Je Covid začátek biologické války? a- a a+

Po válce přichází rozkvět a je to docela logické. Hodně lidí zemře, nejsou pracovní síly a tak cena práce roste. Majetek se najednou dělí mezi menší skupinu lidí a všeho je více. Proto se vedly války. Pro peníze, bohatství, zdroje a moc. Pořád jsem tomu nechtěla věřit, ale po proslovu Matoviče vlastně už není co řešit.

Pro každého pozitivního občana bude mít záchranář odměnu 20 € a tohle zaznělo přímo z jeho huby. Udělalo se psychicky zle a říkala jsem si, tak Slováci jsou na tom ještě hůř, ale omyl. Vůbec mě nenapadlo, Bože jsem naivní, že u nás je to prý už dávno, jen nám to nikdo neřekl. Pokud lékař napíše diagnózu Covid-19, dostane prý od pojišťovny víc peněz jak za ostatní nemoci. Musíme si přiznat, že nás prodávají za špinavá groš.

Skutečným cílem je otestovat celé bývalé Česko-Slovensko, označit skoro celé národy jako pozitivní a pak na našich národech vyzkoušet vakcínu. Naše země se stanou laboratoří a lidé pokusnými zvířaty a pokud pomřeme jako mouchy, nikdo nebude potrestán, protože oni nám chtěli přece jen dobře. Že to nedopadlo? Za to nikdo nebude moct, ale hezky se po nás uvolní střed Evropy. Oni potřebují odstranit obyvatele zemí, aby je mohl nahradit někdo jiný. Kdo si na naše místo brousí zuby? Tak to nechám na vás.

Začala válka a lidé si to zatím odmítají přiznat. Už se nebude bojovat atomovkou, protože by si pracháči zničili planetu a to není to, co by chtěli. Tahle válka bude biologická. Potřebují aby zmizelo co nejvíce lidí, ale jejich majetek zůstal. Potřebují se nedělit o přírodní zdroje.

Znova se ptám, proč se testují naše dva národy a všichni obyvatelé zeměkoule.

Co se to děje?

Zdroj   Kolik bude stát polní nemocnice, která roste na výstavišti v pražských Letňanech? Zatím je známa jen cena pronájmu hal firmou ABF, která vlastní areál výstaviště a která patří miliardáři a politiku Pavlu Sehnalovi. Za pronájem 20 tisíc metrů čtverečních hal a okolních pozemků od 18. října do 30. listopadu by Nemocnice na Bulovce zaplatí miliardáři a politikovi Sehnalovi 26,6 milionu. Proč to stát dělá, když PPF nabídla O2 Arénu zdarma. Velikost sálů je cca 12 tisíc m2, v obou objektech se navíc nachází velkokapacitní kuchyně pro přípravu jakéhokoli stravování.

Zdroj:  Čtyřicet procent lidí v nemocnici nemá příznaky, říká ředitel FN Motol Miloslav Ludvík. Dokonce mají 500 volných lůžek. Místa podle něj zaplňují z velké části bezpříznakoví jedinci. Že by si tahle nemocnice mohla zrovna finančně pískat, tak to se říct nedá. Přesto bude muset zaplatit Sehnalovi 26 miliónů za pronájem místa na polní nemocnici. Sehnal k tomu jen podotkl, že nemá tolik peněz jako Kellner a nemůže nic dávat zadarmo. Tak mi vysvětlete, proč stát nevyužil nabídku zdarma a cpe milionáři další peníze. Asi já na bráchu, brácha na mně.

Zdroj:  Proočkovanost v Česku mírně klesá, ve společnosti se šíří nepravdivé informace a tendence vyhýbat se očkování roste. Někteří lékaři jsou ochotní zapsat, že dítě je očkované, a ve skutečnosti vakcínu vystříknou do umyvadla,“ říká v rozhovoru pro iDNES.cz vakcinolog a náměstek ministra zdravotnictví Roman Prymula, dnes již ministr zdravotnictví. Proto musíme lékaře, kteří dítě naočkují jen naoko, bez milosti potrestat, sdělil nám Prymula.

1 komentář

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Jirka

    Na PP se \"detektor lži\" ptal, co to vlastně znamená lockdown. Jistě z legrace. Domnívám se, že angláni, narozdíl od čechů umějí stupňovat i slovesa. U nás umíme stupňovat přídavná jména, např. : dobrý-lepší-nejlepší-sovětský. Takže si myslím, že lock=zavřít a lockdown =kurevsky zavřít a ještě přiskřípnout. Skuteční znalci neslovanského jazyka se jistě ozvou.

    Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.