Tatíku Masaryku jste prý rasista, tak sleze sám a utopte se a- a a+

Být vámi, tak skočím do Vltavy sám a už nevylezu, protože kdo se má na ty pitomce koukat. Když se dělá špatně mě, tak vám by bylo hůř. Sbohem tatíčku tam u nebeské brány.

Tak jsem se dozvěděla další novinku. Na soše Masaryka se skví nápis rasista. No nečtěte to. Taková věc se moc často neděje. Takže tatíček Masaryk byl rasista. Nějak to nechápu. Docela by mne zajímalo v čem jeho úchylka spočívala? Neměl rád černé koně, kočky, psy nebo krysy? Nebo nepil černou kávu? U nás totiž otrokářství nebylo a za doby Masaryka už vůbec ne, protože bylo zrušeno.

Tak jsem si uvařila kávu černou jako smrtnou neděli a pohrdla mlékem i cukrem. Když už má tatíček nálepku rasista, tak já s ním soucítím hořkou kávou. Fuj, moc mi nejede. Vytáhla jsem si Jih proti severu, stáhla 4 díly Scarlet a jala se studovat a hledat. Přečetla a zhlédla, ale z tatíčka Masaryka jsem neviděla ani ň, jméno jsem nezahlédla ani koutkem oka. Tak kde se ten člověk v době otrokářství ukrýval fakt nevím. Vím jen, že se asi reirkarnoval do Rakouska-Uherska a celý život se snažil o svobodu československého lidu, bídák jeden rasistický.

No tatíku, jednou už vám sochy bourali, někteří vás ukrývali kde se dalo a po převratu vás vraceli na piedestal. Tak už jste se pokoukal a teď hybaj dolů, než vás sundá duhový Kolář s jeřábem za asistence Novotných spratka. Tak prosím vás slezte dolů sám, aby na vás nesahali všelijací primitivové, neusekli vám hlavu i když kamennou protože přijde doba, kdy vás zase budou hledat po sklepích a posazovat na piedestal. Být vámi, tak skočím do Vltavy sám a už nevylezu, protože kdo se má na ty pitomce koukat. Když se dělá špatně mě, tak vám by bylo hůř. Sbohem tatíčku tam u nebeské brány.

1 komentář

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Jirka

    Bílá nemoc. Ano, barevní jí netrpí. Kde se vzala. K čemu prospívá ? Komu prospívá ? Qui bono ? To se asi zatím neví. Tak to vezmeme z opačné strany ? Komu škodí ? Milunko, škodí rozumným lidem. A čím dál víc. Oni ti rozumní lidé mají v sobě snahu se proti nesmyslům bránit. Třeba i pasivně, když to jinak může přinést šikanu. Rozumné lidi je nutné odstavit z míst, kde by mohli blbcům oponovat, škodit, posílat je do cvokhauzu. Zastrašit, aby je taková myšlenka ani nenapadla. Homosexualita už pár let není nemoc. A ejhle, máme tu 79 pohlaví. Zločinci, kteří by v temném středověku skončili na šibenici hned při prvním odchytu, pobydou pár měsíců či let ve fešáckém kriminále a pak je zase pustějí mezi slušné lidi. Policajt se mi do futrálu nevejde, pistole však ano. Tak mi ji seberou, zakážou. A abych si ani neteoretizoval, tak vymysleli předsudečnou nenávist a udělali z ní trestný čin. Posprejovat Karlův most, to se přeci neřeší. Ale namalovat politikům tykadla, za to je flastr jako sviňa. Je to jako v Rusku za Brežněva : \"Poletovat si tady každej může jak chce, ale VYSKAKOVAT si na nás nebude nikdo\". Tak zatím !

    Odpovědět
Zrušit reakci

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.