Krása bílé kůže a- a a+

Ani senát nepotřebujete, stejně nemá žádné pravomoci a i kdyby je měl, nic vám z toho nedá. Proč by měli kmáni rozhodovat, když je tam banda co si říká elita a já použiji slova spratka Novotného, jsou to pořádná jelita.

Kůži bílou mám co voní po dešti, větru a slunci
nechci míchat do mé barvy bělounké
černé barvy ani jednu jedinou unci.
Jak krásně se mění odstíny mé bílé kůže
když na tváři rozhoří se barva nachové růže
pak pustím k sobě slunce, bronzové mám tváře
Bože můj krásnou si mi dal barvu do vínku
já nebudu nikdy pochybovat ani chvilinku
Vždyť bělounkou barvou jsem celé rozzářená
já, bílá žena, jsem Bohem velmi milovaná.

Dnes jsem začala netradičně a to chvilkou poezie, myslím, že ten okamžik jejího čtení nikoho nezabije, protože pak pochopí, co na srdci mám, že svoji barvu bílou nikomu a za nic neprodám. No vidíte a pořád se mi do klávesnice pletou verše. Možná proto, že bílá barva ve mě vzbuzuje krásu, lásku, pohodu, cit, empatii a není v srdci místo pro ty, co nás nutí se za naši barvu pleti stydět.

Není jediný důvod poslouchat slova třeba herečky Žilkové co bílým ženám prorokuje, že přijmou nové samce a pak budou elity a pitomci spokojeni, protože všechny děti budou barvy kakaové. Nevím jak ostatním ženám, ale mě nedělá dobře ani pomyšlení, že by mi Bůh nutil černocha či muslima za manžela. Jsem bílá a jsem na to hrdá. Jsem věřící co nepotřebuje ani kněze ba ani kostely, protože celá naše příroda je obrovský Boží chrám.

Je mi jedno jakou má kdo barvu, ale není mi jednu když mě někdo nutí co se mi má líbit, jak mám žít a dokonce s kým mám spát. K čemu je taková svoboda co nám nasadila na krk těžké jho a my jak hlupáci se točíme ve vyšlapaném kruhu, držíme hubu a jen pro pána Boha nevyčnívat. Dodnes jsem nepochopila, jak si mohou dovolit lidem říkat, že žijí v demokracii. Že by jejich drzost a přesvědčení o naší hlouposti byly tak obrovské? Možná se najde pár hlupáků, ale stále víc je těch, co oči otevřeli a už je nezavřou, ale budou stále víc slyšet a vidět.

Lidé, nechtějte jen přežít, ale chtějte žít. To je velký rozdíl. Nikdo nemá právo vám to ubírat a až budeme mít tu sílu vynuťte si na všechna velká rozhodnutí referendum. Máte právo rozhodovat a sobě a o svých dětech. Nesmíte nechat svůj osud v rukou parlamentu. Je to složení šílených stran co bojují o koryta mezi sebou, ale svůj národ k tomu nepotřebují. Ani senát nepotřebujete, stejně nemá žádné pravomoci a i kdyby je měl, nic vám z toho nedá. Proč by měli kmáni rozhodovat, když je tam banda co si říká elita a já použiji slova spratka Novotného, jsou to pořádná jelita.

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.