Netřeba milovat každého blba a- a a+

Tak to se na mě Bože fakt můžeš i naštvat, ale nehodlám milovat každého blba, co mi vleze do cesty. Kdybych tě poslechla, tak bych musela být naprosto pitomá, zaostalá a bez mozku.

Hele Bože, já se snažím žít podle přikázání, ale ono to vždycky úplně nejde. Fakt nemusím krást a vraždit už vůbec ne a žádat nějakého cizího manžela o práva jeho manželky, tak na to nemám vůbec žaludek.

Miluj bližního svého jako sebe sama

Tak to se na mě Bože fakt můžeš i naštvat, ale nehodlám milovat každého blba, co mi vleze do cesty. Kdybych tě poslechla, tak bych musela být naprosto pitomá, zaostalá a bez mozku. Aby ti to bylo Bože jasné tak nemiluju:

  • černochy
  • cikány
  • muslimy
  • všechnu pakáž co nectí tvoje Nezabiješ, Nepokradeš
  • nenávidím všechny co týrají malé děti
  • nenávidím všechny co týrají bezbranná zvířata

Já totiž nevím, proč bych měla milovat černochy. To jako mám brát když je černý musí být milovaný? Tak tahle po mě nechtěj, protože láska, odpuštění, slušnost musí oboustranná. Nebudu se klanět černochům a líbat jim nohy jen proto, že jsou hloupější než bílí a nemůžou to vydýchat. Je fuk, že byli kdysi otroky, protože i bílým se to dělo jen o tom už nikdo nemluví. Nakonec ti jejich černí náčelníci je prodávali nakonec sami, tak pročpak je teď, po xxx letech litovat. Proč podporovat někoho, kdo je líný jako prase a žije si z dávek. Jejich posledním heslem je abychom jim dali i svoje domovy a pak na to třeba zapomenou. Jako to otroctví. Mně je ale Bože fakt jedno jestli zapomenout na to, že jejich praprapředek trhal bavlnu. Kdyby byli co k čemu, jdou ji trhat zase aby byli aspoň trochu užiteční.

Nevím ani proč bych měla milovat cikány. Nedávno na mě jedna taková užitečná ženuška ječela, že jsem bílá p.ča a že mě patří zabít a moje děcka taky. Takže jim s chutí oplácím přesně tak, jak to dávají oni mně. Vadí mi, že je musíme neustále platit z našich daní a oni se nám vesele smějí. Vadí mi, že zničí všechno kam vlezou a že po nich ni za sto let tráva neporoste. Vadí mě jejich agresivita a vadí mi to, že co projde jim neprojde bílému. Jo, vadí mi to a hlavně v rámci tvého přikázání nehodlám lhát a říkám co si myslím.

Milovat muslimy? To si snad děláš srandu. Já neznám nikoho jiného kdo by tak nenávidí bílé křesťany jako oni a za to je mám milovat? Kdybych je posuzovala podle tvých přikázání, tak propadnou snad ve všech bodech a přesto by chtěli lásku a ústupky. Chytli by mi malíček a nakonec bych skončila bez ruky. Víš co je děsivá kombinace? Černý muslim. Ten nemá vůbec žádné zábrany. Tihle muži naprosto zničí svoji dětskou nevěstu a ženu jak na těle, tak i na duši. Jak je možné milovat někoho, komu v posteli zemře jeho devítiletá žena při sexu. Ne, to ve mně vzbudí nenávist jako hrom a žádné tvé tresty to nenapraví.

Pokud mne za to pošleš do pekla, tak dobře. Raději budu s padlým andělem Luciferem mastit Mariáš, než s tebou v nebi Prší. Ty totiž máš ještě o svém výtvoru pořád mylné představy a doufáš, že z nás budou jemní tvorové, ale Lucifer už ví, že jsme nenapravitelní a patříme peklu. Zahřmělo se a na stolek mi pak list od Boha a jeho příkaz.

Boží trest na moji hlavu

Za trest si každý den opakuj moje přikázání a nakonec až tomu budeš opravdu rozumět, napiš k tomu co cítíš a rychle mi to pošlu po archanděli Gabrielovi do nebe.

1. Nebudeš mít jiné bohy mimo mne. To fakt nebudu, protože mi stačíš úplně ty s tou tvojí svobodnou vůlí.

2. Nevezmeš jména Božího nadarmo. Tak to ti slíbit nemůžu protože se znám a tvoje jméno beru jak chci a nic s tím nenaděláš ty a ani já. Pamatuješ? Stvořil si mne se svobodnou vůlí, tak nebrblej.

3. Pomni, abys den sváteční světil. Pokud tím míníš chodit do kostela, tak nemůžu sloužit. Ty tví prohnilí sluhy boží fakt nemám ráda.

4. Cti otce svého i matku svou. Víš, že to není jednoduché? Občas si rodiče nic takové nezaslouží, ale co se týká mne budu ctít toho, koho uznám za vhodné já.

