Rozkazy neposlouchám od nikoho natož od Volného bloku a- a a+

Vím, že je kolem mne hodně takhle smýšlejících lidí, ale nejsou slyšet a vidět. Tak to na tom světě chodí. Vždy je slyšet jen ten, co řve. Já na řvaní neslyším.

Hlas pro kohokoliv jiného než pro Volný blok tak volí násilnou vakcinaci a tak to je i když se to někomu nelíbí, říká nám pan Volný.

Nevím jak to cítíte vy, ale tohle je přímo rozkaz či nátlak. Používá metody které se mi opravdu hodně nelíbí a připomíná to fašismus i komunismus. Vlastně nám tím řekl, že všichni jsme pěkní volové nebo mizerové nebo co tím vlastně chtěl říct. Jestli jsem měla někdy chuť ho volit a to víte, že takové myšlenky byly, tak ty mě teď fofrem opustily. Nikdo mi nebude říkat co si mám myslet, koho volit a když to neudělám po jeho, tak jsem ten co zaviní coronafašismus.

Tak to teda prrrr pane Volný. Nebo už jste zapomněl co je to svobodná vůle? Co je to demokracie? Pokud se rozhodnu volit SPD nebo komunisty či Piráty, je to jen moje věc. Zrovna tak každý občan má právo volit podle svého přesvědčení a nemusí se za to nikomu odpovídat a ještě se cítit nějak vinen. Přesně tohle mu totiž podsouváte. Kdo není s  námi je proti nám. Tohle se vám zdá být normální? Ne, jsou to odporné praktiky a stačí jen zajít do historie a poslechnout si projevy různých diktátorů a on se projev Volného vůbec neliší od toho jejich.

Český národ nemá tříměsíční paměť jak se nám snaží namluvit. Má takovou paměť jak se naučil číst, protože dějepis jsme se učili na škole a není problém si ho celý život připomínat. Už vidím Hitlera, Stalina, Gottwalda a další vůdčí osobnosti jak na nás hřímají. Také měli napřed trošku stoupenců. Z trošky bylo trochu víc a než se svět nadál, bouřili tisíce a pak národy. Neříkám, že pan Volný je stejný, jen říkám, že jeho řeč je pro mé ucho násilná a tudíž nepřijatelná. Jeho následovníci jsou stejně zuřiví v komentářích jako kdysi kavárna. Prý nemá možnost být v televizi a cítí to jako diskriminaci.

Nevím jak vy, ale já jak otevřu PC, tak tam na mě jukne a už slyším jak vtlouká lidem do hlavy klíny. Dnes už není rozhodující televize, ale počet sledujících na PC. Tohle by měl říct a ne si stěžovat. Nebo se poradit s matkou zakladatelkou a paní skrytou velitelkou jak se má mluvit k lidem, aby ty normální demokraticky smýšlející lidi nenaštval hned jak otevře pusu. Já tento nátlak neuznávám žádné polické straně a žádnému hnutí. Vím, že je kolem mne hodně takhle smýšlejících lidí, ale nejsou slyšet a vidět. Tak to na tom světě chodí. Vždy je slyšet jen ten, co řve. Já na řvaní neslyším. Podstatném jsou argumenty, program co se líbí a jestli je takové hnutí vůbec schopno se dostat do sněmovny. Věřím ve zdravý rozum našeho národa že to nakonec vyhraje ten, co opravdu miluje svoji zemi a lidi v ní.

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.