Když už se necháte očkovat, zkontrolujte si protilátky jako Vivien a- a a+

Teď už mě zajímá jen jedno, jestli je jeho rodina opravdu naočkovaná, teda mimo Vivien, nebo je to všechno jen lhaní pro národ.

Zatím jsem ještě nechávala na pokoji premiéra Babiše. Zatím jsem si nebyla naprosto jistá jak toho chlapa uchopit a co si o něm myslet. Kauza Čapí hnízdo mi byla naprosto ukradená. Novinářům a jejich drbům já dávno nevěřím a tak se musím spoléhat jen na svůj rozum a instinkt. Všechno dělá tak nějak podivně. Jednou to udělá naprosto blbě a pak si řeknu jo, takhle by to šlo. Není ve vládě sám a nemůžeme všechno svádět na Babiše jen proto, že to je úspěšný podnikatel a miliardář. Nakonec, je to aspoň nás miliardář. Pořád lepší než když nám něco nutí tajní miliardáři celého světa. Když už někoho napadnu písemně, tak jen tehdy, když si to zaslouží.

Ovšem to, co udělal teď mě dostalo a jsem nasraná a vzteklá a nejraději bych mu hurvínkovské uši utrhla. Jeho dcerunka Vivien se nemusí očkovat protože má spousto protilátek. Jak to ví? No přece ji papá nechat řádně otestovat. Navíc co by chodila na včeličku do obchoďáku když má všeho dost. Teda, teď tomu dal na prdel a být ním tak se národu omluvím a a okamžitě zruším všechna opatření a konečně nechám lidi žít. Stejně se s tím dávno zžili. ČR a SR dál dělají užitečného idiota a lítají v bludišti jak naočkované krysy.

Teď už mě zajímá jen jedno, jestli je jeho rodina opravdu naočkovaná, teda mimo Vivien, nebo je to všechno jen lhaní pro národ.

  • Tak jak je sakra možné, že se testuje v obchoďáku na počkání?
  • Co o těch lidech vědí?
  • Komu z nich udělali test na protilátky?
  • Koho z nich před tou sračkou prohlédl lékař?
  • Koho napadla ta zatracená loterie?

Tak pane Babiši tím dnem jste pro pro mne expremiér i kdybyste tam seděl další roky a to se snad nestane. Neodpustím vám, že naše děti jsou pro vás nic a klidně je necháte mrzačit za botičky. Dělá se mi z vás všech špatně. Dokonce ten váš mizerný Vojtěch se chystá děti dělit na očkované a neočkované. Není vám hanba? Já být jím, tak lezu kanálem. Jak jste to mohl dovolit.

Z tohoto průseru se už politici nedostanou a jediné, co od nich čekám je okamžité nařízení všech lidí na protilátky na covid. Pak teprve uvěřím, že to myslí s národem snad dobře. U když i v tom se dá švindlovat. Jen ať nikoho z vás nenapadne odložit kvůli covidu volby nebo pak poznáte že revoluce nemusí být vždy sametová, ale jako pořádný šmirgl papír.

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.