Vědí vůbec lidé, co se v Česku děje ? a- a a+

Pokud se chtějí rasově mísit, tak ať se všichni ti prolhanci rozjedou za své poslanecké platy na dovolenou do Afriky, nebo muslimských zemí.

Autor: MUDr. Bárta : Vědí vůbec lidé, co se v Česku děje ? Nejsem si tím jistý !

Myslím, že ten článek je velice výmluvný a pro nás poučný, protože v zásadě máme jen 2 reálné možnosti. Buď Zeman, Okamura, Babiš, nebo Evropští řitolezci z pseudodemokratického bloku. Žádná třetí cesta není. Hrozba znásilňování, terorismu a tunelování sociálního i zdravotního systému, jejich choroby jsou daleko horší nebezpečí, než si myslíme.

Z Rychnova, kde stoupla kriminalita dle starosty za jediný rok o 400%. Nakažené s TBC posílají k nám do sanatoria v Žamberku. A kde je psáno, že se nenakazí personál nějakými parazity, či infekcemi, na které nemáme imunitu. Pak už to jede jak na běžícím pásu. Ono jim nedochází ani to, kdo by na ně vydělával, pokud budeme všichni ležet na infekčním, nebo pod drnem.

Z ministerstva tu byli a na oko prý posílí policii o 5 lidí, aby se lidé cítili bezpečněji, to je fakt směšná šaškárna! Migranti nevydělají ani na sebe, natož aby přispěli, něco do státního rozpočtu. Nebudou se učit řeč, ani pracovat, jen se soudit o stále více práv a hidžáby. V Rakousku jich pracuje 8%. Dle statistik je obohatilo 10.000 migrantů, jen s otevřenou tuberkulózou a kde jsou další nemoci. Kde na to naše zdravotnictví bude brát? Ať už z nás ti prolhanci nedělají blbce.

Za socialistického školství, nás nepostihla díky bohu žádná inkluze, ani integrace dementů. Jsme vlastně šťastná generace. A na lhaní, či totalitní praktiky EU máme citlivý nos! A když budou vyhrožovat odebráním dotací, je to jen dobře, nejvyšší čas z toho likvidačního EU spolku odejít, vzít si zpět svou suverenitu a odmítnout černou budoucnost pro naše děti. Pokud se chtějí rasově mísit, tak ať se všichni ti prolhanci rozjedou za své poslanecké platy na dovolenou do Afriky, nebo muslimských zemí.

Sankcemi, které uvalili na Rusko, mu jen dopomohli k soběstačnosti v potravinách, tak proč nezačít místo rozhleden a cyklostezek investovat opět do zemědělství, zlikvidovaného spekulujícími restituenty, nerespektujícími z chamtivosti předky a zajišťovat lidem kvalitní obživu, místo dovážených
chemických a GMO potravin ze západu. Jen zdravý, plodný a inteligentní národ má šanci přežít. Mějte na paměti, že to, co slyšíme z rádia a televize, už dávno není objektivní zpravodajství.

Mudr Bárta mi vzal slova přímo z pusy. Protože jsem přesvědčená o jeho pravdě nechci aby jeho článek zapadl a zveřejňuji ho na svých stránkách. Jsem ráda, že někdo řekl holou pravdu o bordelu co se u nás děje a pravdu o tom, jak nám sem migranti zavlékají nemoci, které se u nás už prakticky nevyskytovaly.

Včera jsem psala o našich nepřizpůsobivých, ale proti této náplavě jsou naši cikáni beránci. Sice okusují naši trávu, ale jinak nás mají na háku. Migrantu nám trávu sežerou rychlostí kobylek a pak začnout stavět další mešity, bojovat o svoje práva na hidžáb a budou chtít uzákonit šariu.

Ještě nikdy nikdo mi nevysvětlil z jakého důvodu máme tuhle náplavu léčit, živit a nechat je u nás bydlet a hýčkat si je za naše mozoly a krev. Vlastně proč by nám to vysvětlovali. Jsme jim z prdele a náš názor je naprosto nezajímá. Když poslouchám všechny ty vyznavače EU tak se mi ruka zavírá v pěst, protože raději budu patřit pod východ než pod prohnilý západ který nás přijal mezi sebe jen proto, aby se na nás napakoval, naši sílu vzal Rusku a pak nám zlikvidoval armádu, strojírenství a zemědělství.

Nechápu ty hlupáky co vyrůstali ve stejné době, to je za totality a neprokoukli zápaďáky a jejich zlodějství a neprostým nezájmem o Slovany. My jsme jen novodobí otroci na jedno použití. Máme makat a první den v důchodu by byli nejraději abychom chcipli. Taková je pravda.

2 komentáře

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Jirka

    Milunko a ostatní přátelé ! Jsem prosím Vás idiot, nebo to vidím správně ? Domnívám se totiž, že za pár let budeme za CCCP každý rok držet minutu ticha.

    Odpovědět
  2. Frank

    Mila moja Mili! Nikdy nezabudnem na \"zazitok\" v prendhernom parku nad obrovskou vodnou nadrzou zvanou Glenmore reservoir v zapadnej casti mesta Calgary (kde som stravil 26 rokov) Chodnik a cyklosteska boli vyznacene presne na polovicu plnou ciarou. Kedykolvek sli byciklisti museli zvonit a pesiaci sa stiahli na opacnu stranu. Posledny raz ked som skusil ten park (pred mnoho rokmi!) som bol svdkom ako sestra zavelila ze by sme sa mali radsej z chodniku totalne odstupit... PRECO? Pozri dopredu?! Dve tazko tehotne a v ciernom zahalene matohy pochodovali v doprovode svojich impregnatorov, a zabrali cely chodnik. A nevyhli a nevyhli a nevyhli. tie tazko tehotne hrdo a pysne a sbavedome pochodovali ako im cela zem patrila pretoze uz niesli to co sa 100 a desat percent narodi zakonne a vzacne dietatko KANADY a to teprve zamava vsetkymi instituciami!!!. Co sa clanku tyka? Najazdnici si myslia a spravaju podla hesla: Ste debili??? Dostanete presne to co debili ziadaju a o co sa pytaju. Plus!!! Bol som svedkom sudu kde nejaky pan bol prenasldovany celou rodinou a celou komunitou islamistov. Asi za nejaku urazku ci opovrhovanie. To neviem. Vitazne sa nahlasili pred sudcu a vsetkych desat ci dvanast predviedli neopisatelne divadlo. Ten pan co bol obvineny bol asi taky ako maly mravenec. Vsetky sudy vsetky autority a vsetky zakony su a budu na \"ich\" strane. Opakujem: Debili ste a debilmi ostanete. Bude vam naservirovany Quraan a ani nezvasnete.

    Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.