Nestavte si lékaře na piedestal a- a a+

Jeden ředitel školy poslal tento dopis každému učiteli, kterého zaměstnal ve své škole

Přežil jsem koncentrační tábor, mé oči viděly něco, co by neměl vidět žádný člověk:

  • jak vědci inženýři staví plynové komory
  • jak kvalifikovaní lékaři tráví a mučí děti
  • jak vyučené sestry zabíjejí ženy a děti
  • jak absolventi vyššího vzdělání znásilňují a střílí ženy

Tahle slova jsem našla na internetu a bohužel s nimi musím souhlasit. To, že si někdo říká doktor či sestřička neznamená, že nejsou schopni nejhrůznějších zločinů a pod rouškou vědy se z nich stávají vrazi schopni neuvěřitelného mučení svých pacientů-obětí a to včetně dětí. Už roky se pokouším probudit lidi a hlavně ty, co pořád mají lékaře za nadlidi. Kdyby jim šlo o naše dobro a naše zdraví, neutíkali by hned po studiích za lepší výplatou všude po světě a hlavně do Německa.

Nebo mají Němci jiné jiné vnitřnosti, klouby, kosti, cévy či mozek jiné jako my? Jsou to snad lepší lidé co si zaslouží přežít a náš lid může klidně umřít? Nebo jak to je? Vysvětlete mi to páni lékaři s Kubkem v čele. Léčit po telefonu může každý blbec. Říct vezměte si Paralen, čaj a lehněte si do postele není žádná léčba a lékař který to takhle dělá by měl raději změnit zaměstnání. Třeba jít do….

Já jsem narazila jen na jednu telefonistku a tu jsem honem rychle opustila. Moji lékaři pracují tak, jako před Covidem a já jim za to z celého srdce děkuji. Žádný z nich není mladík či mladice, tři jsou už důchodci a proto jsou ještě normální a vědí, co jejich povolání obnáší.

Doktoři v koncentračních táborech

Také studovali s tím, že budou pomáhat a pak se z nich stali naprosté, nelidské zrůdy. Ve většině koncentračních táborů probíhalo množství experimentů, pomocí nichž chtěli nacističtí lékaři zajistit vítězství třetí říše na válečné frontě. Obvykle se však jednalo spíše o další formy mučení vězňů.

Josef Mengele, doktor smrt. Jeho vášní byla dvojčata. Co si vytrpěla, to nejde pochopit. Můžeme jen odhadovat. Německý lékař se krutými výzkumy nechvalně proslavil. Nebyl v tom sám. Další řada lékařů po všech koncentračních táborech se chovala stejně. Jejich motivací byla zvrhlá zvědavost a možnost beztrestně provádět zjevně neetické experimenty na jiných lidských bytostech. Připomeňme si některé hrůzy, které by se už nikdy neměly opakovat.

V táboře Buchenwald se lékaři snažili vyzkoumat, jak se bránit zápalným bombám s fosforem, k čemuž využívali zajatce. Vězni byli vystaveni popáleninám v důsledku vystavení fosforu či také bojovému plynu yperit a následně na nich byly zkoušeny různé medikamenty, jež měly rány zhojit. Není překvapením, že spousta z nich zemřela. Spousta vězňů byla také vystavena různým nemocem – malárii, tuberkulóze, žluté zimnici, tyfu a dalším chorobám, jež se nacističtí lékaři následně snažili léčit různými léky a očkováním. Zajatcům byly do infikovaných ran přidávány i třísky či kousky skla, aby došlo k co nejpřesnější simulaci zranění z bojiště. Vojenské cíle měly ospravedlnit i experimenty s podchlazením vězňů. V rámci přípravy na extrémně nízké teploty na východní frontě byli využíváni především ruští zajatci, u nichž se předpokládala geneticky větší odolnost vůči mrazům. Stovky zajatců v Dachau či Osvětimi byly topeni v ledové vodě a lékaři sledovali, při jaké teplotě a po jakém čase člověk zemře na podchlazení. Občas byla i snaha tento proces zvrátit a umrzlého zajatce oživit – například  vhozením jeho těla do vařící vody.

dr.Havrda a dr-Kubek

Hovor dvou lékařů a vy se rozhodněte sami, komu byste svěřili svůj život a komu je lépe se zdaleka vyhnout. Já mám naprosto jasno. Panu Kubkovi bych nesvěřila ani naše psy natož sebe a svoji rodinu.

Čeho jsou schopni lékaři, psychiatři a zdravotní sestry

Neuvěřitelný německý dokument o zločinech a zvěrstev páchaných na bezbranných obětech vězněných v psychiatrických léčebnách, vražděných lékaři. Místo pomoci je čekala smrt z rukou psychiatrů. Psychiatři podle dokumenty stáli i u zrodu koncentračních táborů a velká část z nich dokonce pomáhala v táborech smrti. Vše pod rouškou čistoty rasy.

Vliv psychiatrie dnes můžeme pocítit úplně všude. V našich školách, soudnictví, médiích, dokonce ve vládě. Poučila se však psychiatrie ze svojí minulosti? Nebo dnes psychiatři stále provádí škodlivé léčby na svých bezmocných obětech. Je to jen ten samý vlk v beránčím převleku?

Zbytek článku jen podle odkazu, protože je velmi dlouhý. Proto jen začátek a další je jen pro zvídavé.

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.