Ukradená demonstrace proti bídě a utlačování našeho lidu a- a a+

Vláda se klidně může tvářit, že je jim to fuk, protože není. Už se začínají bát, protože zničili demokracii a víru ve spravedlnost a to se jim vrátí jako bumerang.

Napřed je prý  dostali do varu, aby si šli vybít vztek a ukázali jistou agresivitu a snaží se nám vnutit, že hlavní vinu za sobotní střet policií s částí demonstrantů u Národního muzea kvůli stržení vlajky Ukrajiny nesou i hlavní řečníci protivládní demonstrace, která se před tím konala na Václavském náměstí. Prý se snažili se dostat shromáždění do maximálního varu. Já si to nemyslím a podotýkám jednu věc. Komu se hodilo, že demonstrace měla takový konec a celý účinek se vypařil a zbyla jen pachuť po incidentu s Ukrajinskou vlajkou. Rozhodně to nepomohlo Rajchlovi ani jiným organizátorům. Naopak jim to hodně ublížilo a proto si nemyslím, že by v tom měli namočený byť jen malíček. Dokonce se nám snaží vnutit, že výtržníci co se vydali strhnout ukrajinskou vlajku tím ukázalo svoji proruskost. Docela mě pobavil výrok o tom, že útok na Ukrajinskou vlajku je pomoc Rusku.

Policie bránila před davem vlajku Ukrajiny na Národním muzeu

Organizátoři demonstrace mohou být v zásadě spokojení, bude se o tom psát a mluvit. Slyšíte tu blbost? Musí být krajně nespokojeni pokud v tom nejeli nějakým způsobem s nimi a to se mi nezdá i když Rajchla opravdu hodně nemusím. Nevěřím mu ani nos mezi očima a pro mě to není nový Mesiáš, ale další v řadě co se chce dostat ke státnímu lizu. Kdyby byl takový vlastenec a dobroděj snažící se chudákům pomoci vypadalo by to jinak. Nemusel utíkat z Trikolory, ale dostat tam další pidi svazky a růst. On se vydal cestou PRO a to je za mě moc špatně. jen další tříštění vlastenecké scény. U nás doma žádná vlastenecké scéna nefunguje, protože všichni co do toho strčili nos to dělali pro sebe a ne pro lidi a vlast. 

Co je krásné a pravdivé jsou Pochody za mír, které pořádají obyčejní lidé a ne spasitelé rychlokvašky. Tam to má velké smysl a já doufám, že tyhle pochody za mír se rozloží po celé zemi a to bude to, na co čekám desítky lid. Odpor obyčejných lidí bez zástupu vyžírků.

Proč je vydráždila právě vlajka Ukrajiny?

Ukrajinská vlajka je zástupným symbolem. uhle nechuť až nenávist stvořili politici. Tak dlouho nám ji strkají pod nos a tak moc cpou naše peníze do Ukrajiny a jejich zběhů tady u nás, že to musí naštvat každého kdo je nucen  je živit proti své vůli hlavně v době, kdy máme sami vysoko do žlabu. Lidé mají vztek a když uvidí tento symbol jejich chudoby není se co divit, že začnou vidět rudě. Kdyby tam viseli portréty vládních štváčů, tak by je nezachránili ani ti policajti. V podpoře Ukrajinců vidí nespravedlnost, že vláda nepodporuje je samotné. Ano, naše peníze nejdou nám, ale na cizí válku a rozdmychávají tím konflikt s Ruskem které nejde vyhrát a oni to vědí. Být vládou nesnažím se natahovat tětivu našeho hněvu do nekonečna. Mohla by prasknout a taková tětiva je docela ostrý nástroj. Agresivita poroste s cenami a vnucováním Ukrajinu a jejich občanů. Vláda se klidně může tvářit, že je jim to fuk, protože není. Už se začínají bát, protože zničili demokracii a víru ve spravedlnost a to se jim vrátí jako bumerang.

Myslíte, že to byli opravdu demonstranti nebo nastrčené figurky které měly celou demonstraci poznamenat a docela zničit a ono se jim to podařilo.

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.