Nedonošených dětí se zbavme a ušetříme peníze a- a a+

Jsme opravdu skvělá země. Jeden nazve všechny děti nebezpečným odpadem a druhý by nejraději zavedl metody Řecké Sparty. Všechno co není akorát se bude házet ze srázu.

Zbavme se nedonošených dětí, jsou to zrůdy, napsal český exposlanec Jaroslav Škárka. Nevyvinuté zrůdy, které budou mít IQ kolem padesátky a budou pro společnost pouze přítěží a jsou zbyteční.

Tohoto člověka vytočila reklama fondu Nedoklubko, který pomáhá rodinám předčasně narozených dětí a neváhal se do nich obout. Rozhořčeně nás poučil, že budou stát jen peníze a nic nám do kasy nedají. Vlastně vám sdělil, že by z nich vyrostli darmožráči.

Pak to chtělo to hovado vylepšit tím, že to myslel tak, že by tyhle zbytečné děti měly vyrůstat po ústavech a nezavazet. Ať se o ně starají nějaké instituce. Škárka nás informuje, žádný mentál pro naši společnost nemá význam a je to zbytečný člověk a slovo „člověk“ píše s velkým sebezapřením, protože je to spíše zvíře.

Myslím, že hodně z nás zná historii a ví, že tohle byla metoda hitlerovského Německa které neváhalo vraždit, nemocné, postřižené na duši či na těle. Jejich metody byly naprosto nelidské a Škárka jedná jak by se to od nich naučil. Lidé, dávejte pozor na tokové lidi, nebo se dostanou k moci a pak už nebude pomoci nikomu.

Jsme opravdu skvělá země. Jeden nazve všechny děti nebezpečným odpadem a druhý by nejraději zavedl metody Řecké Sparty. Všechno co není akorát se bude házet ze srázu. Tak fakt nevím, co si mám myslet. Jsou normální, nebo potřebují léčbu šokem? Možná by pomohla svěrací kazajka.

Myslela jsem si, že už mne nemůže nic překvapit a pohoršit víc, jak už jsem zažila. Omyl. Jsou mezi námi taková hovada, že patří na to slušná slova a nejsou a pokud bych napsala slova co se mi derou na klávesnici, skončilo by to žalobou. Doba západu a konzumu sebou nese tyhle bezemoční zrůdy. Mají v mozku z peněz kostku a neohlížejí se nalevo ani napravo.  Pokud se nechceme dožít Sparty, tak teď je vhodná doba.

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.