Neuvěřitelné názory patří k hlupákům jako zadek na hrnec a- a a+

Je docela zábavné pozorovat, jak se některé rádoby osobnosti reprezentují na veřejnosti. Ovšem zábavné je to jen chvilku než přejde první šok nad jejich arogancí a hloupostí. Pak už je to jen velmi smutné. Člověk se musí položit otázku kam se poděl rozum a kde je ta spravedlnost která by to měla zvládnout i se šátkem přes oči. Kdepak, ta i kdyby měla brýle tak je slepá jako patrona. Spravedlnost není a nebude, protože je nám to jedno. Kdyby ne, už bychom byli v ulicích a pokusili se něco dělat.

Už jen čekám až na nás někdo shora zařve:

„Co si to ta lůza dovoluje? Ona by chtěla mít svůj názor? Zavřete jim sítě, zavřete jim weby, pozavírejte je do basy lůzu jednu špinavou.“

Je smutné, že můžeme skončit na policii za svoje názory. Je smutné, že se další generace učí to, co my umíme velmi dobře, číst mezi řádky. Jen naťuknout, jen naznačit a my staří už víme. Nemyslela jsem si, že hodně lidí začne znovu tuto techniku naučenou za sociku používat. Já to nedělám a pořád ještě píšu tak, jak to vidím a jak to cítím. Chci mít svoje právo na svobodu slova.

Lež politiků se stala naším denním průvodcem a pravdu musíme hledat jak drahokam v haldě písku. Už Jan Hus nám říkal, že máme chránit a bránit pravdu, tak proč to jeho potomci nedělají? Lež je pohodlnější protože dává nějakou naději. Pravda může být krutá a nepříjemná, ale měla by být základem demokracie.

3 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Frank

    Vidim, moja mila ze sa navzdavas. Len pred par dnami si napisala ze...: Cesi, Morvaci a Slezane, atd" Mam otazku: Su to, boli to Hotentoti, Bulhari, Rumuni a Turci co napisali tie kraviny? Hlboko v Tvojej dusi urcite uznvas ze nas moralny kompas je v hajzlu. A mlada totalne vykolajena pomylena generacia by do Tebe ani neplivla. SO SORRY! ...Vies ze uz 15-20 rokov najvyspelejsia zem pestuje kukuricu? Orie, sadi, hnoji, zalieva. zne, destiluje. A potom slavnostne cpe do nadrze. Aby sme sa dostali dalej. DALEJ KAM! Vies ze "mafia" co vladne svetu zavelila a 28 zemiciek EU sa pos...la, cvakla opatkami a idu zakazat prevoz hnusneho smradlaveho rusackeho oleja. Vies ci nevies? Aj senilny dedek co robi kancelara v deutchlandu sa pos...l. Sialenost co sa neda zastavit nas eventualne dovedie do katastrofy co nema obdobia v analoch civilizacie. Uz dnes su statisice ludi na mizine a nevedia ci teplu vodu teplu postel ci teplu polievku. Debilov co sa dnes hlaslia ku WOKE generacii to nezaujima. OH! Dakuj Bohu ze nemas v rodine situaciu ked sa rano hlasi tvoj byvaly syn ku starsiemu brachovi a hlasi,,, Od dneska som tvoje sestra! Stacilo?

    Odpovědět
  2. pema

    Jedno je jisté, blbce k nám neshazuje Rus; ale ta \"atomová\" Drábová je ještě blbější než se jevila dříve. S Pekario-Adamovou si mohou padnout do náruče, snad se ani jedna nenamnoží. Bohužel, ex-vexlák Horáček to stihl.

    Odpovědět
  3. Jirka

    Tihle chytrolíni nám rychle zabezpečí bleskový návrat do doby kamenné i bez války a bombardování. Ještě to s nima stihneme.

    Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.