Důchodci a nemocní nachystejte se na vakcínu a- a a+

Vystrašení a psychicky nalomení lidé zavřou pusu a budou dělat to, co jim řeknou. Tohle se politikům sakra líbí a budou se snažit celé lidstvo v tomto strachu udržet za každou cenu, protože pak se ovečkám lépe vládne.

Roman Prymula mě opět nezklamal. Jaká je jeho představa o očkování u nás? Přesně taková jakou jsem čekala. Počítá se s očkováním 3 až 3,5 milionů. Lékaři tedy budou muset určit, kteří lidé jsou nejvíc ohrožení tím, že by měli těžký průběh nemoci covid-19. Když to bude senior, který bude zároveň diabetikem, bude mít hypertenzi a bude mít obezitu, tak ti jednoznačně budou v první linii. Druzí prý budou zdravotníci.

To je paráda. Takže všichni tlustí, diabetici a vůbec nějak nemocní mají tu čest být naočkováni. Jen nevím, kdo se jich na to ptal a jestli můžou říct s klidem ne. Jestli zdravotníci dostanou vakcínu nebo vitamíny, to opravdu nevím, ale nevěřím v této zemi ani jednomu z těch, co na nás chtějí vyzkoušet nějakou vakcínu.

Víte, že americká firma Novavax nedávno koupila závod na výrobu vakcín u Kostelce nad Černými lesy nedaleko Prahy. Na základě toho se doufalo, že Češi by mohli mít vakcínu k dispozici dříve než za rok. Jenže je v tom háček jako ve všem. U nás se nic kompletovat nebude, ale bude to náš super soused Německo. Do této vakcíny se bude přidávat bude posilující látka vyráběná ve Švédsku. Copak je to za látku? Proč tam má být dodána?

Já vůbec nepopírám, že tu je nová chřipka a docela by jí slušel název Čínská chřipka, protože to nic jiného než chřipka není a přišla k nám asi z Číny, i když ani to se neví určitě. Proč dostala název Covid, to opravdu nevím. Dříve se v tom člověk vyznal. Měli jsme španělskou chřipku, mexickou chřipku, ptačí chřipku a najednou šup a máme Covid a svět se zbláznil.

Mexická, prasečí chřipka je respirační onemocnění způsobené chřipkovým virem kmene A/H1N1. Virus obsahuje geny lidské, ptačí a prasečí chřipky. Český stát objednal 700 000 vakcín, z toho zhruba 600 000 vakcín za 110 miliónů korun zůstalo nepoužito a bez jakéhokoli užitku se vyhodí. Očkovat se nechalo zhruba 66 000 lidí. Podle oficiálních údajů se mexickou prasečí chřipkou nakazilo v ČR 2477 osob a do března 2010 na ni 102 lidí zemřelo.

Španělská chřipka je označení celosvětové chřipkové pandemie, která probíhala necelé 2 roky, a to v letech 1918–1920. Způsobil ji virus chřipky A subtyp H1N1. Úmrtnost pandemie je odhadována 100 miliónů. V ČR kolem 80 000 úmrtí. (Tohle byla opravdu pandemie a vysokou úmrtností)

Covid-19, prozatím nakaženo 10 000 000 a zemřelo kolem 500 000. Ano, ale sami lékaři přiznávají, že většinou to byli lidí s další nemocí. Nevím, čím si zasloužila název pandemie, protože podle čísel se jedná o epidemii a nebylo třeba tak razantních kroků jakých jsme byli svědky.

Jak je možné, že lidé se nechali dobrovolně izolovat, nasadit si roušky a vůbec je nenapadlo protestovat proti takovému zásahu. Kde se v lidech vzala ta poddajnost a ochota poslouchat jak ovečky mající strach ze zlého vlka.Je to jako zkouška lidí co všechno snesou a v čem všem poslechnou. Zavřou se školy, vezme se jim práce i zábava. Propadne se ekonomika a tak se vesele zadlužíme do desáté kolena a pořád se mlčí. Všechna média denně masírují kolik lidí onemocnělo, kolik zemřelo a kdy přijde druhá vlna a komu se nasadí roušky a co se stane když někdo neposlechne.

Náš život je ohrožen viry co svět světem stojí a třeba s nimi žít a hlavně se strachem neposrat. Stejně nikdo z nás není nesmrtelný a nošením roušek se jen rychleji přibližujete k zlomení psychiky a k nemoci plic. Vystrašení a psychicky nalomení lidé zavřou pusu a budou dělat to, co jim řeknou. Tohle se politikům sakra líbí a budou se snažit celé lidstvo v tomto strachu udržet za každou cenu, protože pak se ovečkám lépe vládne.

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.