Premiére Fialo, mám toho dost a- a a+

Pokud chcete udělat něco užitečného, tak buďto si sedněte všichni za jednací stůl a nebo běžte domů a nedělejte raději nic. Tohle stejně neumíte řešit, jen přiléváte benzín do ohně.

Premiére Fialo, kdo vás platí? EU? Ukrajina? Ne. Jste placen z daní nás obyvatel České republiky, ale vy to vůbec nevíte. Buď to vědět nechcete anebo jste za poslední měsíce majitelem mdlého rozumu a nebo jste změnil státní příslušnost. V tom případě požádejte Ukrajinu ať hradí váš plat místo nás, protože vy děláte vše pro blahu Ukrajinců a my jsme vám naprosto lhostejní. Jak je možné, že minimum pro nás nejsou ani 4 000 a pro Ukrajince je to 5 000. Mají větší žaludek? Jak je možné, že najednou se nacházejí volné byty, ale pro naše lidi jsou nedostupné. Města tvrdí, že je nemají a vydělat si peníze na byt či domek je při jejich cenách naprosto nemožné.

V době, kdy jsme zadluženi až po uši, kdy nemáme na energie a ceny potravin rostou závratnou rychlostí, tak plnými hrstmi rozhazujete peníze na zbrojení Ukrajiny s tím, že nás zachraňujete. Tak to jste na omylu. Nezachraňuje náš lid. Naopak, ohrožujete je možným válečným konfliktem který bude mimo všeho, co zatím známe a že toho známe sakra hodně. Aspoň ti, co si pamatují dějepis a nenechají se opít rohlíkem. jak je možné, že na zbraně se peníze najdou, ale peníze pro vlastní lid prostě nejsou. Vy jste to nejhorší, co mohlo naši zemi potkat. Všude kolem státy pomáhají svým lidem, ale u nás? Nás jste strčil pod vodu a držíte nás za krk.

Kdy se konečně začtete starat o nás. O lidi co vás platí a čekají za to, že si vás zaměstnali nějaké kladné výsledky. To jsou ale hlupáci, co? Já jsem vás nevolila a nikdy bych slepenci hlas nedala. Kde se poděli ostatní strany. Zatím jste vidět jenom vy a to ne tam, kde byste měl být. Nemám nic proti pomoci Ukrajině, ale na to taky musí být prostředky. Nebo potom za nás ty dluhy zaplatí? Tak to si nemyslím a všechno zaplatí naši potomci i s úroky a ty budou sakra vysoké.

Je na čase, abyste se zeptal našeho národa co chce on a ne co chcete vy a vaše hrstka vyvolených co tu pláčou nad válkou, ale osm let drželi hubu a nikdo o nich nevěděl. Najednou všichni vylézají z děr a to bez roušek a beze strachu z nákazy. No není to divné? Osm let žádá Putin jen o to, co bylo slíbeno Gorbačovovi kdybyste s ním jednali rovně a přímo, dnes byste tu neplakali nad válkou. To si měl kleknout? Kde jste mohli, tam jste do Ruska kopli a oni pořád drželi a najednou je to tady. Osm let spoustu lidí říká a píše, že se to stane. Byli jsme pitomci a konspirátoři. Najednou je to pravda a tak abychom zavřeli pusu, zavedli jste cenzuru v demokratické zemi. Pozavírali jsme weby a vyhrožujete vězením. Tohle se děje u nás v ČR? Nežiji snad sen nebo Matrix? Ne, je to realita a my za to zaplatíme. Vaše rádoby hrdinství nás dostane do průšvihu, protože válku nechce nikdo, snad jen ti, co tam posílají zbraně a prodlužují utrpení obyčejných Ukrajinců co chtějí jen mír.

Pokud chcete udělat něco užitečného, tak buďto si sedněte všichni za jednací stůl a nebo běžte domů a nedělejte raději nic. Tohle stejně neumíte řešit, jen přiléváte benzín do ohně. Svět se začal půlit a ta naše polovina bude plakat. Vy to buď nevíte, nebo je vám to jedno a nebo nám to vysvětlete ať tomu ten plebs jako já porozumí a začne vám také nadšeně tleskat. Dokážete to? Pokud na to nemáte přesvědčit všechny, tak je něco špatně. Nebo víte něco, co lidé nesmí vědět? To já nevím a pochybuji, že se to někdy dozvím.

2 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. pema

    Tenhle neužitečný \"prďola\", rádoby do Kyjeva zcestovalý hrdina se jen třese na předsednictví EU, takže je mu národ více-méně lhostejný; dřístal Rakušánek je už zřejmě blízko \"synkopy\", svodky k situaci na UA a Žilinskému i k náladám našich občanů jaksi povzbudivé nejsou. P.S.- 08:44 Manželka bývalého ukrajinského poslance Kotvyckého se údajně pokusila uprchnout ze země s 28 miliony dolarů a 1,3 milionu eur v hotovosti ukrytými v kufrech. Pokusila se uprchnout z válkou zmítané Ukrajiny a dostat se do Maďarska přes Zakarpatskou oblast. Na hranicích ji však s penězi chytila maďarská pohraniční stráž a byla nucena je deklarovat, informovala v pondělí ráno mediální organizace NEXTA.

    Odpovědět
  2. Frank

    Mila moja oddana zanietena protestujuca. volajuca do vetra. Vietor a piesocna burka odvejoeTvoje slova. Ctim si, vazim si, dakujem za Tvoju odvahu i cas pisat. Za moznost zverejnit a predlozit otazky novopecnemu premierovi a vlade. Ovsem dovolim si tvrdit ze vespolk sa budu prishat ze za krk Vas nedrzia. A ani Vas nedrzia pod vodou. Ked sa Vam nepacai v Praze kde Ukrainska mafia uz zavadza svoju cinnost (viz idnes.cz) tak preco to nezbalite??? Mohli by ste skusit priamo Ukrainu kde nejaky vysokouznavany DOCTOR, p.Druzenko na soc, sietiach prehlasil ze on a jeho tym specialistov bude K A S T R O V A T vsetkych svabov (ruskych zajatcov) Oneeee, na svete vraj plati nejaka Genevska dohoda a civilizovany sposob ako sa zajatci likviduju. Tu mate text, som si isty ze ho experti uz prelozili: https://www.rt.com/russia/552367-ukraine-doctor-castrate-prisoners/ Zial a smola zase si dovolim tvrdit ze doktora Fialu a jeho ministra zahranicnych veci Rakusana to nezaujima, No, Lipavsky Cerncochova... to je jedno ktory ze? Nepocuju, necitaju, nechcu vediet. Oni totizto maju "poradcov". To su ti specilisti na ovladanie prdatych podradnych zemiciek. to su nadludia. Beda nam obycajnym cloviecikom co citime ze sme sa ocitli v dobe kamnnej a dobe neandertalcov a budeme sa vrazdit kujakmi - navzajom.

    Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.