Naše armáda je pro srandu králíkům a- a a+

Srozumitelně řečeno, naše milá armáda je leda tak pro srandu králíkům. Nebude schopna ubránit ani Prahu a politické potentáty, natož naši celou zemi.

Srozumitelně řečeno, naše milá armáda je leda tak pro srandu králíkům. Nebude schopna ubránit ani Prahu a politické potentáty, natož naši celou zemi. Konečně vezměte na vědomí, že nám celou armádu zlikvidovali a to naprosto cíleně. Lidé jásali nad vytvořením profesionální armády. Kluci měli radost že nemusí na vojnu a tak se z nich stali muži neschopni ubránit sebe ani svoji rodinu. To vojna dělal z kluků muži a teď je tu armáda mamánků, halda mužů neznámé sexuality a všichni dohromady nepoužitelní pro obranu vlasti.

První, co bych udělala mít na mandát, tak znovu bych zavedla branou povinnost. Nemusí být na dva roky. Bylo by bezva mít je tam rok, ale brala bych i půlroku aby kluci pochopili, že vojna není kojná a že bránit zemi je jejich povinnost. Dodávám, že ten kdo ji zrušil, je zločinec a jednou nás bude mít na svědomí. Jestli si myslíte, že nás přijde někdo bránit tak potom si znovu projděte dějiny druhé světové války a pak vás taková volovina už nikdy nenapadne. Pro všechny jsme beránek na oltáři oběti.

ČR není připravena žádnou válku, ani minulou, natož tu budoucí. Naše rádoby armáda nesplňuje nic, co by měla. Co se týká personálního a materiálního vybavení armády, tak ona nesplňuje ani očekávání veřejnosti ani očekávání zákonů. Třeba zákonů o ozbrojených silách který armádě jasně vymezuje to co by měla plnit, jak vůči ČR, tak vůči veřejnosti.

Chybí jasná definice toho, jaká vojenská rizika hrozí v současné době ČR. Co nás reálně ohrožuje a definice toho co má armáda vůči státu plnit. Žijeme v době studené války pořád a já doufám, že většina lidí to vnímá. Máme tu sice nějakou armádu o které skoro nikdo nic neví. Dřívější naše armáda fungovala ve všech odvětvích tak jak měla. Před 30 lety přišla změna režimu a naše armáda naprosto funkční se začala rozpadat až do takové míru, že ztratila schopnost zajišťovat to co je třeba. Armáda prostě zmizela z povrchu země české. Z toho vyplývá, že naše země nemá funkční armádu. Proč? Protože zde byly záměry ze západu odzbrojit země Varšavské smlouvy. Tyhle země se ze svéprávných zemí staly země poražené a nikdo si to nechce přiznat. Prohráli jsme jednu studenou válku a začala se nová. Západní Evropa s USA nás srazili na kolena.

Zápaďáci vědomi si toho, že nás porazili a to velmi snadno. Využili situace a prostě nás odzbrojili a my se s radostí nechali oškubat a podrobit. Vůbec jsme netušili jak moc jsou lidé od nich jiní. Vychováváni jinak, jiný život a teď se to začíná ukazovat v plné nahotě. Jsme jako voda a oheň. Všechno, čím oni žijí je nám cizí. Multikulturalismus, příjmání migrantů a největší nepřítel je Rusko.

Jenže my se už pomalu probouzíme do nových dnů a najednou je vše jinak. Najednou vidíme, kam jsme spadli a jak moc nás ponížili. Ne všichni, ale hodně lidí otevírá nevěřícně oči. Už vidíme jak nás dotlačili do zničení armády a najednou vidíme něco, co armáda není, ale jakási složka ozbrojených sil. Není tu ale pro nás, ale pro zájmy západních mocností. Armádu zničíte odříznutím od rezerv a to se stane, když se z ní stane armáda profesionálů. Když se podíváte do historie, tak profesionální armáda nikdy nevyhrála. Vždy byla poražena armádou vlastenců. Je rozdíl bojovat za peníze, nebo za vlastní život a život svých dětí. Ano, vzpomeňte si čím Rusové porazili Německo. Co máme my? Profesionální armádu a velikosti malého města. To je prostě fakt. Proto není schopna nikdy splnit povinnosti ukládané jim zákonem.

