Důchodci jste vyžírky a- a a+

Co je na tom nejvíce smutné? Jejich obdiv ke starým politikům, celebritám a pracháčům. Tam věk nevadí. Vadí jen nemajetní staří důchodci ve vlastní zemi.

Dnes jsem pro vás vybrala jen pár názorů na důchodce a jejich právo na život. Vypadá to, že mladí by nejraději všechny nad 65 nechali vychcípat, protože prý žerou a navíc prožírají jejich budoucnost. Dokonce jsou všichni důchodci rudí a nemají se srát do života ostatních. Mají jen tak dožít svoje dny a to nejraději o chlebu a vodě, nechodit mezi lidi, protože důchodce už není v očích mladé generace rovnoprávný člověk, ale odpad společnosti. Od jednoho syna nějaké asi hodně smutné matky jsem se dočetla, že důchodci prožírají peníze svých vnuků a svých dětí.

Strach jednoho syna další matky mě opravdu naštval za ni. Prý ve volbách rozhodují vidláci, nevzdělanci, fanatičtí věřící a odlehlé regiony. To všechno jsou podle něj hlupáci kterým by se mělo vzít právo volby. Velice výživný je komentář pipiny Za lepší Česko. Všem důchodcům volící SPD nebo KSČM by se měl snížit důchod. Prý aby je to trklo, ale pro mne to vypadá, že jim přeje smrt hladem. Doufám, že její babička je pevného zdraví a bude si svůj důchod navzdory vnučce užívat alespoň do stovky. Nakonec se dozvídám, že jsou důchodci jen vyžírky.

Že hodně mladých jsou pitomí a líní až to bolí dávno vím. Že přejí smrt všem co se dožili důchodu vím také. Jen nevím, co by si ti hlupáci bez nich počali. Všechno co jim tady důchodci zanechali bylo za jejich práci. Na svoje důchody celý život pracovali a ani jeden z nich neznal to, že by se válel na sociálních dávkách. Pracovat byla povinnost, jinak to bylo příživnictví a šlo se hezky do basy a tam si to člověk musel odpracovat a ne se válet.

Vědí vůbec ti mladí hlupáci, že rozprodali vše, co jim ti důchodci vybudovali? Kdo asi po válce postavil zemi na nohy? Kdo postavil továrny, silnice, paneláky a které se teď zvete a mají být dokonce zařazeny do kulturního dědictví. Zase jen ti, kterými tak opovrhují. Kdo dokázal donutit Romy pracovat, zase jen režim. Kdo nám chránil hranice a naši bezpečnost. Naši mladí synové a ne ty karikatury v barvě duhy, v sukýnkách, nebo lezoucí po zemi jako otroci. Dívky byly dívky a chlapci k nim měli úctu. Všechno se vytratilo a vy chcete staré lidi učit? Oni by měli učit vás, ale vy jste nepoučitelní. Vy si prostě tu hubu budete muset rozbít a já jen doufám, že to vydrží ještě dost dlouho, alespoň tak dlouho dokud budou dnešní opovrhovaní důchodci žít. Dej jim osud dlouhý život.

Co je na tom nejvíce smutné? Jejich obdiv ke starým politikům, celebritám a pracháčům. Tam věk nevadí. Vadí jen nemajetní staří důchodci ve vlastní zemi.

14 komentářů

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. ivo cigi

    vy kteří reagujete negativně na lidi v důchodu jste trapní až sprostí.Já jsem pracoval cca 43 let a jsem dle Vás vyžírka na odstřelení.Ať tě zchromí a buť závislý na pomoc člověka v důchodu.Mladá nebo mladý se na takové vybodnou.Budeš jenom na obtíž.Do hrobu s námi a pořiť si pohřební službu-toť jistý kšeft.Zdechni napřed ty.Nejlépe na silnici s tobě podobnými.Zdar tobě a tvé rodině.

    Odpovědět
    • Milena

      Nevím na koho jste reagoval. Jsem autorka a jsem na vaší straně.

      Odpovědět
  2. liška

    Milovaní studentíci,začínám prosazovat platbu za VŠ ,protože nevíte roupama,co dělat.Takže po vzoru USA vezměte si studentskou půjčku, ,financujte si vzdělání .Proč bychom my pracující vám měli platit vzdělání a vy nás urážet a urážet lidi,kterým prožíráte důchody,které jsou ostudou pro tento stát,jak jsou nízké....

