Dalších 30 dní naloženo a pak zase, zase........... a- a a+

Ano, Covid není legrace, ale ať se dívám  kam chci, tak většina úmrtí je nějaká nemoc kterou Covid umocní.

2018 – zemřelo 11920 osob

2019 – zemřelo 112 400 osob

2020 – viz neuzavřené tabulky protože rok neskončil

Je jasné, že smrtnost se nijak výrazně nezměnila. Jediný údaj který sedí je ten, že nejhůře jsou na tom lidé od 65 do 85. Celkem pochopitelné, protože v těch létech už skoro všichni na něco stonají. Ano, Covid není legrace, ale ať se dívám  kam chci, tak většina úmrtí je nějaká nemoc kterou Covid umocní.

Jedno vím docela určitě. Kdo napíše že mu jde o život starých lidí jak v domovech pro seniory, či v LDNkách, nebo i doma, tak lže. Nikdo jim neleží v žaludku tak, jak právě staří lidé, co spotřebují obrovské peněžní sumy které by ostatním zůstali za nehty, kdyby se starých lidí zbavili. Jsou přece tak nepotřebná. Nejsou k ničemu a jen ujídají ze státní pokladny. Že tam celý život dávali daně? Koho to zajímá? Nikoho. Tento svět není pro starý a protože neví co je soucit a láska, tak má našlápnuto k samozničení.

Tento svět je drsný a chování lidí k sobě je hnusné. Dříve se náš stát rozpadl na dvě poloviny kvůli prezidentských volbách a dnes nás rozděluje Covid-19. Roušku nosím, protože nechci děsit ty, co už jsou vyděšení jak králicí před vlkem. Přesto nemohu projet svůj názor, protože hned se mi dostane nadávek ze strany rouškařů. Hned jsem dement, pak debil a ničemu nerozumím. Požádám-li o slušnost, dostanu to hned ze všech stran. Slušnost je v pekle, demokracie umřela na Covid a závist s nenávistí kvete jako plevel co nemá konce. Tahle chcete předat potomkům? Je to jen na nás co bude dál.

3 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Jirka

    Choroba tady už byla. Covid posloužil jen jako zvýrazňovač ! A přeju všem hezký svátky a hodně zdraví v novém roce !

    Odpovědět
  2. KARA

    My, kteří jsme půlkou svého života kráčeli před Listopadem, (který měl přinést lepší dobu pro všechny) jsme si ještě v té době založili rodiny, přivedli na svět děti, do kterých jsme vkládali - protože jsme jim šli vzorem - jak se slušně chovat, že bez práce nejsou koláče, že s poctivostí nejdál dojdeš, že - pak už - když dekokracie, která nahradila totalitu, umožní všem lepší život. Jenže, ano máš pravdu Mili, slušnost, je v pekle a demokracie umřela. Proč? Společnost nedrží spolu, stáváme se sobci, bezohlednými lidmi, kteří žijí ve smyslu \"tady a teď\", co nejvíc si užít (panebože ale CO a za jakou cenu?), avšak potom nechápu když tady a hlavně teď, proč hromadí majetek, pěchují konta. Společnost je \"nemocná\". ale ne, díkybohu ještě ne všichni. Ta nemoc, ale není to COVID, zasáhla mnoho rodin, vztahů v nich a tolik lidí je \"nakažených\". Tady to není na roušku, ale na odkamenění srdcí a přesypání hodnot v mozku.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Tak. Povýšil se majetek nad morální hodnoty a někde se to muselo projevit.

      Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.