Tak jsme vstoupili do Nata a první počin bylo napadnutí našich přátel v Jugoslávii. Neslavný začátek mizerné české armádičky. Všichni by měli vědět, co mají zápaďáci před očima. Je to bohatství Sibiře které jim nedá spát. U nás se najednou zpevňují mosty. Proč? Potřebují unést vojenskou techniku. Spěje to k válce a ti které Rusové osvobodili půjdou pro nim. Budeme na hrotě a západ si z nás udělá území boje. Pročpak si ničit svoje země, když mají hloupou Čtyřku která to odnese.

Jak bude vypadat takový konflikt?

Napřed je třeba vědět, že do konfliktu by se zapojila Čína. Nemůže si dovolit nechat padnout Rusko, protože pak by byla na řadě ona. To už je ohromná síla a USA to ví. Přesto se jednou odhodlá riskovat, protože prostě potřebuje další zdroje a ty jsou v Rusku. Všechno je to o politice, protože teď už se nedá oddělit politik od vojáka a vše řídí zahraniční politika. Tady se koukněte na naši zahraniční politiku a zjistíte, že žádnou nemáme. My máme jen Německo a Brusel. Ten určuje a my konáme.

USA má teď na programu obrat Rusko o všechny spojence. Připravilo je o Ukrajinu a nyní se pokouší jim vzít Bělorusko. Spoléhají se na to, že Rusové se nebudou chtít dostat do jaderného konfliktu. To je zatím jediná brzda a vědí, že by komerční válku vedenou západem vyhráli. Co by to udělalo s východními členy Nata? Vzali by nám i tu malou armádu a všichni by byli podřízeni Nato, nikoliv své zemi.

Rusové by se pravděpodobně pokusili odvrátit válku napřed nejadernými silami, ale v případě, že by nebyla jiná možnost, tak by jaderné zbraně na svoji ochranu použili. Tak si položte otázku kde by se ta válka vedla. V USA? Ne, bojištěm by se stala Evropa. Takže tu máme vytvořeny čtyři cíle pro případný jaderný útok z Ruska a dvě jsou u Prahy. Tahle místa by byla totálně zničena. Všechny obranné a velitelské prvky jsou na západě a útočné jsou na východě. Ano, u nás doma. V případě konfliktu by východní Evropa byla naprosto zničena. Kdo nás má bránit? Nikdo, protože žádnou armádu nemáme a západ nás použije jako živý terč.

Tento článek vzniká už hodně let, ale pořád jsem s ním nechtěla ven, protože jsem potřebovala otevřený názor někoho, komu lidé uvěří a budou vědět, že tomu rozumí. Tím člověk se stal ing. Jaroslav Štefec plukovník v záloze, který jasně a zřetelně vysvětluje co se děje a co by se dělo v případném válečném konfliktu s Ruskem. Proto jsem ho převyprávěla aby se dostal k co nejvíce lidem, protože tady půjde o život.

8 komentářů

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Janina

    \"....naše armáda naprosto funkční se začala rozpadat....\" Rozpadlo se všechno funkční, proč by armáda měla být výjimkou? Navíc nás chtání NATO a těch pár vojáků-profíků brání Prahu v Pobaltí nebo v Mali. Jsme v dobrých rukou. :-(((

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      :-)) Prominte, že jsem se zasmála, ale naše armáda je opravdu k ničemu.