    Odpovědět
  3. KARA

    Generace dnešních třicátníků může mít na co si vzpomene. Slovo může je důležité. Má možnost, chce, má na to? Zadluží se? Když to a to nemá je jím tím kdo to nějak má opovrhováno. Nastalo to po Listopadu - vše staré je zaručeně komunistické, ano vše, včetně těch rodičů, prarodičů, kteří na co si nevydělali to neměli. Apropo ale ne na co si vzpomněli, ale omezený výběr, skoro žádný. No panečku a jak jsme my, dnešní šedesátníci vyrostli, vystudovali, naučeni pracovat, okoukáno od rodičů, prarodičů. My si ještě umíme vážit věcí a vztahů - tam ve vztazích je současná společnost na štíru. V podnicícíh ve firmách veškeré staré vedení, momichodem mající zkušenosti, pryč do hajzlu a nástup mladých, rovnou ze škol, kteří nadutí nafoukaní a hlaně \"důležití\" posrali kde co mohli a pak se zlatým padákem vlezli jinam a tam to samé. Jedno platilo, platí a platit bude\"V práci a vědění je naše spasení.\" Toto říkával můj táta a je to pravda pravdoucí. Ahoj

    Odpovědět
  4. Eugenie

    Jak jsme si je vychovali,takové je máme.Kde rodiče mají úctu ke starším,tam asi důchodce neuslyší něco o vyžírkách. Kolik dětí vyrůstalo od jednoho roku v jeslích?Místo mámy a táty nahradila teta v jeslích.Oni vám jen vracejí,co jste jim dali v dětství, Proto klidně odloží mámu do domova důchodců. My jsme jim dávali vše co chtěli,ale oni potřebovali lásku a teplo domova. V televizi jen samé násilí a vulgarity Všechny možné úchylky jsou považováné za normální ale stáří je považováno za úchylku.

    Odpovědět
  5. Horčička Ladislav

    Nu pak jsou vyžírkové i studenti,protože na rozdíl od důchodců,ničím nepřispěli.

    Odpovědět
  6. Nguyen

    Mladé zmutované, zdegenerované havloidní blbečky je třeba řezat jak žito, poslat do práce, zpoplatnit školství. Neznají cenu ničeho, vše mají za darmo! KDO jim to vše vybudoval, připravil????? Jenom zkurvená havoidní hyena může kecat takové pitomosti o důchodcích! Mladí blbečkové by jim měli líbat holej zadek!!!! Buď se hajzlové vzpamatují, nebo bude lepší je zlikvidovat!!!

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      To je vše pravda, ale co s tím? Tohle všechno je mají naučit rodiče, nikdo jiný je nezastane.

      Odpovědět
      • Irena Květoňová

        Je smutné, že na mladé lidi neměli a nemají dost času, aby si spolu povídali o všem možném. V mnoha případech to jsou novodobí otroci. Mají 2 i 3 práce a pak přijdou domů a jsou rádi že jsou rádi. A bohužel když já se budu snažit dítě vychovat v jakéstakés úctě ke starším a autoritám, kolektiv ho strhne. Asi bych se taky přizpůsobila, ale jsem ráda \"vyžírka\" než žít v téhle vší NEJISTOTĚ co mají mladí. Ale oni taky zestárnou! Jak se jim bude líbit odsuzování \"že jsou staré vyžírky\"? Asi ani neznají balady Jana Nerudy. Krásná je Dědova mísa. Moc poučná

        Odpovědět
  7. Eva Hanzlíková

    Dnešní smradi chtějí být jedině manažery, právníky, prostě vším, kde nejsou ruce potřeba. Neváží si lidí manuálně pracujících. Neváží si starých lidí, kteří vyžili bez sociálních dávek a ochotně zadarmo stavěli v akci ZET. Objekty jsou dnes často využívány na herny, pochybné večerky a jiné zrůdnosti. Že vás hajzlíci hanba nefackuje. Po vás zbyde leda ho--o.

    Odpovědět
    • Ladislav

      Je to ostuda jak jednají mladí ale zestárnou také a co se týče peněz těch jsme za léta práce odevzdali až dost ale bohužel nastupující generace je rozkradla.

      Odpovědět
    • Milena Doušková

      Ano, řemesla vymírají a všichni chtějí sedět v kanclu na zadku.

      Odpovědět
  8. Jirka

    Nic nového pod sluncem. \"Dědeček a babička ujídaj nám chlebíčka\" Co by asi říkali dneska, kdyby se důchody nevyplácely. A mít děti a vnoučata bývávala jediná možnost, jak ve stáru nechcípnout hlady.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      To je možné, ale já to znám jinak. Pro mne bylo dědečkovo slovo důležité a jeho syn můj otec mu do smrti vykal a pamatuji si jak dostal jednou i facku a ani nemukl. Věděl, že si ji zasloužil.

      Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.