Jaký je zájem o vakcínu? a- a a+

Tady se sahá na základní lidská práva a lidé tuší, že by to bylo to poslední co v životě udělali. Pak už jen tvrdá totalita a makat na pracháče za každou cenu. Teda ti co přežijí. 

Co lze dohledat:

  • Austrálie: vakcína stažena
  • Rusko: lidé  odmítají
  • Anglie: minimální zájem
  • Německo a tři čtvrtiny Evropy: protesty
  • Slovensko: nezájem i přes vyhrožování
  • USA: nezájem

Blatný prohlásil, že přes 40% určitě ano a dalších 20% spíše ano. Vyrobit vakcínu trvá roky, někdy i desetiletí a teď je hotová během pár měsíců. Působí to na mě jako pořádná rychlokvaška a na takovou máme sázet svoje zdraví? Takže jen by mě zajímalo, kdo se nechá dobrovolně naočkovat. Určitě jich bude dost, ale ne tolik jak si Blatný představuje. Podle velmi hrubých odhadů bych řekla že to bude kolem 30%, ale je to jen můj odhad. Lidé mohou dostat nakonec pod tíhou propagace strach a nakonec si řeknou, že očkování je menší zlo než vyhrožování dělby na očkované a neočkované.

Tento kolotoč cítím jako vnucování právem silnějšího. Stát si dělá co jen chce. Vakcínu podle nich budeme potřebovat každý rok, protože má tak krátkou trvanlivost. Co se stane když neposlechneme? Budeme pořád uzamčeni? Zničí ekonomiku, zakážou cestování? Mají docela dost nástrojů jak nás dostat na kolena a nakonec si řekneme, tak jo. Jen nám to konečně píchněte ať máme zase normální život a tady je jádro pudla. Bude i potom normální jak ho známe? To neví nikdo, protože vyhodnotit následky po očkování může trvat i pár let a pak by už škody byly nenapravitelné.

Odmítači očkovaní zdechněte bez pomoci.

Německý genetik Wolfram Henn prohlásil, že ti, kteří odmítnou novou vakcínu proti COVID-19, by se měli rovněž vzdát jakéhokoliv nároku na ventilátor a lůžko na jednotce intenzivní péče v případě potřeby. Kdokoliv chce odmítnout očkování, měl by, prosím, přinést dokument s textem, že nechce být očkován! Musí podepsat že chce svoji ochranu před nemocí ponechat na ostatních! Pokud onemocní, tak chce přenechat svůj ventilátor a lůžko na jednotce intenzivní péče ostatním, řekl Wolfram Henn. Měl ovšem říct i to, že Německo je dějištěm rostoucího hnutí proti vládním restrikcím spojeným s koronavirem. Demonstrace probíhaly v Berlíně a dalších městech. Protestu ve východoněmeckém Lipsku se minulý měsíc zúčastnilo přes dvacet tisíc lidí. Co asi čekal? Tady se sahá na základní lidská práva a lidé tuší, že by to bylo to poslední co v životě udělali. Pak už jen tvrdá totalita a makat na pracháče za každou cenu. Teda ti co přežijí.

1 komentář

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. monolaurin

    Souhlasím, aby se ti, kdo odmítnou vakcínu, měli možnost vyhnout nemocnici a perzekucím a léčit se sami. Existují přírodní antivirotika, viz odstavec Přírodní látky v článku 222-covid-19-sars-chripka-virove-infekce na webu svetfarmacie. (Odkaz neuvádím kvůli případnému spamfiltru.) Z nich dlouhodobě používám kokosový tuk (obsahuje antivirotikum monolaurin). 1 čajová lžička při prvních příznacích nákazy = 100% úspěšnost. Nevidím důvod ho nevyzkoušet proti covidu. Zároveň zvyšuji tělesné pH přidáváním 0.5 č.l. jedlé sody do 1 litru pitné vody.

    Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.