Máme jen rok na správné rozhodnutí a- a a+

Máme rok na to, abychom dali mandát někomu, kdo nám z těch sraček pomůže. Pokud část bude volit Ano, druhá partu TOP, ODS a KDU a třetí Piráty, tak se vůbec nic nezmění.

Spojení politiků a lidu je stejně nepovedené a nežitelné jako manželství, když k vrcholu při sexu dojde jen jeden z manželů. Je prostě odsouzeno k zániku. Napřed snaha, tak otupělost, lhostejnost a pak se najednou plíživě zrodí nenávist. Chvilku se některý snaží a pak si řekne, seru na to. Přesně v tomto bodu zlomu jsme. Otupělí, s nechutí cokoliv dělat a s nechutí někoho poslouchat. Už je jen pár vytrvalců co si říkají, ještě jde něco změnit, něco napravit, ale nikdo neví jak a co by vlastně měl dělat.

Někteří mi asi budou nadávat, další budou naštvaní, ale já trvám na tom, že lid potřebuje někoho, ke komu může vzhlížet a ke komu upřít svoje naděje. Bez toho to prostě nejde. Proč je to tak? Protože ti dole si neuvědomují svoji sílu. Většinou si řeknou a co sám samotinký s tím asi mám dělat a má pravdu. Sám voják v poli je odsouzený k zániku. Proto tvrdím že je třeba mít někoho, kdo dá lidem jasně najevo, že oni jsou tou hybnou silou, to oni mají svoje práva na slušný život, to oni nemusí poslouchat kdejakého samozvaného lháře. Naše politické spektrum se prolhané a pokud řeknou někdy pravdu, tak jen proto, že jim nic jiného nezbylo, jen proto, že byli usvědčeni ze lži.

Lidé by měli vědět, že 10% vládnoucích lidí této planety jim nemůže vládnout, když jim to nedovolí. Pokud se někomu zdá, že je spravedlivé aby někdo kadil do zlatého záchodu a druhý neměl na chleba, tak ať raději ani nečte dál, protože já si to nemyslím. Každý člověk má právo za svoji práci na takovou mzdu, aby žil slušně beze strachu z dalšího dne a strachu, co že si za to almužnu koupí. Pokud si někdo myslí, že žijeme v kapitalismu, tak ani to není pravda. Tohle je daleko horší totalismus než jsme kdy poznali za komunistů.

Potřebujeme někomu začít věřit a doufat, že ten člověk si naši důvěru plně zaslouží. Potřebujeme silnou duševní oporu a člověka, kterému slovo morálka a sociální cítění není cizí. Až si konečně Slované přiznají, že západ je nikdy nepřijme jako sobě rovné, tak se možná stane něco, co nás zachrání. Vypadnout z EU a vybudovat silnou V4, kde si budou země opravdu pomáhat a ne zneužívat tak, jak to dělá zkorumpovaná EU. S touto politickou garniturou k záchraně nedojdeme.

Máme rok na to, abychom dali mandát někomu, kdo nám z těch sraček pomůže. Pokud část bude volit Ano, druhá partu TOP, ODS a KDU a třetí Piráty, tak se vůbec nic nezmění. Už snad víte, že nám v ničem nepomohli a všechno co dělali, tak jen kvůli sobě. Budeme se muset rozhlédnout po jiné možnosti a vyzvednout nahoru někoho jiného a doufat, že selský rozum vyhraje.

2 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Bezix Alfons

    No fajn je vše co po zkušenostech děláme. Někdo lépe, jiný hůře. Někdo se z chyb poučí, jiný je opakuje. Změnit vzorec chování u sebe je dost těžké. Změnit vzorec chování většiny je prakticky neuskutečnitelné.

    Odpovědět
  2. Jirka

    Vždycky si můžeš vybrat mezi velmi pravděpodobnou katastrofou a téměř jistou apokalipsou. Nemusíš. V tom případě ale počítej s apokalipsou.

    Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.