Pokud vás už tohle nevystraší, musíte si rychle zresetovat mozek a- a a+

USA mají na ukrajinské hranici dvě divize vojáků (jedna divize představuje 10 až 15 tisíc vojáků). V Rusku aktuálně Wagnerova skupina verbuje dalších 400 000 vojáků. Třetí světová válka se připravuje.

Zdroj:  Svět se začíná dělit do dvou táborů a NATO už otevřeně chce válku s Ruskem. Třetí světová válka se přibližuje. Mír nechtějí ani USA, ani jejich partneři v NATO. Jsou posedlí cílem zničit Rusko. Válka na Ukrajině má jen velmi málo společného s Ukrajinou. Ničí ekonomiky, životy a zdroje USA, Velké Británie, Evropské unie i Ruska. Jediným vítězem se zdá být Čína. Zatímco zbytek světa se trápí nad malichernostmi, Třetí světová válka pokračuje a stále více se blíží jaderné eskalaci.

Stav, ve kterém se dnes svět nachází:

  • Ukrajina v této uměle vyvolané a zástupné válce s Ruskem ztrácí tolik mužů, že jednotky NATO budou muset brzy vtrhnout na Ukrajinu a přímo se zapojit do bojů. Pokud USA, EU a Velká Británie chtějí, aby válka pokračovala, budou muset nahradit selhávající ukrajinské síly. Pokud vás už tohle nevystraší, musíte si rychle zresetovat mozek.
  • Před rokem měla Ukrajina přes 1 000 tanků, obrovské množství dělostřeleckých zbraní a vlastní letectvo. Nyní Ukrajina žebrá od Západu stále více zbraní. Výměna zničených zbraní za zbraně z USA, Velké Británie a Evropské unie potrvá roky a bude stát stamiliardy. To ovšem znamená, že nebude k dispozici dost peněz ani zbraní pro válku proti Číně, Íránu a Severní Koreji. Na Ukrajině prý zbylo jen 300 dělostřeleckých zbraní. Ukrajině také docházejí dělostřelecké náboje navzdory tomu, že jich USA dodalo milion. Ukrajina nyní chce od EU 250 000 nábojů měsíčně. Ukrajině dochází výzbroj i munice, protože byla ve válce léta předtím, než do ní přímo vstoupilo Rusko. Zdá se však, že Rusko má dostatek výzbroje i nábojů.
  • Pokud Rusko prohrává válku tak, jak o tom hovoří lživá západní média, proč Ukrajina potřebuje tolik nových tanků a letadel?
  • Zdá se, že Pentagon a západní média si myslí, že za poslední rok zemřelo 100 000 až 200 000 ruských vojáků. Toto je absurdní západní propaganda. Rusové i Ukrajinci tvrdí, že dosud bylo zabito kolem 16 tisíc Rusů.
  • Čtyřhvězdičkový americký generál Mike Minihan varoval, že USA budou s Čínou pravděpodobně ve válce v roce 2025. Toto první varování by se mělo brát vážně. Je již jasné, že Třetí světová válka bude ve svých různých podobách dlouhá.
  • Je možné, že američtí globalisté chtějí ponechat otevřenou hranici USA s Mexikem, aby vytvořili severoamerickou verzi EU – členy budou USA, Kanada a Mexiko? Tato Severoamerická unie by se pak mohla připojit k EU a vytvořit novou západní světovou vládu. A válka s Ruskem a Čínou by jim dala kontrolu nad světem. Pokud by se však Mexiku nelíbila myšlenka spojení s USA, mohlo by požádat Čínu o pomoc. Pokud by Čína vybudovala vojenské základny v Mexiku, američtí globalisté by byli asi velmi nešťastní. A byly by ještě nešťastnější, kdyby se Mexiko přidalo k zemím BRICS (Brazílie, Rusko, Indie, Čína a Jižní Afrika). Pamatujte na to, že země BRICS již spolupracují a představují velkou část planety. Ekonomicky BRICS už dokonce překonalo země G7. Přidejte k tomu Saúdskou Arábii, Írán a Venezuelu a dostanete blok, který reprezentuje více než polovinu lidstva!
  • USA mají v současnosti vojenské základny v přibližně 80 zemích světa. Proč tomu tak je?
  • Před časem jsem se zamyslel nad tím, jestli by se Írán a Saúdská Arábie mohly připojit k Číně. No, už se připojili. A přidají se k BRICS. Svět se definitivně rozdělil na dvě části. Klimatické aktivisty a blázny takové věci nezajímají. Skutečným problémem Západu je, že většinu ropy má druhá strana. Pokud se Venezuela spojí s Čínou, pak Západ dostane třes a k jídlu mu zůstane jen salát.
