Strach o život zblbne mozek a- a a+

Takže Covid Necovid, pokud přestaneme pracovat, dostanou ti, co tahají za nitky, všechno jen tak. Spadneme jim do klína jako ustrašení blbci s rouškou na puse. Není možné se nechat takhle zmanipulovat a prostě nepracovat a čekat, že to země zvládne.

Korona tu bude tak dlouho, dokud se nenaučíte sedět doma na prdeli. Už byste měli pochopit, že cestovat mohou jen migranti a vy máte držet hubu a být doma. To je totiž ta nejjednodušší cesta jak zařídit, aby si lidé přestali všímat jak nás obsazují a báli se nějaké virusu. Viry tu byli, jsou a budou. Že mutují? To víme, ale přesto se strachy orouškujeme a když si někdo kýchne, tak zbabělec vedle něj se posere. To je bezva realita jak lid uzemnit a nenechat ho dýchat.

Jsem na světě dlouho, známých mám hodně, ale není v nich ani jeden nemocný koronavirem. Že by jen moji blízcí byli imunní? Nebo ho máme všichni a vesele si s ním žijeme zrovna tak jako s rakovinou kterou v sobě také všichni máme. Na normálního člověka to dělá dojem, že když nás na kolena nepoložila migrace, tak to bude Covid-19. Jsou toho pořád plné noviny a hlavně televize se bez každodenní masáže o viru neobejde. Připadám si, jak v obří továrně na lži, na vyrábění nemocných a a vygumování mozku všem, co raději nemyslí a jen prostě přežívají.

Co myslíte, že se stane pokud podle nich udeří druhá vlna na podzim, a jak někteří už teď vědí, bude daleko strašnější a my budeme umírat jako kuřata na jatkách. Zavřeme znovu fabriky, hotely a zakážeme malým podnikatelům pracovat? Může se to stát, ale pak bude další scénář zase jen hřebíkem do rakve naší země a našeho lidu. Teď si vláda půjčila půl biliónu, pak si půjčí celý bilión a připočítáme to k těm skoro dvěma, co už dlužíme. Státní dluh.  Jak myslíte, že dokážeme splatit 3,3 biliónu Kč? Nedokážeme umořit ani úroky.

Takže Covid Necovid, pokud přestaneme pracovat, dostanou ti, co tahají za nitky, všechno jen tak. Spadneme jim do klína jako ustrašení blbci s rouškou na puse. Není možné se nechat takhle zmanipulovat a prostě nepracovat a čekat, že to země zvládne. Už teď má co dělat aby uživila všechno příživníky na sociálních dávkách, všechny milionářské přísavky zdaněné v rájích. Ono to opravdu chce Dlouhý bič a malý dvůr a napráskat jim tak, že je přestanou choutky na okrádání těch, co celou tuhle zasranou ekonomiku drží nad vodou. Doufám a věřím, že lidé nejsou tupci a pochopí zavčas, co se na ně zase připravuje.

Prosíme dodržujte slušné vychování a obecný kodex diskutujících.
Názory se daji projevovat i slušně, přesto s důrazem.