Vladimir Putin se obává „jiskry demokracie“ a- a a+

Scholz také zopakoval, že Rusko musí stáhnout své síly z Ukrajiny. Je mu jasné, že diktovaný mír podle Putinovy vůle je nepřijatelný. Sankce EU proti Rusku zůstanou podle kancléře v platnosti tak dlouho, jak to bude nutné.

Ruský prezident Vladimir Putin se obává „jiskry demokracie“, která by mohla zasáhnout jeho zemi. Oznámil to německý kancléř Olaf Scholz. Putin se podle něj evidentně bojí, že by jiskra demokracie mohla spadnout na Rusko, sdělil světu Scholz v rozhovoru pro německý deník Münchner Merkur. Ruský prezident podle Scholze roky prosazuje politiku, která má za cíl rozložit NATO a EU a chce se vrátit do politiky zón vlivu. S tím se mu to podle Scholze nepodaří. Ruský prezident musí také přijmout skutečnost, že vedle něj stojí společenství demokracií a právních států, které jsou k sobě stále blíž. Scholz také zopakoval, že Rusko musí stáhnout své síly z Ukrajiny. Je jasné, že diktovaný mír podle Putinovy vůle je nepřijatelný. Sankce EU proti Rusku zůstanou podle kancléře v platnosti tak dlouho, jak to bude nutné.

Měla jsem zase trochu pauze ve psaní, protože spolknout tolik pitomostí nelze bez ztráty zdraví. Jak jinak si mám vysvětlit hned první zhovadilost. Putin se podle Scholze obává jiskry demokracie. Kdyby napsal plamene demokracie dostala bych bych asi záchvat smíchu i když toho by se snad Putin mohl začít bát. Ne, on si napíše jiskru a Putin se  z toho podle něj má posrat? Já nevím, kde se v těch politicích bere ta drzost mlátit nám o hlavu něco o demokracii. Kde sakra je? Kdo ji někde vidí? Já tady vidím v diktát Bruselu – Německa.

Navíc je Putin takový frajer, že nejspíš rozloží NATO i EU. Kdyby byly tyhle spolky dost silné, nikdo nikdy by je nemohl rozložit. Drží už jen slabou nitkou a je otázka, kdy se přetrhne a celý tento spolek nám všem spadne na hlavu. Rozpínavost těchto prima spolků zavinila nynější stav na světě, válku na Ukrajině a ekonomickou krizi takového rozsahu, že konce ještě nevidíme a můžeme jen čekat co bude dál. Neustále jen slyším od všech světových politiků slova „Putin musí“. Nevím, proč musí pořád jen jeden jediný prezident a proč nemusí konat v zájmu míru i ostatní státy a prezidenti světa. Osm let měli čas na domluvu s Ruskem, ale nestály o to. Stály o vyhrocení a následné problémy. Teď se předhánějí ve zbrojení Ukrajiny a ještě se tím chlubí. Pak nám ukáží mrtvé a může za to Putin a já se ptám, co ti politici udělali na diplomatickém poli aby se konečně dostali ke kulatému stolu a věci řešili jako dospělí lidé a ne jako rozmazlení fracci co si hrají s tanky a cínovými vojáčky na válku. Oni se dřepí za stolem a obyčejní Ukrajinci umírají stejně jako obyčejní Rusové a ti psychopati se nad tím baví.

Scholz také zopakoval, že Rusko musí stáhnout své síly z Ukrajiny a mír podle Putinovy vůle je nepřijatelný. Sankce EU proti Rusku zůstanou tak dlouho, jak to bude nutné. Tak to vidíte, už zase musí a zase ty staré známé sankce a pak budou nadávat až se zase Putin nasere a ty kohouty zavře úplně i kdyby jeho země měla být o hladu. Scholz také zopakoval, že Rusko musí stáhnout své síly z Ukrajiny. Je jasné, že diktovaný mír podle Putinovy vůle je nepřijatelný. Sankce EU proti Rusku zůstanou podle kancléře v platnosti tak dlouho, jak to bude nutné. Taky by tu nemusela zůstat cihla na cihle. Pak už to bude všechno jedno.

