Sliby jsou zdarma a- a a+

Tak nedostane nikdo nic a to se nebude nikomu líbit. Začínáte sliby a skončíte hodně špatně pokud je nesplníte.

Skončily volby a výsledek je takový jaký je. Není třeba rozebírat proč tak a proč ti a ne ti. Co je však opravdu zapotřebí? Dobře si uložit co všechno nám pan Fiala slíbil. Je dobře si zapamatovat všechno, co vyčítal Babišově vládě a sledovat ho jako ostříž jestli to zvládne jinak a líp. Sledujte a chtějte plnění jeho slibů, protože jinak prohrajete na celé čáře všechno to, co jste chtěli a mohli dostat kdybyste měli odvahu udělat něco jinak a nespoléhat se na volby. Myslím, že za třicet let už by všem mohlo dojít, že politici nemyslí na obyčejný lid. Alespoň já jsem nikoho takové nepotkala. Je třeba jim vnutit svoji vůli a vydupat si ze země referendum a konečně začít rozhodovat o naší zemi a našich životech.

Pokud se mýlím a pan Fiala splní do puntíku co nasliboval, pokorně se omluvím a už nikdy neokomentuji žádného politika. Pořád si myslím a troufám si napsat vím, slibem neurazí nikoho a když se nezadaří? Nebo objektivní potíže a stav světa a stav bank atd. zabránili ve splnění slibů, ale to neberu. Sliby se mají plnit a oni jsou ve vysoké funkci a dobře placení námi, aby je dokázali dotáhnout do konce.

    • důchody 20 000,- do čtyř let a stanovení minimálního důchodu na 10 000,-
    • snížení státního dluhu
    • zmenšení administrativy
    • opravy dálnic
    • koruna česká
    • stop ilegálním migrantům
    • dobudujeme jádro
    • odstraní Babišovu drahotu
    • ekonomika potřebuje 4% nárůst a lze ušetřit 100 miliard
    • nebudeme zvyšovat daně a zavedeme brzdu daňovou
    • zavedeme důchodovou reformu
    • covidové sliby a jak by to udělali oni

Vláda prý zaspala a on by byl lepší. Babiš prý zabil ty, co zemřeli za covidové éry. Já si to nemyslím, protože by zamřeli i kdyby tam byl Fiala podepřený Bartošem a dalšími kritiky. Nesmí být uzávěrky a děti musí být ve škole. Zneklidňují ho jen nenaočkovaní důchodci. Tak to je bomba. Maminku má neočkovanou a mám za to, že 400 000 důchodců mu v podstatě nic neříká a může mu být jedno jak chtějí se svým tělem naložit. Je to totiž jen a jen jejich věc. Nesnáším když se někdo snaží jakkoliv přiživit na důchodcích a radit jim co a jak mají udělat a to platí pro všechny politiky. Prostě je nechte na pokoji a v klidu dožít. Oni jsou smíření se vším a na vás nechtějí plýtvat časem a energií. Budou ji potřebovat až nebudou mít na plyn a elektřinu. To pak bude masakr. Babiš chtěl část nákladů uhradit a Fiala tomu řekl žebračenka a vypadá to, že by lidi vlastně přídavkem na energii. Tak nedostane nikdo nic a to se nebude nikomu líbit. Začínáte sliby a skončíte hodně špatně pokud je nesplníte.

Uchovaný záznam slibů: https://www.ods.cz/volby2021

2 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. KARA

    Domnívám se, že dříve než poukázat prstem na na někoho, by bylo vhodné se zamyslet nad vlastním životem - kolik slibů každý někomu dal? Kolik jich splnil? Kolik by jich splnil, ale? Tak jako je moře tvořeno z kapek vody, tak je společnost tvořena z jednotlivých lidí. Sebereflexe především, a až potom ukazovat na Ty, vy, Vy.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Své sliby plním a politik musí plnit ještě víc.

      Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.