      Odpovědět
  2. Frank

    Dodatok: Vytukajte si: Presstv.com - To je (byvala len pred par dnami) Iranska webstranka nieco ako Idnes, RT.com, a podobne. Krysy, teda mocnari sveta ju zablokovali ze vraj siri bludy, nenavist, atd. Iran nikdy v svojej historii nikoho neprepadol, nezacal vojnu, ale branil sa. Vojna o ktorej pises uz bezi davno ale v inej podobe. Priklad: Bol pan Havel do bielho domu (washington-u) pozvany? Ano ci nie? On nebol pozvany.Jemu bol vydany povel a on neisiel hrat karty, on isiel pocuvat co bude robit!!! Pani (slecna) Tchaputowna zo Slovenska on isla ne vejlet??? Jej boli dane smernice! Povedzte mi, kto odmietol pozvanku a nahlasil ze on nie je putzflek jeho zme nepatri nejakym smradlavym posukom, atd. Dobre. KUBA? Kuba bola kurvaren, \"boredello\" pre amikov, teda mafiu a vladnych papalasov. Castro nemohol vystat ako kurzhvi syni shu-kaju jeho krajanky. a tak zem trpi a je skrtena. Ked sme u skrtenia diktatury, naco boli jednania o nejakj zakladni BRDY??? Viete ze zakladnu vybuduje ta ci ona zem podla vykresov a specifikacii a je za udrzbu a cinnost/prevadzku zodpovedna? Viete ze ked baastard znasilni cesku alebo precini sa proti zakonom republiky je co najrychlejsie odvezny mimo uzemie? A akonahle je mimo uzemiea nemoze byt prenasledovany? Valka? Ano vedu valku proti jedincovi menom Assange. Najprv namontovali Svedske kurvicky (zaplatili) a prenasledovali za znasilnenie. eventualne ho obvinuju ze porusil zakony zeme zmiji (a slobodnych!) a vykecal svetu ako kazdeho spehuju a mnozstvo inych faktov. Je uvazneny v zemi lokajov a putzflekov vo vaznici Belmarsh. Sebevrazdy??? Tie sa pachaju na vaznoch co by mohli celu pakash predlozit svetu za prostituciu za zneuzivanie nezletilych. Pan Epstein na ktorom bola spachana sebevrazda vo vaznici v New Yorku neprezil a nemohol pretoze straze SPALI! Kamery co su neznicitlene a nikdy nemozu zlyhat prave zne-fungovali. Straze nafusovali svoj opis sichty a eventualne boli sudmy sprosteny akejkolvek viny. Antivirusovy specialista John McAffee tiez na slave bozej aj na nom bola spachana sebevrazda a to v Spnielsku par hodin potom ako bol vydany prikaze ze sa musi nahlasit do zeme slobodnych. Vzdy a do konca tvrdil ze sbevrazdu absolutne nepremysla a ak sa tak stane aby kazdy vedel dopredu. Takze valka uz bezi davno, a pod vedenim psychpatov, gayov lesieb a kurzhvy synov. Pamatate nejakeho plaza menom Shapiro? Vlasntorucne vyslany jeho sponzorom panom prezidentom co si \"zobral\" transvestitku a nahrali na cely svet ze sa milju ako muz a zena. Aby zakryli podvod pred celym svetom. Ale priznali ze dcerky si odoptovali. No a tento fesak shapi-roo organizoval gay=parady priamo v Prahe! A nenasiel sa jediny statnik, jediny politik aby mu dal cez drzku a zavelil co je jeho povinnost, naco bol v zemi ceskej prijaty. A aby som Vas vsetkych dorazil, to co sa deje civilzacia ako sme poznali nemoze vyhrat. Nespinajte ruky, nevolajte do nebies a neputujte do Vatikanu pre svatenu vodu.

