Pohroma pro všechny Slováky rovnou na Vánoce a- a a+

Jestli máte pocit, že nám se to stát nemůže tak na to ani nemyslete. Tohle je teď západní svět a my v něm jsme a tím jsme si podepsali ortel.

Zaposlouchala jsem se do projevu Mariana Kotleba a nevěřila jsem vlastním uším. Když jsem zatřepala hlavou abych se ujistila, že nemám v uších špunty, tak jsem je fakt neměla a to co jsem slyšela se nedalo popřít. Slovenská vláda chystá zrušení 10 000 lůžek a některé malé nemocnice. Přijde naprosto komické říkat svých obyvatelům jak jsou nemocnice přeplněné a že se tam nevejde ani myš do šuplíka a doktoři a sestřičky jsou tak sedřeni, že padají lidově řečeno na hubu.

Slovenská vláda jim jako vánoční dárky připravila tohle

Jako první dárek vláda na čele s Matovičom jako ministrem financí přijala státní rozpočet s očekávaným dluhem 5,5 miliarda eur. Tohle je rekordní dlužná částka a podle Kotleby se už nedá vůbec splatit a Slovensko oddlužit. Potomci dnešních obyvatel Slovenska budou otroky bank a zahraničních korporací. Budou pracovat za minimální mzdy v zahraničních firmách jen pro to, aby si mohli zaplatit jídlo a nájemné byty, protože už nikdo z obyčejných Slováků nebude mít na vlastní byt nebo domek.

Druhý dárek je velký a nepříjemný vláda ho dala Slovákům pod stromeček je zdravotnické reforma, kategorizace zdravotní péče. Tento název v sobě ukrývá velmi nemilou věc a sice postupné rušení okresních nemocnic. Zrušení asi 10 000 nemocničních lůžek a zrušení desítek porodnic. Dnes, když vláda, vidíte to v mediích hlavního proudu každý den, vláda mluví o tom, že v nemocnicích už nejsou volné lůžka a že nemají kam dávat nové pacienty. Když už je přijmou, musí odkládat termíny operací. Vlastně nic není. Nemají lékaře a nemají ani nemocniční kapacity. Tak přijali reformu a ještě tu kapacitu pořádně sníží. To je naprosto neuvěřitelné. Jak vidíte slovenská vláda zlikvidovala svým lidem dostupnou lékařskou péči.

Ještě nám zbyl třetí dárek při kterém neziskové organizace zářily blahem a lidé budou plakat smutkem a utrpením. Týká se to změny o ochraně přírody a krajiny, o národních parcích kde pod velkolepá gesta o tom jak velmi chtějí chránit krajinu, vytvářet bezzásahové zóny, jednoduše provedli to, že mnozí lidé, kterých se tahle reforma dotkne a jsou jich desetitisíce, nebudou moci na vlastních zahradách, na vlastních loukách, na vlastních pastvinách, na vlastních pozemcích který zdědili po prapředcích, nic pěstovat ani chovat domácí dobytek, nebo dostanou vysoké pokuty.

Je to likvidace slovenské venkova, likvidace slovenského polního hospodářství, potravinářství, chovatelství a pěstování na vesnicích, prostě na venkově. Nastává likvidace tradičního venkovského způsobu žití Slováků. Neziskovky jsou spokojené a začínají lidi vytlačovat z venkova do měst. V městech budou pod politickou kontrolou a už nikdy nebudou žít jako svobodný lid.

Jestli máte pocit, že nám se to stát nemůže tak na to ani nemyslete. Tohle je teď západní svět a my v něm jsme a tím jsme si podepsali ortel.

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.