Skopčák zůstane Skopčákem a- a a+

Při pohledu na vězení pro neposlušné Covid občany se mi otevřela kudla v kapse. Jak je možné někomu dovolit, byť jen nápad na, zavírání lidí, co chtějí jen svobodně žít, pracovat, milovat a vychovávat děti.

Skopčák zůstane Skopčákem i kdyby se samo nebe vzbouřilo a přidalo se k němu i peklo. Co to je za národ kterému žádná sviňárna není cizí. Nebudu dělit Němce na ty dobré a na ty zlé, protože je mi srdečně jedno kdo za to může. Oni si volí toho kdo je zastupuje, oni tam žijí a oni dopouští se neodpustitelného.

Nebo čekáme až budeme psát poldům SMS jestli se můžeme projít a čekat až nám to milostivě dovolí? Ano, tohle se děje na Slovensku. Bratři Slováci jsou na tom ještě hůř než Moraváci, Slezané a Češi. Jenže, co uděláme až nějaké zmetka napadne stejné postup a vy budete uzamčeni mezi stěnami bytu a domu a bez státu z něj nevystrčíte ani no.

Při pohledu na vězení pro neposlušné Covid občany se mi otevřela kudla v kapse. Jak je možné někomu dovolit byť jen nápad na zavírání lidí, co chtějí jen svobodně žít, pracovat, milovat a vychovávat děti. Nebudeš poslouchat? Nechceš vakcínu? Tak tě strčíme do novodobého koncentračního tábora. Ano, už nevypadá jako Sobibor, Osvětim či Terezín. Podobá se běžnému kriminálu, ale co víme o tom, co se bude dít za zdi toho baráku.

Ať se nám to líbí nebo nelíbí, jsme s nimi v jednom spolku a můžeme se dočkat stejného nařízení. Už se vidím v base jak koukám přes mříže. Co jsem provedla? Nic. Jen se nehodlám nechat očkovat a nenechám si strkat nějakou kravinu do nosu. Chcete vědět, co máme za viry? Máme jich hodně. Třeba streptokoka v krku, a víte že ho tam máme skoro všichni? Je normální, že jsme plní bacilů a virů. Žijeme v přírodě a ničemu se nevyhneme. Ta jejich podivná pandemie je zde rok a polovina populace už bude promořená, protože to jinak není ani možné. Pořád chodíme kam musíme a všude můžeme narazit na nakažené osoby které o tom ani neví.

Víte že lidí v Česku by nejraději odpírače vakcíny pozavírali do táborů? Ano, je to tak. Na Novinkách.cz se tak vyjádřilo velké množství lidí. Kdo mne opravdu zklamal je bývalý hokejový brankář Holeček, který by odpírače také nejraději vidět někde odstranění od jeho vzácného těla. Často to čtu na Face v komentářích jak by odpírače zavírali. Opravdu si ještě chcete říkat lidé? Styďte se.

Zdroj.   Máme zde pár pozitivních zpráv od vysoce kvalifikovaného profesionála v oboru, pana prof. RNDr. Omar Šerý, Ph.D., molekulárního biologa Přírodovědecké fakulty, MUNI.

Covid se nešíří v obchodech, na poštách se lidé nenakazí, vzorkování to neprokázalo, nenašli jsme ani jeden virus, zkoumal jsem to osobně.

a) 2.500.000 až 3.000.000 lidí již v ČR prodělalo COVID-19, což znamená, že v ČR již nebude nadále přibývat tolik pozitivních případů výše uvedeného onemocnění

b) v obchodech, na poštách se lidé nenakazí; vzorkování to neprokázalo; nenašli jsme ani jeden virus; zkoumal jsem to osobně

c) očkovaní lidé mohou stále být bezpříznakoví přenašeči infekce, kterou mohou dále šířit a tím být také více nebezpeční pro své okolí; lidé se mohou nakazit i po očkování; vakcíny jim neposkytují stoprocentní ochranu; vážný průběh nemoci COVID-19 mohou mít také očkovaní lidé; očkované osoby budou stejně muset dále nosit roušky a dodržovat další hygienická opatření

d) očkovací průkazy nebo tzv. „COVID pasy“ jsou z výše uvedeného hlediska nesmyslné

e) očkováním nelze virus vymýtit; bude to delší boj a je třeba varovat před tzv. očkovacími „hurá akcemi“; očkování není samo spásné; jsou také další metody, kterak s nemocí COVID-19 bojovat

Druhá světová válka tak jak byla

Moc lékařů v rukou válečných bestií

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.