Politici páchají obrovské psychické i zdravotní škody na všech dětech a- a a+

Opravdu mezi nimi bylo i hodně dětí co věděly co znamená tohle datum, ale ten zbytek je bída a utrpení. Není to ale vizitka těch dětí, ale vizitka našeho školství od ministra po posledního učitele.

Z dětí nadějí hlupáky a ještě si musí sami strkat špejli do nosu.   Mezi lidi škodící svému národa se zařadil i ministr školství Plaga. Nechce pouštět do školy netestované děti. Když se dítě odmítne testovat, bude doma a bez online výuky. On prý dokonce chápe, že někteří rodiče budou proti a hned je varuje, že tedy do školy nebudou smět a budou se prostě učit doma a dodal, že to ale neznamená, že dětem bude poskytována distanční výuka podle zákona.

Všichni nám tvrdí, že hlavní prioritou je otevření škol a konečně umožnit dětem vzdělání a socializaci. Skutek u tek a z dětí rostou psychické trosky a hlupáci bez vzdělání. Žáci by se měli testovat přímo ve školách a očekává se, že by testování výtěrem z nosu mělo probíhat dvakrát týdně. Antigenní testy potřebují dostat výjimku pro samotestování, protože u nás žádný takový test schválený není.

Ovšem Plagovi nestačí ani to a chce jít cestou Slovenska a donutit továrny a firmy k testování všech svých zaměstnanců. Docela  by mne zajímalo, kdy na tyhle moudra přišel. Není doktor, ani epidemiolog. Je učitel a ten má rozhodovat o tom kdo se bude a nebude testovat? Pro takového člověka mám jen jednu radu. Strčte si tu špejli kam chcete a dětem dejte pokoj a neničte jim život.

Ono je totiž podloženo studiemi, že virus nepřenášejí děti ze školy, ale do rodin se to dostává jiným kanálem. To jsou slova ministra zdravotnictví Blatného, tak proč se na vládě konečně nedomluví a neříkají jednotnou verzi, protože takhle každé dítě pozná že lžou jako když tiskne. Přesto je plán děti pustit 1. března do školy a provádět na nich testy. Tak mě napadlo a který rok mají namysli? 2022, 2023……..nebo který?

Co se stalo 17. listopadu 1989

  • upálil Palach
  • nebyla jsem fanoušek dějepisu
  • haha
  • hm, nevím
  • Palach
  • nevím, netuším to zaznělo x krát
  • vznik samostatného Československa
  • první republika

Opravdu mezi nimi bylo i hodně dětí které věděly co znamená tohle datum, ale ten zbytek je bída a utrpení. Není to ale vizitka těch dětí, ale vizitka našeho školství od ministra po posledního učitele. Další ankety naleznete po celém internetu, já na to nemám chuť se v tom ráchat. Za děti odpovídají rodiče a já vím, že chtějí pro své děti jen to nejlepší. Jen jeden vzkaz pro ně, nedejte své děti. Nikdo jiný se o ně nepostará tak dobře jako vy.

1 komentář

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Jirka

    Já musel celej ročník opakovat. A podívej se --- je ze mne ýýýýýnženýr. Jako noha. Neříkám, že to tak pěkně zabralo na všechny, co opakovali.

    Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.