Co chce samozvaný vládce Bill Gates a- a a+

Nejste ovce, nebojte se odmítnout to, co nás čeká a projevte svoji vůli. Každý máme právo projevit neposlušnost. Každý si může najít způsob, jak bojovat proti všem, co nám chtějí nasadit obojky a udělat z nás otroky kterým půjde jen o přežití.

Kdo je Bill Gates  Spoluzakladatel Microsoftu Bill Gates se rozhodl, že spasí svět i proti vůli jejich obyvatel. Nebo, a to je pravděpodobnější, tomuhle chlápkovi s bezednou peněženkou tak chutná moc a manipulace, že je ochoten udělat cokoliv, aby dál vedl svoje ovečky na porážku.

To on bude určovat kdo dostane práci, kdo může vycestovat. Pokud nebude očipováni jako psi, tak nic nebudete moci. Pokud se nenecháte očkovat, budete vyloučeni ze společnosti a podle všeho vám nikdo nepodá ani kůrku chleba.

To je ten důvod, proč se z viru udělala pandemie a je to bič jak nahnat lidi tam, kde je chtějí mít. Lidé ze strachu přijmou vakcínu i čip, protože hlad a strach je nejstrašnější důvod k povolnosti. To vidíme na ochotě se nechat zabalit do roušky, chodit nakupovat v určenou dobu a nechat oddělit staré lidi od mladších. Je to pořádný hnus.

Dostanou ho všichni a důvod je, nenakazit ostatní. Takže buď dobrovolná samovazba a zákaz návštěv všeho kde jsou lidé, nebo čip a vakcína. Začneme u učitelek a všech dětí ve školách a ve školkách, dále jsou tu prodavačky, pokladní u kas, dále lékaři, zdravotní sestry, důchodci, zaměstnanci domovů důchodců, policisté, vojáci, hasiči, úředníci, prostě celý zpitomělý svět. Bez průkazu digitální imunity nebude možné sehnat práci. Firmy, vyděšené z hrozby karantény, se budou děsit a štítit neočkovaných kolegů. Vznikne celospolečenská hysterie a to je voda na mlýn Billa Gatese, který tahá za nitky.

Bill Gates se prý chystá zachránit svět. Taková hloupost. Spasit svět s jeho finančními prostředky jde úplně jinak. Třeba ochránit životní prostřední. Vymýtit hlad. To mám smysl. Vakcinace a čipování je jen nový způsob jak zavést otrokářství. Lidé dávejte si pozor. Nejde zase o nic jiného než o peníze a vládu nad světem. Strašení koronavorem má jediný účel. Nechat se očkovat vakcínou, kterou nám dodá spasitel Gates. Miliardy dávek, miliardy peněz pro něj a farmaceuty.

Kdo zvolil do čela světa tohoto „spasitele“ který není nic jiného než tvrdý obchodník se strachem a smrtí. Není to politik, lékař, virolog, epidemiolog, vědec a už vůbec není humanista. To z jeho pusy padají slova a nutné regulaci obyvatel. Je nás moc a možná že tou svoji vakcinací chce pořádně korigovat svět.

Základem všeho je, uvědomit si, že jde opravdu jen o obchod a peníze. Jděte k doktorovi, zaplaťte a nechte si j píchnout. Když to udělají všichni, uděláte z něj nekorunovaného vládce světa. Děkuji Bohu, za internet, který nám dovoluje hledat informace a včas pochopit souvislosti a nenechat se jen tak opít rohlíkem. Svět se probouzí z naivity a oblouzení a dává mu najevo, že si svoje vakcíny a čipy může použít na svoji rodinu a pár hlupáků, co ze strachu udělají všechno.

Bill Gates nyní hraje vabank. Vakcinace I.D, čip nastřelené do člověka bude nahrazovat veškeré peníze, které zmiznou a měna bude jen virtuální. Dostaneme kryptoměnu a budou z nás jen otroci. Novy patent firmy Microsoft je z 26.3.2020. Jeho číslo jest 060606. Proč to všechno. Burzy se hroutí, peníze nemají cenu a je třeba nastolit Nový světový řád. Ovšem, dobře v něm bude jen pár vyvoleným a my ostatní budeme jen postradatelný materiál.

Nejste ovce, nebojte se odmítnout to, co nás čeká a projevte svoji vůli. Každý máme právo projevit neposlušnost. Každý si může najít způsob, jak bojovat proti všem, co nám chtějí nasadit obojky a udělat z nás otroky kterým půjde jen o přežití.

3 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Kokoti

    Co to tu blijete za sracky, vy jednobunecni primitivove!! To je k neuvereni co si ty rude onuce nevymysli za kokotiny a jeste si mysli, ze jim to nejdo bude zrat, jovada!!

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Podle toho jak si říkáte, nejde vás brát vážně. Můj děda by dodal že jste kokot drevený plechom obitý.

      Odpovědět
  2. K-NOBL-AUCH

    To vidíme na ochotě se nechat zabalit do roušky, chodit nakupovat v určenou dobu a nechat oddělit staré lidi od mladších. Je to pořádný hnus. Hnus? Sto a jeden krat som tvrdil ze "There is no exit". Ze nieto uniku, nemame kam utiect, atd. Ten vyrok som cital pred mnoho a mnoho rokmi. Obycajny cloviecik utiect nemoze, pretoze na to nema. Snazite sa marne pretoze banda lotrov vas najde. Zdani tak seredne ze budete nuteny majetok, svoju oazu predat. Alebo na vas nasiju nove nariadenia. Cip? Vakcinu? Neviem co skorej ale sto percentne suhlasim ze zatah ci sikana a dezinformacie a prevrat sa dari . Najprv som bol informovany rucne pisanym papierom na poste ze drobne a papierikove peniaky neprijimaju. Proste puc! V obchodoch zmizol toaletak, muka, drozdie.Nalepili na podlahy sipky a ovecky chodia ako prvackovia, chybi uz len provazek. Rano od siedmej do osmej je otvorene pre seniorov. Zatulal som sa pre par drobnosti co si nepredpestovavam sam, ako vonave koreniny co eventualne vysusim. Rada celkom uctyhodna a pustali nas specialne urobenym vchodom po jednom. Po pol hodine som uspesne a spokojno nalozil 5-6 mrnavych sadenicik. Dalej som zastavil v stavebninach kde trebalo kupit lepenku, sroubky, klinecky a ine malickosti na bedynku co je nutna ozdobit a urobit prakticku stvorkolku. Parkovisko pre handikapovanych pobliz vchodu bolo zrusene a vyznacene oranzovymi stuplikmi dva metra od seba. Ovecky, i ja, sme preslapovali presne akoby sa robil film. Nikto neremcal, nikto sa neodvazil protestovat, ale predavaci a personal totalne a maximalne ochotni a usmievavi. Vdaka panu za to. Moj nazor? Lotri a krvilacne hyeny z trapasu tazia. Vsetky mozne variacie su studovane a vyuziju sa vyhecovat situaciu do maxima ci uz proti Cine, Iranu ci zatiahnut mrnavucku zemicku, viz rep, cesku, do zapletaciek medzi amikmi a celym svetom co stratil cudnost a sudnost a vyhecuju konflikt s poslednou zemou co zatial nerabuje, nepodvadza, neprepada. Nema dovod. A co uvidime nakoniec? Predame vlastnu mater za dvanast striebornych? Nenadavajte prosim. Ci sa to uz nedeje ako s tou sochou co je v skladisti? A namestie s novym modernym menom? A za 12 streiborniakov si podrezme vetev na ktorej sedime.

    Odpovědět
Zrušit reakci

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.