Záhada, náhoda nebo trest? a- a a+

My se nedokážeme ani postarat o soběstačnost v potravinovém odvětví, v případě války se nedokáže sami bránit a nedokážeme dát práci našim lidem, aby mohli vydělávat a slušně žít. Tak co vlastně umíme? Jen pyskovat na sítích a dál nic.

Německo, Francie, Itálie, Španělsko, Británie. Nejsem ani špiónka, ani konspirátorka různých teorií, ale zaráží jedna věc. Nejhůř je těm, co mají na svědomí pomalé ničení Evropy. Jsou to ti samí, co se podepsali na neštěstí Československa. Jsou to ti, co nás zradili Mnichovskou smlouvou a prodali nás Němcům jako nějakou nepotřebnou věc. Zní to docela šíleně a pak si připomenu jak zle je na tom USA, ta vraždící válečná mašina.

Po válce se beze studu spojili s Německem a čekali až do roku 1968, kdy nás chtěli dostat pod svoji kuratelu poprvé, ale to se jim tehdy nepovedlo. Rusové si nechtěli nechat sebrat svoji válečnou kořist. Po válce se dělila sféra vlivu a my jsme dostali za vládce Rusko. Teď si mohu říct, možná to tak bylo dobře, ale to je jen teorie po zkušenostech, co jsem získala pod pochybnou vládnou Evropské Unie. Proti nim bylo Rusko jen slabý odvar. Nechali nás dýchat, pracovat a hlavně nemít strach. Pak se jim podařilo dostat Polsko i Rusko a ostatní státy dostali na stříbrném podnose a nás jako zákusek na konec.

Máme převrat 1989, cinká se klíči jako v transu a lidé si chystají obojky, utahování opasku a poslouchají zrzavého opilce jak káže o tom, že se budeme mít jako v ráji. Na to se dobře slyší a tak honem pod vlajku EU a náš osud je zpečetěn. Postupně nás ožebračili, sebrali nám svobodu za kterou se prý bojovalo a dali nám do huby bonbony v podobě volného cestování. To jediné splnili.

Sešel se rok s rokem a s cestováním je konec. S rouškami na hubě se udávají sousedé, malé firmy jdou na buben a to, co jsme stačili vybudovat jde znovu do hajzlu. Už nám sundají náhubky, začneme od nuly a předáme potomkům zemi, která bude ekonomicky na dně. My se nedokážeme ani postarat o soběstačnost v potravinovém odvětví, v případě války se nedokáže sami bránit a nedokážeme dát práci našim lidem, aby mohli vydělávat a slušně žít. Tak co vlastně umíme? Jen pyskovat na sítích a dál nic.

Tahle se starají o svoje staré spoluobčany

  • Španělsko – Od 8. března zemřelo v pečovatelských domovech v oblasti Madridu 4260 lidí.
  • Francie – Ve Francii připadá na lidi z těchto zařízení téměř třetina úmrtí. Zemřelo v nich přes 3200 lidí.
  • Itálie – Podle statistiky tam od 1. února v domovech důchodců zemřelo přes 3850 lidí.
  • Německo – Také v pečovatelských domovech v Německu už zemřelo několik set lidí. Zatím nejhorší případ je popsán z Wolfsburgu, kde zemřelo 29 ze 160 rezidentů.

Politici nám říkají něco o tom, jak nás ostatní obdivují. Prý jsme si velmi dobře poradili a jak nás to semklo. Kdo to sakra vidí? Já vidím už zase naši zemi rozpolcenou a lidé jsou na sebe neuvěřitelně zlí. Zkuste napsat co si myslíte a ti co si myslí opak se na vás vrhnou, nadávají vám a nejraději by vás utopili na lžičce vody.  Kdo je pro roušku? Kdo není pro roušku? Tohle je bod číslo jedna a pak dlouho nic. Ten, kdo chce roušky si myslí jak to je to nejlepší co se může pro národ udělat. Pak tu máme druhou část která je přesvědčena o opaku. Vrátit se pomalu k normálu, protože virus tu bude s námi další roky, nejspíš bude mutovat a stejně se nemůžeme izolovat na roky. Stejně se pravidla porušují, pendleři jezdící do Německa nám to sem tahají a budou tahat dál. Tak co je vlastně lepší? To nechám na vás.

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.