    Odpovědět
  3. Frank

    Mila moje Mili! Dnes si sa totalne a neopisatelne prekonala. \"V případě konfliktu by východní Evropa byla naprosto zničena. Kdo nás má bránit? Nikdo, protože žádnou armádu nemáme a západ nás použije jako živý terč.\" To je prave co ma zachvatilo.\" Druhe? \"Zápaďáci vědomi si toho, že nás porazili a to velmi snadno. Využili situace a prostě nás odzbrojili a my se s radostí nechali oškubat a podrobit. Vůbec jsme netušili jak moc jsou lidé od nich jiní. Vychováváni jinak, jiný život a teď se to začíná ukazovat v plné nahotě. Jsme jako voda a oheň. Všechno, čím oni žijí je nám cizí. Multikulturalismus, příjmání migrantů a největší nepřítel je Rusko.\" To tretie dodam ja, Mozem? Rodinka ROTSCHILD co vlastni 99%bank po celom svete sa nedokaze zmierit ze by niekto odporoval pouzit zachodovy papier zvany uu-es-dolar. Mnoho zemi odporovalo a seredne dopadli (Iraq,Libya, Syria.) Na rade je Iran, ktory sa chce branit do posledneho stojaceho cloveka. Panackovia si zaumienili vlastnit svet a dririgovat svet, teda ako rychlo sa planeta toci a kolko zdevastovanych zotrocenych DANE platiacich otrokov tu bude. O to sa jedno, to je hra v ktorej sme. Aby sa smotanka mohla drzat kormidla musi byt nekonecny zastup otrokov. A tak ako \"nenavidene\" rusko tak risa sto jedna generacii/dynastii su nazyvane nepriatelmi a nebezpecenstvom. Miliony debilov a ignorantov po celom zapade im to zozrali aj s navijakom. Lutujem ze nemam pristup k ceskemu prekladu ale mas to tu: https://www.veteranstoday.com/2021/07/03/the-banksters-are-frightenedat-night/ Na konci clanku je kratke video. Pan co clanok napisal je rodeny v uu-es-aa a uci matematiku v Korei. OH! My sme vo valke (v boji) uz (co javiem 30?) rokov? 40?? 50?? od doby ked si zmije a hyeny zavrazdili svojho prezidenta (JFK) potom si vymysleli habadury zbrani masoveho nicenia. Povesili Sadama. Zvrazdili Generala Ghadafi. Odpraskli ako psa Iranskeho generala co bol pod zamienkou rokovania a zaruky a bezpecnosti vylakany zo zeme. Samozrejme ze zlikvidovali dve neznicitelne budovy a 3 tisice ludi. Zid co vlastnil tretiu totalane nedotknutu budovu nahlasil do TV ze sa rozhodli \"Ju stiahnut\" Momentalne rabuju Syriu o zito, olej a za jasneho slneceho dna! Vyhladovavali a chcu dostat na kolena KUBU. Zdevastovali celu Juznu Ameriku, ale ta preziva a chce sa postavit na odpor len a len na zaklade silnych rodinnych vztahov, tradicii a odpore k zhovadilosti, zhyralosti a smilnosti LGBTQXYZ Potrebujes nejake ine dokazy? Nikdy som nerozumel bibliu. Teraz rozumiem. \"A zivy budu zavidiet mrtvym\"

    Odpovědět
  4. KARA

    Válečné konflikty napříč dějinami lidstva byly jaké, proč a jakých prostředků bylo používáno? Křižácké války a způsob boje? Zbraně? Tak lze pokračovat až do poslední války, která proběhla i na našem území tj. 2. světová válka. Křižácký bojovník by si asi neuměl představit boj s tanky kulomety. A vojákovi ve 2. světové by byly zbraně z křižáckých válek fakt na prd. Stejně tak by byly zbraně z 2. světové v případné současné válce na prd. Hrozbou by mohla být atomová válka, ale tam by šli do pryč všichni a vše živé. A co válka biologická? A co válka kybernetická? Že by až někdy? Nebo už?

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Máš pravdu. Války byly, jsou a budou. jen se povedou jinak.

      Odpovědět
      • Janina

        Přesně. Velkými prostředky (bombami a dnes navíc jadernými) to při dnešních prostředcích je nebezpečné i pro agresora, zkusí se prostředky nové a neviditelné - viry a bakterie.

        Odpovědět
        • Milena Doušková

          Souhlasím.

          Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.