  • Třetí světová válka ničí ekonomiky, životy lidí a zdroje USA, Velké Británie, EU a Ruska.. Osamělým vítězem je Čína. A pamatujte si, že Čína už koupila kontrolu nad univerzitami, důležitými firmami a podstatnou částí infrastruktury na Západě.
  • Američtí vyšetřovatelé získali dokumenty z Bank of America, které sahají 14 let dozadu a zkoumají platbu ve výši 3 milionů milionů, která šla od Čínské komunistické strany na osobní účty Bidenovy rodiny. Tato konkrétní platba byla vyplacena dva měsíce poté, co Joe Biden skončil na pozici viceprezidenta USA, když byl prezidentem Barrack Obama. Plateb je však mnohem víc. Za co byli placeni? Peníze zřejmě šli Hunterovi Bidenovi, dvěma bratrům Joe Bidena a ještě nějakému čtvrtému Bidenovi. Vypadá to tak, že Bidenovi prodávali svůj vliv.
  • A jaká byla role Barracka Obamy ve všem, co se za poslední roky dělo? Nikdy jsem Obamovi nevěřil. Ještě předtím, než byl zvolen prezidentem, jsem varoval, že bude špatným prezidentem a zradí ty, kteří ho podporují.
  • Říká se, že Putin odešel z WEF. Myslím, že nikdy nebyl jeho nadšenec. WEF je součástí západního spiknutí. Zelenský, Žid a falešný hrdina mnoha na Západě, pronásleduje ruskou pravoslavnou církev na Ukrajině. Zelenského vláda konfiskuje církevní majetek a zavírá kostely. Z kláštera v Kyjevě vykázal pravoslavnou církev, která se hlásí k Rusku. Toto je muž, který tvrdí, že vede Ukrajinu k duchovní nezávislosti.
  • Schwab vystoupil na posledním setkání G2o. Proč na setkání vládního G20 vystoupil představitel soukromého WEF? Je snad Schwab nyní světovým lídrem? A proč delegáti G20 souhlasili s potřebou globálního systému očkovacích pasů? Co oni vědí, co my nevíme?
  • Pamatujte, že spikanci se bojí toho, co nemohou ovládat.
  • BIS je stále viditelnější v ovládání světa.
  • USA nyní vynakládají 1 000 miliard dolarů ročně na zbraně a zbrojení. Zbrojařské společnosti nikdy nebyly tak šťastné. USA momentálně bojují za zachování pozice dolaru jako světové rezervní měny. Pokud USA prohrají tento boj a ztratí vlastnictví světové rezervní měn), pak padnou velmi hluboko.
  • Americký špionážní dron, který byl neutralizován nad Černým mořem ruskými stíhačkami, stál 32 milionů dolarů. USA nyní hrozí vysláním bojových dronů nad Černé moře, aby ochránily své drony. Američané vzkázali Rusům, že mají v úmyslu pokračovat v létání nad Černým mořem. Rusové zase dali jasně najevo, že pomohou americkým dronem spadnout do vody. Když Rusové nakonec reálně sestřelí americký bezpilotní letoun, američtí váleční štváči to budou považovat za záminku, aby opustili zástupnou válku na Ukrajině a zahájili plnohodnotnou přímou válku s Ruskem.
  • USA mají na ukrajinské hranici dvě divize vojáků. V Rusku aktuálně Wagnerova skupina verbuje dalších 400 000 vojáků. Třetí světová válka se připravuje.
  • Pentagon prohlásil, že pokud Severní Korea použije jadernou zbraň, bude to konec jejich  režimu.
  • Mír nechtějí ani USA, ani jejich partneři v NATO. Vyjádřili to docela jasně. Jsou posedlí cílem zničit Rusko. Válka na Ukrajině má jen velmi málo společného s Ukrajinou. Válku udržuje NATO. Velká Británie a EU stojí u USA ze stejných falešných důvodů, pro které byly vtaženy do nelegální války v Iráku – války postavené na lžích. Nedávno řekl britský premiér Sunak, že není čas na mírové rozhovory. Pravděpodobně je čas na další válku – více bombardování a více zabíjení.

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.