Odsouzená se hlásí o slovo a- a a+

Chtěla bych Langa podřezat jako svini na porážku, ale sežrat ho nechci. Chci ho zahrabat do hnoje. Než jsem stačila mrknout, byl můj, podle soudu nevinný výrok, smazán, já dostala tři dny basy a tento výrok.....

Náš soud se jako vždy zachoval prapodivně. Nepravomocně zastavil trestní řízení proti Martinu Langovi za jeho výroky na Facebooku vztahujícími se k prezidentovi Miloši Zemanovi. Důvodem jeho radikálního postoje je podle něj to, že pokud se nelze dovolat jinak práva, je nutné takové zlo vybíjet, je nutné nositelům takového zla uřezávat hlavy a pálit sračky, co z nich zbudou.

„Zeman je druhý Hitler a je nutné ho podřezat jako svini. Debilní senilní bolševik Zeman se rozhodl zákon podepsat a je třeba ho zabít též. Ideálně takovou zrůdu podřezat, jako přestárlou svini a nechat vykrvit a poté spálit,“ psal komunální politik ze středních Čech dále.

Lang je opravdu podivná postavička na naší politické scéně, ale o nic podivnější není náš soud. Doufám, že se prokurátor odvolá a soud svoje rozhodnutí přehodnotí, protože jinak je to na vzpouru a věšení soudců a politiků na pouličních lampách. Lang si dovolil vůči prezidentovi opravdu silný výrok a neměl by být dovolen vůbec nikomu.

Jen tak na zkoušku jsem jsem na Facu napsala tato slova:

„Chtěla bych Langa podřezat jako svini na porážku, ale sežrat ho nechci. Chci ho zahrabat do hnoje.“

Než jsem stačila mrknout, byl můj, podle soudu nevinný výrok, smazán, já dostala tři dny basy a tento výrok.

Před nedávnem jste zveřejnil(a) obsah, který porušuje zásady Facebooku. Tuto funkci jsme vám proto dočasně zablokovali. Další informace najdete v centru nápovědy. Pokud chcete do budoucna podobnému blokování předejít, prostudujte si zásady komunity na Facebooku. Pokud si myslíte, že to není proti našim zásadám komunity, a dejte nám vědět.

Zablokovali mi všechny funkce a na můj dotaz proč, když pan Lang podle soudu může podřezat i prezidenta mi raději nikdo neodpověděl. Jak typické pro naši zkorumpovanou zemi. Co může pán, nesmí obyčejný kmán. Tohle je ta svoboda slovo pro všechny stejná. Není a nikdy nebyla. Stále se snaží zavírat nám ústa a když nechceme vypadnout z kola ven a dostat třeba měsíc basy, nebo jako já jednou i tři měsíce a pohrůžku, že pro příště mi zruší účet.

Všichni moji virtuální kamarádi to docela dobře znají. Už jsme si to vyzkoušeli všichni. K čemu nás to nutí? Chovat se stejně jako za komunistů. Vymýšlet si obchvaty, náznaky a nenechat se vyhodit. Já tohle odmítám a psát bude dál tak, jak mi velí svědomí.

Existuje nová síť pro nás, kterým se zavírá pusa. Ještě má kojenecké potíže, ale už teď je tam dobře. Není cenzura a nemusíme se bát svoje názory psát tak, jak to cítíme. Přijde mezi nás a pojďme se spojit jako jsme to kdysi uměli a měli bychom to umět zas.

1 komentář

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Frank

    Pan \"L\" podla zdrojov co uvadzate zverejnil vyrok: \"„Zeman je druhý Hitler a je nutné ho podřezat jako svini.\" Nie je to zalezitost pre pravnikov a policiu? Snazim sa rozumiet Vase pohorsenie a aj rozsudok co ste dostali na tri dni, ale! Nie ste skolacka a viete sakramentsky dobre v akej dobe zijete. V akej spolocnosti zijete. Ze pan \"L\" nie je sam a ze ma kamosov a ma bratov. Tato liga nie je Vasa liga a zda sa mi ze by Vas prehlasovali, teda prevalcovali. Zda sa mi ze je zbytocne sa dovolavat prava a spravodlivosti. Len tak mimochodom urcite ste poculi meno Nela Liskova. Urcite ste poculi meno Alena Vitaskova. Ja kauzy tichto dam nestudujem ale posudzujem ze im bolo seredne ukrivdene. Dovolaju sa prava? No, uvazte: ziju v tej istej zemi ako Vy? A teraz akoby osobne. Je mi strasne luto ze ste si zvolili niest kriz co nie ja urobeny pre Vas. Nie je zapotreby aby ste ho niesla. Zasluzite si to? Co dokazete tym bicovanim a krizovanim sama sebe? Je mi jasne ze je to Vase rozhodnutie a kriz nesiete dobrovolne. A tak zopakujem. Oni maju priatelov. Spojencov. Bratov.

    Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.