Před nikým se neponižujte a před nikým neklečte a- a a+

Hloupost bílých je staví už dopředu do role poražených. S heslem co běloch to rasista si černoši dělají co chtějí. Rabují, bourají sochy, napadají bělochy a to všechno jménem rasismu.

Tak na černošských životech záleží a na bílých nezáleží? Co to za zvrácenou logiku?

Slávisté nepoklekli a z Anglie zaznívá kritizují je za to i zavrhují i britské kluby zní Evropou a naši fotbalisté jsou najednou teroristé. Stačilo nekleknout a navíc vadilo i jejich obejmutí kolem ramen.
Fotbalisté Slavie se před začátkem úvodního utkání čtvrtfinále Evropské ligy nepřipojili k hráčům domácího Arsenalu, kteří před výkopem poklekli na podporu hnutí Black Lives Matter. Zbabělci klečí a lidé se srdcem se objímají. Jestli se chce někdo ponižovat, klekat a líbat boty černochům, je to jen jejich věc. Český člověk se nemá za co omlouvat, za co ponižovat, protože nic neprovedl, nikde  a nikoho nedržel v koloniích a nemá se za co kát a omlouvat.

Před třemi týdny v závěru odvety osmifinále Evropské ligy v Glasgow obvinil hráč domácích Rangers Glen Kamara slávistu Ondřeje Kúdelu z rasismu. Český stoper sice přiznal neslušné vyjádření, ale rasistickou urážku důrazně odmítl stejně jako pražský klub. Následně podle červenobílých Kamara Kúdelu zhruba hodinu po zápasu v tunelu do kabin fyzicky napadl.

Český národ a všichni Slované neměli nikdy v Africe kolonie a černé otroky nevlastnili. Ne, my nejsme rasisté, ale nenecháme se šikanovat černochy jen proto, že jim to dovolují běloši v jejich zemí. U nás si na nic takového nezvykejte, protože my neklekáme.

Předkládám vám jaké jsou požadavky Black Lives Matter

Spoluzakladatelka organizace Black Lives Matter, Charlotte Helmová si dovolila napsat seznam příkazů pro bělochy o tom, co všechny chtějí a co se má podle ní změnit. Už za to zaslouží pořádně přes hubu.

Má za to, že jim máme odevzdat majetky. Ekonomické přesuny by mohly prý napravit křivdy. Tak to je fajn. Odevzdáme jim majetky, vypadneme z vědeckých a jiných důležitých míst a necháme je velet. Třeba to bude dobře, protože s jejich IQ skončíme bez majetku všichni a až zničí námi odevzdané majetky, budeme se hádat o větve na stromě. Je jich víc, tak běloch dostane na budku, protože hrubé síle nelze vzdorovat jinak než silou a tu jsme jim nechali. Skláníme svoje pitomé hlavy, olizujeme odporné boty a lezeme černým do zadku.

Jak snadné je splnit to, co požadují.  Předkládají nám požadavky

  • Krásný požadavek – bílí lidé pokud nemáte žádné potomky, převeďte vaše nemovitost pro černé nebo hnědé rodiny.
  • Další požadavek – bílí lidé musí vynahradit finanční ztrátu za svůj altruismus v důsledku privilegií bílých.
  • Požadavek, co mne vytočil – bílí lidé, pokud zdědíte majetek, který hodláte prodat, dejte ho černé nebo hnědé rodině. Ty peníze jste povinni vydělat nějakým jiným způsobem pro privilegované bílé.
  • Požadavek, co mne pobavil – jste developer nebo skutečný majitel vícegeneračních bytů, postavte udržitelný komplex v černém nebo hnědém sousedství a nechte v něm černé a hnědé lidi žít zdarma.
  • Požadavek, co mě naštval – bílí lidé, pokud si můžete dovolit zmenšit velikost, vzdejte se domu, který vlastníte, pro černé nebo hnědé rodiny.
  • Další z požadavků Helmové – bílí lidé, pokud někdo z vás, který hodlá přenechat svůj majetek rasistickým kreténům, změňte svou poslední vůli a odevzdejte svůj majetek černé nebo hnědé rodině.

Na závěr nám sdělila že jsou trénovaní marxisté a vybudují hnutí pro černé lidi. Tak jsem udělala trochu menší koláž abyste měli představu jak jsou vytrénovaní a co to znamená. Omlouvám se hroznou kvalitu, ale všechny videa tohoto typu jsou velmi špatná. Jejich způsob potrestání bělochů je vždy stejné. Ranami do obličeje je sundají na zem a pak do člověka kopou a kopou a nejraději mu skáčou oběma nohama na záda a na hlavu. Je tam jasný úmysl zabít, protože nikdo si nemyslí, že skákání na hlavu je pro oběť bezva legrace.

Už jsem psala, že chtějí zavádět komunismus, ale podle sebe. Věřte si čemu chcete, ale tohle nebude Marxův komunismus v praxi. Tohle bude další otrokářská společnost. Až zaplaví černoši Evropu, tak budeme vědět, že to, co se děje v Americe, bude se dít i tady. Nejsem ještě babičkou a ani jí být nechci, protože by se mi ze světa odcházelo daleko hůř. Náš svět je jedna velká špinavá kosmická díra a lidské plémě je nepovedená vývojová linie.




Čekalo se jen na spouštěč a tím se stalo zabití George Floyda

Zabití George Floyda spustilo boj, který nejde zastavit. Hloupost bílých je staví už dopředu do role poražených. S heslem co běloch to rasista si černoši dělají co chtějí. Rabují, bourají sochy, napadají bělochy a to všechno jménem rasismu. Nikdo nechce přiznat nahlas, že rasismus je dávno otočen na opačnou stranu a žádný běloch si není jistý majetkem a ani životem. Jak jinak vysvětlit, že se bílí klaní černým, klečí jim u nohou a prosí o odpuštění za to, že kdysi byli černí lidí zotročeni. V lidské historii je tolik násilí, nevinných obětí a otáčet se tímto směrem znamená válku mezi všemi rasami.

Kdo byl George Floyd? Nikdo důležitý. Jen darebák který byl nechtěně usmrcen bílým policistou. To stačilo, aby se z něj stal mučedník. Že byl narkoman který měl za sebou nejedno loupežný přepadení nikoho nezajímá. Pohřeb ve zlaté rakvi a proslovy, že by člověk plakal. Ovšem, to by musel být hlupák. Mě jeden proslov dokonce rozesmál, ale takovým tím smíchem, kdy nevím, co si myslet.

Slova se ujala Beatris Vaghnová, která se stala v těhotenství obětí loupežného přepadení George Floyda nám sdělila tohle:

„Byl milý a velkorysý. Mohl mě zastřelit, ale neudělal to. Bylo to velmi lidské gesto. Teď už spí s anděli,“ pronesla a hned oznámila, že se stydí za to, že je bílá, a nabádala ke studu i ostatní bělochy.

No ženo, opravdu to od něj bylo velkorysé, že vás nezastřelil a vy jste opravdu pořádný blázen a nebo jste strachem podělaná až za ušima a snažíte si získat černochy na svoji stranu a zabezpečit si, že vás nezastřelí ani ti další. Co se týků andělů, tak nevím jestli s nimi spí, ale doufám, že ho svatý Petr nepustil přes bránu.

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.