takhle otevírá držku.

11 komentářů

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. PREBURDA

    Bravůrně shrnuto a řečeno. https://www.youtube.com/watch?v=rmZurNZEbIc&ab_channel=N%C3%A1rodn%C3%ADradaobnovy

    Odpovědět
  2. Datan

    Jenže i Babiš je absolventem Aspenu.

    Odpovědět
    • Milena

      Ne, byl čestným členem a sám vystoupil. Ověřte si to.

      Odpovědět
      • Datan

        https://necenzurovanapravda.cz/aspen-institute/

        Odpovědět
        • Milena

          Myslela jsem americký noviny.

          Odpovědět
  3. pm

    No je to \"slušné drámo\", Coffe Praque jede na plné pecky a průzkumy nadsazují v prospěch jenerála, Myloš se přidal a dal milost ex-chodovské kantýnské, faráři se angebují při kázání dle instrukcí vatikánského velko-bordelu; asi volební účast bude menší- starší lidé jsou už dnes notně otráveni a nemíní volit ani jednoho. Zřejmě budu muset volit dacana Bureše, co má v palici jako modroknížkovej zatím brzdu (averzi) vůči harašení zbraněmi.

    Odpovědět
    • pm

      Asi v uvažování nejsem nejsem sám, pobavil mne herec Ivan Vyskočil.... Ale nezapomínejte! Je to voják!! A voják musí poslouchat rozkazy! A tak jestli jeho nadřízení ve Washingtonu zavelí – pan generál zasalutuje, srazí paty a jedem. A zase můžeme zpívat: Červený šátečku, kolem se toč, my jdeme na Rusa, nevíme proč!

      Odpovědět
  4. KARA

    Já se pozastavuji nad tím, když si člověk (a nebudu posuzovat ze svého hlediska zda to je nebo není nula) a vůbec mě nezajímá zda je z velkého, menšího nebo malého města, vesnice, vesničky nebo samoty u lesa, OTVÍRÁ ÚSTA tak že se to jeví jako že si otvírá DRŽKU. Je mi jedno zda je to muž či žena, v jakém je věku, jaké má vzdělání, kde a jak pracuje, pracoval, jak je ten člověk bohatý či méně movitý,.....ale vždy ocením když se, i ve sporu, vyjadřuje ÚSTY jako slušný člověk. Ono to jde, jen chtít, že?

    Odpovědět
    • Milena

      Nemoralizajte a běžte...víte kam.

      Odpovědět
      • pm

        No, souhlasím, páč svého času napsala, že vám v \"jejich dyslekticky učesaných\" reakcích dává \"Sbohem a šáteček\", ale číst si blogování bude. Btw- u jiných by už byla na block-indexu.

        Odpovědět
      • KARA

        Evidentně, u paní M. Douškové, to, když to není po jejím, nejde. Je to ale perfektní kladeč slov, když to není štrejchnuté politikou. Už jsem jednou zmínila, že tuto oblast její tvorby považuji VŽDY za naprosto skvostnou. Klobouček dolů před paní Douškovou v tomto směru. Vážně! Ovšem jakmile se jedná o politiku, mění se její perfektním kladení slov v hrubé až agresivní dláždění. Je to snad žena dvou odlišných tváří a dvou naprosto rozdílných myšlenkových pochodů? Každý jsme však originál a každý jsme nějaký. V tom je krása ale i někdy problémy. Protože jsme tu každý na tomto světě opravdu jen chvilinku, vlastně jakoby na návštěvě, tak se chovejme jako na návštěvě. Nemusíme se objímat do skoroudušení, nemusíme se vzájemně chválit do aleluja, ale stačí se slušně respektovat i v tom jací a jak rozdílní v mnohém, jsme. Dát najevo i to co se nelíbí, ale slušně, není přece pro slušného člověka problém!

        Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.