Kryl – demokracie

6 komentářů

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Frank

    MILI! Nejaka Krala tu-na-ka spekuliruje ze \"urcita osoba\" by mala predlzit jej karantenu, atd. Mas ponatia koho ma tato osoba na mysli? Dalej pre \"PEMA: Neuveritelna analyza od ANDREI na tejto stranke: https://thesaker.is/a-quick-update-from-andrei-with-a-few-notes/

    Odpovědět
    • Milena

      Jo ty myslíš Karu. To neřeš:-)) Ale myslím tím mě. Nejspíš mi přeje at jsem nemocná pořád, protože jsem ted nepsala. Nebylo mi zrovna mi dobře. To víš, nemám zdraví z ocele. Aspon ted vidím co je to za .... když mi přeje dlouhou rekonvalescenci. Ted tomu dala korunu a já už vím, proč ji na PP nemají rádi.

      Odpovědět
      • KARA

        Mili, v době kdy jsi v rekonvalescenci se zde objevují Tvoje nádherně napsaná vzpomínková povídáníčka. Smekám před tebou. Proto - prodloužit rekonvalescenci. K Tvému postřehu já x PP. Po volbách v 10/21 se mi jeví tento plátek, jak ze strany mnoha autorů i diskuz. příspěvků, jako naprosto arogantní, sprostý a vulgární. Projevit názor lze i slušným způsobem, ale o toto ani K.K. evidentně nestojí. Věřím, že těmto slovům od \"co je to za...\" porozumíš.

        Odpovědět
  2. pm

    Diplomat nevysloví. že Putin musí, nýbrž že pan Putin může, pokud uzná za vhodné. Jenže syn Olaf.nácka je druhořadý politik, zrovna jako zkreténělý prezident provinční kategorie v USA, kterého stíhá politicko-diplomatický debakl za debaklem (Trump si jistě chystá odvetu za zfalšované volby s nadbytkem korespondnčních hlasů a podplacených volebních komisí); něco podobně zkreténělého jsou i fón Léjno či NATO Štolverkus a zrovna tak i prolhaný ukro-rambo Žilinský v zeleném tričku, by byly vidět izometricky napjaté svaly, jak to dělají v ejmerice manekýni Durex.firem.

    Odpovědět
  3. KARA

    Pro některé osoby by bylo lepší si dobu rekonvalescence prodloužit.

    Odpovědět
  4. Frank

    Ano a presne: "Sankce EU proti Rusku zůstanou podle kancléře v platnosti tak dlouho, jak to bude nutné. " Moron,i dementi a vykolajeni saskovia sa budu zaradovat podla povelu. Povel prichadza spoza oceanu a tam ako je (snad) kazdemu zname je za pjet minut polnoc. Zdegenerovana zmagorena a vyrabovana spolocnost nema sajnu do akej diery maju namierene. A do tej diery spadnu chce nechce. Vlastne budu pohlteni. Ten uboziacicik a chudacik Putin vie do pismena a do litery co jeho zem ma. Co momentalne bezi je vrazdenie na plne fofry na Ukraine a zlata/mlada generacia tej zeme bude vygumovana. Zostane prazna neplodna neschpna a na zahube predurccne zem. Za par mesiacov ci snad aj par rokov sa Rusku legalne oddaju rusky hovoriace a obydlene regiony. Velke casti z Ukrainy budu prevexlovane ci upisane Polsku, Madarsku . Zostane cierna neplodna a neschopna existencie cierna diera. Zobraci co dnes na javisku EU chcu zabodovat a biju sa do prs su ako Hurvajs,(a Spejbl) a skryvaju sa za sluby a za vymysly zelenych a za fatamorgany. Za tri mesiace udrie jesenne caro a chlad. Zasobniky prirodneho lynu budu prazdne. elijy jelity a Jidasi nie su schopni ani najjdenoduchejsej predstavy ze ta ci ona domacnost ma len a len tolko stoliciek, stolov, posteli a nabytku. A neporucite vetru neporucite prirode. Az zacne priroda vetrom a snehom lomcovat so stromami co este v rep Ceskej stoja, to pojdete rezat??? Budete palit surove mokre "derevo"? A rieseni bolo tak jednoduche a rychle a logicke. Poklonit sa ospravedlnit a odvolat idiotov menami Cernoch, Cernoska, Ceroskova atd. z vlady, prehlasit pred narodom ze Rus a Ruska vlada, Rusky narod nie su nasi nepriatelia. Vsetky bludy co sme prehlasili berieme naspat. Nemame v zaujme spalit nase lesy a nas nabytok. TOO ef-fink late - eh? Prilis peondeno neskoro co?

    Odpovědět
Zrušit reakci

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.