Raz a dva, zavřete hubu lůzo a- a a+

Mizerná vláda, mizerní poslanci a pitomí občané. Jak jinak říct o našem národě pravdu. Při schvalování pandemického zákona nám prostě nasrali na hlavu a ještě to rozmazali abychom jo věděli kdo je tady pánem.

Včera na ČT 24 mikrobioložka mimo jiné řekla, že pokud se člověk nakazí koronavirem a přijde na to za 3-5 dnů a během toho je v práci v respirátoru 8 hodin a stále dokola vdechuje již vydechnutý koronavirus z respirátoru může dostat takovou nálož viru, že skončí v nemocnici ve vážném stavu. Což by tedy potvrzovalo mladší ročníky ve vážném stavu. Dalším problémem jsou i další viry a bakterie člověkem vydechované. Záměrem této vlády je udusit, zhoršit zdravotní stav, otrávit dnes zdravých 10 milionů lidí v této zemi. Z respirátorů se uvolňují  mikroplasty a chemické látky -polypropylen, lepidlo, antioxidanty, UV-stabilizátory, formaldehydy, aniliny a kobalt, které člověk pak vdechuje.

Mizerná vláda, mizerní poslanci a pitomí občané. Jak jinak říct o našem národě pravdu. Při schvalování pandemického zákona nám prostě nasrali na hlavu a ještě to rozmazali abychom jo věděli kdo je tady pánem. Když jsem viděla téměř plačícího Babiše s prosbou, vydržte to ještě tři týdny, tak bych mu s chutí ubalila jednu přes hubu aby měl proč plakat. Arogantní Hamáček patří před soud lidu aby věděl, kdo je tady pánem a že on je naším zaměstnancem a ne zaměstnavatelem.  On je náš sluha a my jsme jeho páni a na to tento pačlověk v červené barvě naprosto zapomíná a má pocit, že on je ten, co si může dovolit naprosto všechno. Pirátský Bartoš si celou dobu stěžuje, že mu vláda neposílá podklady, ale pak hlasuje pro a s ním ta jeho pirátská banda darebáků. SPD se zachovalo tak jak řeklo a to je docela vzácné, ale pro nás je to málo. Pokud to myslí s národem opravdu dobře, tak je musí vést do boje proti sebezničení naprosto jinak.

Tady už žádné kecy nepomůžou. Tady už je jediná cesta, vyházet je ze sněmovny, vypadnout z EU, uzákonit referendum na každý důležitý zákon a nechat vést vládu ty, co svému oboru rozumějí a nenechat na partajích. Jak to dopadlo, všichni vidíme. Jak si můžeme nechat  líbit zavřené školky a všechny školy? Kolik roušek a jaký respirátor nám nasadí na pusu a nechají nám kolabovat plíce? Pamatujte si, že jim je jedno kolik nás zemře, kolik zkrachuje, kolik se zblázní a z kolika dětí vyrostou hlupáci.

Léky jsou k dispozici, ale ne v Česku. Chcete? Tak si je běž koupit do Polska. Chcete žít volně a posílat děti do školy? Odstěhujte se do Rakouska. Jak to, že jinde to jde a u nás jde všechno, ale jet proti zájmu občana. Chcete brzo zemřít? Tak si dejte dát vakcínu. Víte, že v Německu jich mají docela velké zásoby, protože ani Němci nejsou pitomci a odmítají se nechat trávit. Chcete se léčit u svého praktika? Můžete, ale po telefonu. Bojí se snad nákazy? Spíš to vypadá na příkaz neléčit. Chtějí nás zlikvidovat a to co přežije přijde pod Německou kuratelu.

Tak milí Češi, Moraváci a Slezané nedejte si diktovat jak máte žít a postarejte se sami o sobě. Nikdo jiný to za vás neudělá.

Vláda povolává 5000 vojáků k dohlížení na dodržování nařízení! Nastává doba temna posvěcená jak vládními, tak pseudoopozičními stranami.

Nově se zakazuje:

  • cestovat mimo okres, výjimkou je cesta do zaměstnání, k lékaři nebo na úřad
  • nakoupit si lidé budou moci jen v rámci svého okresu
  • rekreační aktivity jako vycházky a běh bude možné provádět pouze na území obce, nikoli celého okresu
  • venčení psů v noci bude možné do 500 metrů od bydliště
  • návštěvy příbuzných, a to i v jednom okrese. Výjimkou je zajištění nezbytných potřeb či nutné péče
  • uzavírají se zbylé školy včetně mateřských škol a dětských skupin
  • budou zavřeny prodejny s dětskými oděvy, zbraněmi a střelivy i papírnictví
  • v průmyslových podnicích začne státem podporované testování, které by časem mělo být povinné

2 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Blahomír Skoupý

    Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících. Názory se dají projevovat i slušně, přesto s důrazem. Tohle platí i pro autory článků? Milena Doušková: Mizerná vláda, mizerní poslanci a pitomí občané. Jak jinak říct o našem národě pravdu. Při schvalování pandemického zákona nám prostě nasrali na hlavu a ještě to rozmazali abychom jo věděli kdo je tady pánem.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      To dají, ale i já jsem jen člověk a občas mi bouchnou saze.

      Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.