5. Nezabiješ. Úmyslně určitě ne, ale co když někoho probodnu pohledem, nebo srazím autem? To se nepočítá viď Bože.

6. Nesesmilníš. Nebudu smilnit, teda aspoň si to myslím.

7. Nepokradeš. Nekradu, nemám to ráda. Dokonce ani fotografie a články nekradu. No a pokud náhodou něco ukradnu, tak o tom nevím a v tom případě za to nemůžu.

8. Nepromluvíš křivého svědectví. Nelžu protože to neumím. Hned to na mně každý pozná a tak si raději vystačím s pravdou nebo fantazií.

9. Nepožádáš manželky bližního svého. To znamená, že po muži můžu? I kdybych mohla, tak cizí mě nebere.

10. Nepožádáš statku bližního svého. Počítá se, že závidím ptákům létání, rybám být ukraté pod vodou? Pokud ano, tak jsem závistivá potvora, ale cizí statek nechci, stačí mi můj.

Promiň, udělala jsem to svém jako vždycky.

8 komentářů

Vítejte v diskusi ke článku. Sdílejte své názory, obavy i rady.

  1. Jan Fišer

    Váš článek - zpověď - vnímám jako názor zralého člověka, který vidí svět takový jaký je! Mně také nevadí barva kůže, ale myšlení v hlavě potažené tou kůží. Bohužel je tvrdá skutečnost, že určité\" genetické řetězce\" nejsou schopny vnímat realitu světa a mít zájem, aby se jejich \"majitelé\" přičinili k pozitivnímu rozvoji svého okolí.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Ano, iluze můžeme mít, ale pokud překryjí pravdu, tak není naděje na nápravu. Malovat si svět na růžovo můžeme v době, kdy je vše relativně v pořádku. Pokud tak činíme v této době, tak je to velká hloupost.

      Odpovědět
  2. Pierre

    Je mi Vas lito, vazena pani, jste zakomplexovany clovek, ktery hazi vsechny do barevnych skatulek, ale na povaze a charakteru Vam nejak nesejde. Ja take nikde nerikam, ze Cesi jsou asi vsichni hloupi gauneri, jen proto, ze jsem vetsinu poznal po americkych veznicich a soudech. V techto chvilich se stydim za to, ze jsem Cech. Je videt, ze jste cely zivot zila zde mezi Cechy a vse ostatni musi byt spatne. Ja jsem dlouho zil na Jamaice, Bahamach a tam jsou skoro jen cernosi. Je tam krasne a tito lide jsou take krasni. A to uvnitr i venku. Vy jste hloupa zenska, ktera si bere do huby Boha. Az se vam stane neco hodne zleho, tak zrejme budete volat stranu a vladu, my vsak Boha, protoze vime, ze zadna darwinova evoluce neni. DNA je nejslozitejsi program a je v kazde bunce. Nic tak sloziteho se nevytvari samo od sebe, ale ma sveho programatora. Sudte lidi, az budete soudce a hlavne podle toho kdo jsou a ne co jsou.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Můžete si myslet co jen chcete:-)). Soudit podle jednoho článku může jen hlupák pane:-))

      Odpovědět
  3. Roman

    Není co dodat.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Děkuji za komentář.

      Odpovědět
  4. Frank

    Nadherne podane. Ako byvaly ministrant a citatel bible pre pritomnych kajucich sa neostav mi viac nez sa pousmiat. Na libani nohou? Na to mame dnes pana Frantiska. (pamatate si obrazok co ste zverejnila ako drzi 2-3rocneho chlapecka a ....no, neliba ho ale olizuje. A olizuje desivym sposobom o pohladom. Citat: \" Tihle muži naprosto zničí svoji dětskou nevěstu a ženu jak na těle, tak i na duši. Jak je možné milovat někoho, komu v posteli zemře jeho devítiletá žena při sexu. Ne, to ve mně vzbudí nenávist jako hrom a žádné tvé tresty to nenapraví.\" Mali ste na mysli muslima a este k tomu cierneho. Dufam ze Vam nevadi ked pripomeniem ze ich nie je sto ale tisice! A tak v tomto pomatenom svete bez moralky bez zodpovednosti a spravania na zaklade \"vyspeleho, civilizovaneho, slachetneho cloveka\" nam ostava kazdy moment nasho zivota peclivo hodnotit s kym mam do cinenia, cim mi hrozi, alebo ci ma obdari usmevom ci poda ruku. Sama urcite viete kolko ludi sa objimalo, usmievalo a dokonca sa aj LIBALI ako dvaja muzi a za chrbtom v ruke drzali kudlu. Kazdopadne ste ma pobavila. Za to Vam prajem nadherny den a pezehanu bezsennu noc.

    Odpovědět
    • Milena Doušková

      Máte pravdu. To nejsou muži jak si je představuje žena, ale zrůdy. Jsem ráda, že se článek líbil a přeji krásný den, či noc:-))

      Odpovědět

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.