Volný, Bobošíková, Volfová pokračování a- a a+

Pokud je vám Volný blok blízký tak si prostě volte a nemusíte kolem toho dělat takový humbuk. Pokud bude někdo chtít voli Franty Vyskoče ze Zlámané Lhoty zase je to jeho věc.

Stalo se to, co jsem čekala. Příznivci Volného mi mlátí o hlavu kdejakou hovadinu. Jejich hlavní argumentace je, že nebýt Volného tak o očkování nevíme vůbec nic. Tak tady jste sáhli sakra vedle, protože jestli někdo bojoval jako první proti očkování byli to dvě ženy – Lenka Tarabová a Jana Peterková. Ač paní Janu moc nemusím, tak její proslovy proti očkování jsou všeobecně známé. Paní Lenka je mi názorově velmi blízká protože se nikam neškrábe. Je to škoda, ale pro nás. Takovou poslankyni si umím představit.

Velmi dobře jeden z trojky Volný, Bobošíková, Volfová pochopili, že strach je ta nejlepší emoce na zavrtání se do podvědomí lidí a rozjet tu pravou kampaň. Vakcinace je hodně lidem proti mysli a tak není divu, že tento fakt přitáhl lidi jak pyl včelu. I já jsem proti vakcinaci a rozhodně se nemíním nechat očkovat něčím, co je experiment. To ale neznamená, že podlehnu nějaké hysterii a budu hltat lízátkovou revoluci a baštit všechny ty plky. Založili si kampaň na strachu a takové lidi já neberu. Napřed jsem se dost odtahovala od Volného protože když se spojil s Volfovou bylo mi jasno, že tam českému lidu pšenka nepokvete. Tahle protřelá politička mě zajímá jen jako přírodní úkaz. A jako třešnička na dortu se objevila třešnička na dortu v podobě paní Bobošíkové a ejhle. Hned nám přistála jako jednička na pražské kandidátce. Jasný vůdce tohoto seskupení.

Názory tak jak mi napsali. Jména nedávám, protože to není důležité

  • Tady je fakt banda chytrých lidí. Je mne z vás na zvracení. Díky vám, to u voleb proserem. Nic jiného neumíte, jen pomlouvat. Rozdrbáváte tu vlasteneckou scénu. Volný chodí a prosí o spojení se a vy nemáte nic jiného na práci, než to rozdrbat. Vy jste všichni celý život čistí? Teď jde o hodně a jestli si to neuvědomujete, tak jste hloupí. Teď by mělo jít vše stranou a spojovat síly. Tohle budou poslední volby, které můžou ještě něco rozhodnout. Jestli to prosereme, tak nám bude hodně zle. A volič jsem zatím nerozhodný, ale budu volit každopádně podle svého selského rozumu. Hlavně budu volit lidi, kteří se neposerou před nikým strachy.
  • … no jo, dělejte si co pokládáte za správné jak chcete … ale tady se pasujete na jakoby politologa a uděláte jenom škodu … běžte radši okopávat zeleninu
  • Naopak p. Volný veřejně řekl, že se spojil s Volným blokem, ale to byste se musela o to zajímat a je na to důkaz. To, že se lidi spojují je naprosto lidská přirozenost, jaká lež? Sama argumentuje, že je to na Wikipedii v čem je tedy problém? Není těžké si zjistit, když mě veřejná osoba zajímá, kouknou právě na tu Wikipedii. Kde, kdy to p. Volný popřel nebo potvrdil, jak to je lživě s Volným blokem? Úmyslně manipulujete.

Jak vidíte, tak díky mě to ČR prosere. No taky názor. Je to vlastně pro mne velké ocenění když jedna baba od zeleniny a nebeské brány posere 10 milionům život a já se ptám, kde byli ti komentující když jsem začala před 30 lety psát a že to nebylo zrovna jednoduché jít proti proudu. Já si to vybrala a píšu tak, jak to vidím a jak to cítím.

Poslední výkřik Volného mě ubezpečil, že jdu správnou cestou. Linou se od něj docela ostrá slova a nedivila bych se kdyby ho někdo zažaloval, ale i to reklama a pořád potřebuje dělat rozruch a být sakra vidět.

Zpěváka Nedvěda otrávili, byl zavražděn, tvrdí poslanec Volný

Poslanec Lubomír Volný prohlašuje, že zpěvák František Nedvěd, který před několika dny podlehl rakovině plic, byl otráven. Navzdory tvrzení lékařů, kteří onkologické pacienty kvůli snížené imunitě k očkování dlouhodobě nabádají, Volný uvedl, že umělce zavraždila osoba, která mu podala vakcínu proti nemoci covid-19.

Zde je vyjádření syna Františka Nevěda

Rychlost konce celou rodinu překvapila. Zabila ho rakovina plic. Sám František Nedvěd o blížícím se konci ale prý věděl. „Řekl nám, že má jít 19. července na očkování a že se toho nedočká. Věděl to,“ řekl druhý hudebníkův syn František.

Je velmi, ale opravdu velmi necitelné vyhlašovat takové soudy, protože tahle slova se dostávají k uším pozůstalých a pan Volný je chce pravděpodobně zničit víc než jsou. Tímto pro mne skončil jako naprostý hulvát.

Demokracie jen pro pro někoho

Tohle je opravdu divná doba. Už jen málokdo dokáže diskutovat bez napadání. Halekají, že máme svobodu slova a demokracii, ale jakmile nejste na jeho straně, stane se z vás třídní nepřítel jak vyšitý. Myšlení se zakazuje a vnucují se názory jako za totality, ale já vám jasně odpovím:

„Nikdy jsem nepodlehla a vždy si hledám svoji cestu a hledám pravdu. Nepotřebuji k tomu nadávky. Pokud je použiji, i to se stává, tak většinou ve spojitosti s politikou. Vytočí mě nějaká jejich sprosťárna a pak se naštvu a nekoukám si do pusy. Pokud se vám moje názory a moje slova nelíbí, tak to opravdu chápu. Co však nechápu, že o tom nedokážete diskutovat a pokusit se přesvědčit argumenty místo nadávkou.“

Pokud je vám Volný blok blízký tak si prostě volte a nemusíte kolem toho dělat takový humbuk. Pokud bude někdo chtít voli Franty Vyskoče ze Zlámané Lhoty zase je to jeho věc. To je demokracie a to se naučte když máte potřebu komentovat. Až tu zase bude slušnost, pak třeba všichni najdeme ten správný průsečík a najdeme i cestu jak dát věci do pořádku.

Poslední výkřik Volného:

„Hlas pro kohokoliv jiného než je Volný blog, je cesta k násilné vakcinaci.“

Nezdá se vám to jako nátlak? Mě ano!

1 komentář

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Jirka

    Vždy, když dojdou argumenty, začnou lítat exkrementy. Nic nového pod sluncem. Na pana Volného mám svůj vlastní názor a ten není moc lichotivý.

    Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.