Konec lidstva tak, jak je naplánován globálními lídry a- a a+

Toto vše je v souladu s prohlášeními WEF, že do roku 2030 nebude mít nikdo žádné soukromí. Klaus Schwab otevřeně prohlašuje, že si budeme muset zvyknout na společnost „plné transparentnosti“, kde se monitoruje vše, co si myslíme, cítíme a sníme.

Zdroj:  Patricia Harrityová, Expose News – Věděli jste, že existuje oficiální agenda, kterou silně propaguje Světové ekonomické fórum (WEF) s cílem nahradit lidskou rasu roboty, kyborgy a umělou inteligencí?

Jejich plánem je ukončit éru lidstva a nastolit novou éru „neo-lidstva“, ve které budou lidé směsí člověka a stroje a všechny naše myšlenky a emoce bude monitorovat umělá inteligence.

Konec lidstva, abychom „zachránili planetu“

Mnozí z nás viděli populární sci-fi filmy typu Terminátor o robotech, kteří ovládli svět a vyhladili lidstvo. Jen málo však víme, že právě takovou budoucnost pro nás připravují světoví lídři. Toto podporují, rozvíjejí, financují a vyzývají k zavedení po celém světě.

Globalisté dokonce tvrdí, že je to jediný způsob, jak zachránit Zemi před úplným kolapsem. Říkají, že bez ukončení současné éry lidstva a vstupu do éry „neo-lidstva“ je svět prý odsouzen k zániku.

Jedním z jejich argumentů je, že lidé jsou příčinou klimatických změn, a proto je třeba je pro „záchranu planety“ nahradit umělými alternativami.

Tato celosvětová reformace se nazývá „čtvrtá průmyslová revoluce“ a jejím cílem je zcela digitalizovat každý aspekt života na Zemi.

Klaus Schwab, zakladatel a předseda Světového ekonomického fóra (WEF), uvedl během nedávného „Summitu světové vlády“ v Dubaji následující:

„Budoucnost je už tady. Přichází jako vlna tsunami! Tato čtvrtá průmyslová revoluce nejen změní vše, co děláme, ale bude mít vliv i na to, kým jsme.“

Probíhají velké pokroky s cílem transplantovat lidskou osobnost do robotických nosičů, aby člověk získal umělou nesmrtelnost. Toto je konečný sen elit – stát se nesmrtelným.

Roboty již ve více oblastech světa nahrazují zdravotní sestry, sociální pracovníky, psychologické asistenty, lékaře, pokladníky, kuchaře, strážce zákona atp. První počítačové čipy se již implantují do lidí.

Míchání člověka se strojem je již realitou. Zatímco my zde teď mluvíme, umělá inteligence bere svět útokem a odstraňuje miliony lidských pracovních míst.

Je hrůzostrašné, že právě ta citlivá zaměstnání, kde lidé potřebují lidský dotek, skutečné porozumění a emocionální podporu, jsou nahrazována roboty. Dovedete si představit, že by se o vás staral robot v nemocnici nebo domově důchodců? A přesně to se děje.

Odstraňuje se lidský přístup, který je tak vzácný, krásný a hluboký, a nahrazuje se bezcitnými robotickými alternativami.

V každém státě na světě se zároveň instalují technologie, které budou neustále zaznamenávat všechny myšlenky, emoce a sny každého. Tyto technologie mají dokonce schopnost do populace vkládat myšlenky a emoce.

Není to žádná konspirační teorie, jak to veřejně vyhlásili bývalý prezident Chile Sebastian Pinera či mladá globální lídrka Světového ekonomického fóra Ida Aukenová, bývalá ministryně životního prostředí Dánska.

V jedné evropské zemi veřejnoprávní School TV (Školní televize) říká dětem, jak „skvělé“ je mít čip v mozku.

Google organizuje sympozia, na kterých prohlašuje, jak se lidé sjednotí s počítači, zatímco generální ředitel společnosti Nokia říká, že za pár let bude mít každý své chytré telefony zabudované přímo ve svém těle. To znamená, že každý detail našeho života má být neustále monitorován.

Světové ekonomické fórum mezitím pořádá konference o „transparentnosti mozku“, kde se diskutuje o tom, jak budou všechny naše nejintimnější osobní údaje uloženy v cloudu a kontrolovány velkými technologickými společnostmi.

Toto vše je v souladu s prohlášeními WEF, že do roku 2030 nebude mít nikdo žádné soukromí. Klaus Schwab otevřeně prohlašuje, že si budeme muset zvyknout na společnost „plné transparentnosti“, kde se monitoruje vše, co si myslíme, cítíme a sníme.

2 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Iva

    Ano, toto vše již dávno je plánované....před léty jsem četla dvě knihy Co nesmíte vědět a Co nesmíte vědět 2. Knihy jsem poprvé četla před deseti lety. Doslova jsem hltala stránky u kterých až zamrazí a zároveň si myslela.....hlouposti, to jsou jen konspirační teorie. I když už v té době se mi do rukou dostaly knihy, že všichni jsme v jednom velkém loutkovém divadle a za nitky, jako marionety, nás dávno vodí pár vyvolených. Temné plány těchto iluminátů nezná mezí ani soucitu. Jak se říká, jdou přes mrtvoly. Nyní jsem tuto knihu vzala do rukou znovu a nad stránkami jsem se více zamyslela a co více sama sobě si přiznat.............. jaká pak konspirační teorie? Vždyť se to již dávno začalo dít, děje se a nyní mě připadá, že to nabírá na síle. Zvláště pak strany 287 - 289, opravdu nadčasové, až z nich doslova mrazí po těle. \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Nový světový řád\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"............ to je neskutečná šílenost, která začíná \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"zelenými fanatiky\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" a konče elitou, která má jasný cíl. Opravdu Bůh nás opatruj a hlavně generace těch co příjde po nás. Zaujalo mě. \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Zbavme se bruselských byrokratů a všechny je vyhoďme. Jsou to lenoši. Nejsou užiteční k ničemu. Tito lidé nikdy v životě nic smysluplného neudělali.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" (Daniel Estulin 1.července 2010 Brusel) V druhé knize Co nesmíte vědět, je fascinující, že v době, když ji autor psal, již předpovídal válku na Ukrajině, až z toho mrazí. Navíc finančnímu světu velmi dobře rozuměl. Doporučuji přečíst.

    Odpovědět
    • Milena

      Četla jsem je a výtah mám i na stránkách. Je to děsivé.

      Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.