Naši politici nás prodali a přiblížili totální prohře a- a a+

Tak se vzpamatuj a bojuj. Každá troška stačí, protože kdyby každý přišel se svojí troškou, tak s vámi žádný politik nehne a už s tebou nebudu diskutovat.

Pantatíku Bože slyšíš? Hele, vezmi si mě nahoru k tobě a já budu hrát s tebou a svatým Petrem Prší a mohla bych tě naučit Mariáš nebo Oko. Nedělej ze sebe hluchého, protože já už jsem vážně nasraná, smutná a nemám chuť prožívat pozemské kraviny. Nechce se mi koukat jak se všechno rozpadá pod rukama a jak si zase silní berou všechno po čem zatouží a ti slabí to musí zacvakat. Když si mě nevezmeš do nebe, tak já tady brzo někoho zabiju. Vyhrožovala jsem jak se dalo, ale ticho po pěšině. Žádný anděl pro mě nepřiletěl a já si řekla:

„Ty vole, on to vzdal a kašle i na všechny i na mě. No nic, třeba si poslechne toto psaní a uvědomí se, že to prostě posral a vyrobil někoho, kdo patří na smetiště dějin. Mohl by nás nahradil něčím užitečnějším. Však on už by na něco přišel.“

Poslouchej Pantatíku

Tak se to EU, potažmo Německu zase povedlo. Schválili plán na půjčku 750 miliard eur a ručit za ni máme všichni bez ohledu jestli na to máme nebo nemáme. Za tuto půjčku budou ručit všechny státy EU včetně České republiky. Andrej Babiš tam složil zkoušku na totálního hajzla a prodal nás jako podřadné zboží. Naše platby do kasy Bruselu vzrostou o 40%. ČR v příštích 7 letech bude do EU platit, než z něj dostane. Tak jsme se najednou stali čistými plátci a nikoho nezajímá, že naše platy jsou proti Německu čtvrtinové.

Protože státy jako Itálie, Španělsko a Řecko prožral svůj majetek, tak jim budeme muset pomoci udržet jejich životní úroveň které je x násobně vyšší než naše. Řeknu to po lopatě. ČR bude ručit těmto zemím jejich násobně vyšší platy a důchody než máme my sami v ČR. Náš důchodce v průměru 300 euro a oni 1 200 euro. Aby si svůj životní styl udrželi, musíme jim ho zaplatit.

Když už se jim půjčí, tak si zase nemohou sami rozhodnout kam zainvestují, kde by to bylo pro všechny prospěšné. Zase zde bude rozhodovat EU, potažmo Německo. Ty zazobanější státy mají dost síly, aby zablokovaly všechno co jim nebude po chuti a nebude vyhovovat jejich mocenským plánům na zakoupení dalších zemí jak se jim to podařilo u Řecka, kterým ve vlastní zemi už nepatří skoro nic. Napřed jim Německo ochotně půjčilo a pak si všechno koupilo pro sebe. Jejich kancléřka dobře ví co dělá. Poučila se v historii a neválčí, ale ničí ekonomiky a pak si je za pár korun odkupuje a Německo bohatne a bohatne a brzo nás spolkne jak velryba Jonáše, ale nepočítejte s tím, že by nás ta svině dobrovolně vyplivla.

Babiš na summit odjížděl s tím, že podle rozhodnutí většiny Sněmovny nemá dělat potíže a tak je prostě nedělal. Proto taky dopadl jak otloukánek a já se divím a nechápu proč. Přece politiku dělají lidí, co chtějí vládnout a ne padnout na kolena a prosit o drobky z německého stolu. Brusel nám určil, do čeho strkat peníze a já se nestačím divit. Prachy půjdou na dobíječky elektromobilů nebo na budování fotovoltaických a větrných elektráren a zelený úděl. No co, bude to stát jen pakatel 675 miliard korun. 20% z peněz je vyhrazeno pro T-mobile (patří Německu) nebo firma 02 Petra Kellenera.

Zradil i V4. Nepřidal se k nim a měl, protože jeho síla vyjednávat by byla někde jinde. Polsko a Maďarsko si navzájem kryjí záda a vyjednali si daleko výhodnější podmínky a ČR ztratilo jejich oporu. Oni už vědí, že se na nás nemohou spolehnout a tak se daří Německu rozbíjet pomalu a jistě V4 a to je opravdu průser. Pro nás. Německo vítězí na celé čáře.

Českou republiku totálně potopil Andrej Babiš, jelikož vyměnil dotace pro svojí firmu za deset milionů občanů naší republiky. Česká republika se stane čistým plátcem do rozpočtu EU, jako by patřila mezi nejbohatší země EU, a žádnou slevu na odvodech nedostane. Vítězi jsou všechny země kromě České republiky.

V tom se objevila mlha a z ní vyšel sám Pantatík Bůh.

„Tak ty bys ráda do nebe? No to ani omylem. Víš kolik lidí chce od všeho utéct? Tak takhle by to nešlo. Dal jsem vám svobodnou vůli a je na vás, jak s tím naložíte. Tak se vzpamatuj a bojuj. Každá troška stačí, protože kdyby každý přišel se svojí troškou, tak s vámi žádný politik nehne a už s tebou nebudu diskutovat. Za mnou můžeš tehdy až splníš svoje úkoly na zemi. Vzpomeň si na Svatopluka.“

Rozplynul se a byl pryč. No jo, Svatoplukovi pruty. Čím víc nás bude a čím svornější budeme, staneme se neporazitelní.  Utřela jsem si oči a šla napsat další článek a doufám, že i to málo něco platí.

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.